Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@03:29:15 GMT

کارگروه خلق ثروت در ورزش در استان قزوین شکل می‌‌گیرد

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۴۵۰۳۴

کارگروه خلق ثروت در ورزش در استان قزوین شکل می‌‌گیرد

گروه استان‌ها- استاندار قزوین گفت: سرمایه‌گذاری در حوزه ورزش امروز به یکی از منابع اصلی خلق ثروت تبدیل شده و به همین خاطر بنا داریم کارگروه مشترک خلق ثروت در ورزش را با حضور ورزشکاران حرفه‌ای و فعالان اقتصادی تشکیل دهیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین ، مراسم استقبال از مرتضی رمضانی ملی‌پوش قهرمان تیم والیبال نشسته جمهوری اسلامی ایران در رقابت‌های پارالمپیک 2020 توکیو و همچنین اسماعیل عبادی سرمربی تیم تیراندازی با کمان معلولان استان در همین مسابقات شامگاه امروز با حضور آیت‌الله عبدالکریم عابدینی امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان قزوین، هدایت‌الله جمالی‌‌پور استاندار قزوین، مدیرکل ورزش و جوانان و جمعی از ورزشکاران در سالن ورزشی شهید بابایی قزوین برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار قزوین در این آیین استقبال ضمن تبریک موفقیت بزرگ مرتضی رمضانی در کسب مدال طلای المپیک و ایستادن در قله والیبال نشسته دنیا گفت: این مدال طلا نشان داد که استان قزوین چه ظرفیت‌های بزرگی در حوزه ورزش معلولان دارد که اگر این ظرفیت‌ها از حالت بالقوه به حالت بالفعل در آیند، ورزشکاران معلول ما عنوان‌های بزرگ جهانی را فتح می‌کنند.

هدایت‌الله جمالی‌پور با اشاره به آمادگی مثال‌زدنی رمضانی در طول برگزاری رقابت‌ها اضافه کرد: مدیران ورزش استان و در صدر آنها مدیرکل ورزش و جوانان موظف است که سایر استعدادهای بزرگ ما در حوزه ورزش معلولان را شناسایی کرده و برای پرورش و ارتقای مهارت‌های ورزشی آنها اقدام کند چرا که معلولیت محدودیت نیست و معلولان ما باید اوج نشاط و شادابی را با ورزش تجربه کنند.

لزوم استعدادیابی ورزشی در شهرستان‌های قزوین

استاندار قزوین با تأکید بر ضرورت شناسایی استعدادهای جوان ورزشی در سایر شهرستان‌های استان قزوین گفت: در حال حاضر بیشتر استعدادیابی ورزشی ما در شهرستان قزوین متمرکز شده که باید در این حوزه تمرکززدایی کرده و با توزیع بهتر بودجه و امکانات ورزشی میان همه شهرها و مناطق استان امکان رشد و شکوفایی ورزشکاران نوجوان و جوان هم‌استانی را مهیا کنیم.

جمالی‌پور با ذکر اینکه «شکوفایی ورزشکاران جوان به معنای شکوفایی کل استان است» افزود: هر چقدر در حوزه ورزش هزینه کنیم، برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی و خمودگی جوانان سرمایه‌گذاری کردیم؛ ضمن اینکه سرمایه‌گذاری در حوزه ورزش امروز به یکی از منابع اصلی خلق ثروت تبدیل شده و به همین خاطر بنا داریم کارگروه مشترک خلق ثروت در ورزش را با حضور ورزشکاران حرفه‌ای و فعالان اقتصادی تشکیل دهیم.

وی ادامه داد: تزریق سرمایه به ورزش‌های همگانی آنها را به سطح حرفه‌ای ارتقا می‌دهد و هر چقدر ورزشکاران حرفه‌ای بیشتری پرورش دهیم، سطح اعتماد به نفس جوانان قزوینی افزایش خواهد یافت که خود این موضوع در شکوفایی اجتماعی نقش به‌سزایی خواهد داشت.

استعدادهای ورزشی بانوان در شهرستان قزوین شناسایی شود ضعف تبلیغات و درآمدزایی در ورزش استان قزوین جبران شود سرمایه‌گذاری در حوزه ورزش آینده ورزشی استان قزوین را تضمین می‌کند

آینده شغلی و معیشتی «مرتضی رمضانی» تأمین شود

مدیرکل ورزش و جوانان استان قزوین هم در این آیین استقبال با بیان اینکه کاروان ورزشی ایران در پارالمپیک با نام «سردار دل‌ها» خوش درخشید، گفت: کسب مدال طلای پارالمپیک توسط مرتضی رمضانی اولین تجربه کسب مدال طلا در پارالمپیک برای ورزشکاران استان قزوین است و این افتخارآفرینی نشان می‌دهد که سطح ورزش معلولان در استان چقدر رشد کرده است.

عباس علائی‌مقدم اضافه کرد: مرتضی رمضانی در قامت پاسور تیم ملی والیبال نشسته جمهوری اسلامی ایران بسیار خوش درخشید و بازی هوشمندانه او نگاه‌ها را خیره کرد و امیدواریم به اندازه هنرنمایی این جوان در پارالمپیک برای تقدیر از او و تضمین آینده شغلی و معیشتی اقدام شود.

وی ادامه داد: استان قزوین می‌توانست با تعداد ورزشکاران بیشتری در المپیک حضور پیدا کند ولی متأسفانه «بهمن عسگری» قهرمان بزرگ کاراته جهان به دلیل یک تشخیص پزشکی نادرست از حضور در المپیک محروم شد و به همین خاطر سایر ورزشکاران ما باید مراقب استفاده از داروهای مختلف در طول تمرین‌ها باشند تا به صورت ناخواسته از مسابقات بزرگ المپیک محروم نشوند.

انتهای پیام/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیاسی سیاست ایران نظامی دفاعی امنیتی گزارش و تحلیل سیاسی مجلس و دولت امام و رهبری ورزشی فوتبال ایران فوتبال جهان والیبال بسکتبال هندبال کشتی و وزنه برداری ورزش های رزمی ورزش زنان ورزش جهان رشته های ورزشی بین الملل دیپلماسی ایران آسیای غربی افغانستان آمریکا اروپا آسیا اقیانوسیه پاکستان و هند ترکیه و اوراسیا آفریقا بیداری اسلامی اقتصادی اقتصاد ایران پول ارز بانک خودرو صنعت و تجارت نفت و انرژی فناوری اطلاعات اینترنت موبایل کار آفرینی و اشتغال راه و مسکن هواشناسی بازار سهام بورس کشاورزی اقتصاد جهان اجتماعی پزشکی رسانه طب سنتی خانواده و جوانان تهران فرهنگیان و مدارس پلیس حقوقی و قضایی علم و تکنولوژی محیط زیست سفر حوادث آسیب های اجتماعی فرهنگی ادبیات و نشر رادیو و تلویزیون دین قرآن و اندیشه سینما و تئاتر فرهنگ حماسه و مقاومت موسیقی و تجسمی استانها آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل اصفهان البرز ایلام بوشهر استان تهران چهارمحال و بختیاری خراسان جنوبی خراسان رضوی خراسان شمالی خوزستان زنجان سمنان سیستان و بلوچستان فارس قزوین قم کاشان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرس استاندار قزوین مرتضی رمضانی سرمایه گذاری حوزه ورزش استان قزوین خلق ثروت حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۵۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این ۴ عادت به تدریج جان شما را می‌گیرد

آفتاب‌‌نیوز :

در این مطلب، فهرستی از چهار عادت روزانه را می‌خوانید که اگر جلوی آن‌ها را نگیرید، کشنده خواهند بود.

خوب‌نخوابیدن

کیفیت بد خواب و محرومیت مزمن از خواب می‌تواند به شکل فاجعه‌باری روی سلامت فیزیکی و عصبی ما اثر بگذارد. مطالعات متعدد نشان داده است که افراد میانسالی که هر شب شش ساعت یا کمتر می‌خوابند ۳۰ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به آلزایمر هستند. دانشمندان نیز خواب ناکافی را با فهرستی اجمالی از بیماری‌ها نظیر فشار خون بالا، بیماری قلبی، افسردگی و اضطراب مرتبط دانسته‌اند. اگر زندگی طولانی توام با سلامتی اولویت شماست، از یک شب خواب خوب و کافی غافل نشوید!

ورزش‌نکردن

چشم‌پوشیدن از مزایای تمرینات قلبی - عروقی و قدرتی آسان نیست. با وجود این میلیون‌ها انسان در سراسر جهان سبک زندگی بی‌تحرک‌شان را تغییر نمی‌دهند، سبکی که به آهستگی جان آن‌ها را خواهد گرفت. ورزش نکردن احتمال دچار شدن به بیماری‌های قلبی، چاقی و دیابت نوع دو را افزایش می‌دهد.

فعالیت‌های قلبی - عروقی مانند دوچرخه‌سواری، آهسته دویدن و شنا تاثیر زیادی در پیشگیری از چنین بیماری‌هایی دارد. ورزش‌های استقامتی مانند وزنه‌برداری هم مزایای خاص خودشان را دارند. طبق مطالعات جدید، یک ساعت ورزش استقامتی در هفته ۱۵ درصد خطر مرگ و میر را کاهش می‌دهد و علاوه بر این، به کاهش خطر آسیب‌های حدی به ویژه در سنین بالاتر کمک می‌کند. ورزش بنیاد زندگی سالم و عاری ماندن از آسیب در سنین بالاتر است، پس تحرک را حتماً در برنامه‌ی زندگی‌تان بگنجانید!

محافظت‌نکردن از پوست در برابر نور خورشید

لذت بردن از کمی نور خورشید در فصول گرم‌تر سال هیچ ایرادی ندارد. نور خورشید برای تنظیم عملکرد‌های متعدد بدن از جمله ریتم شبانه‌روزی، سطوح انرژی و جذب ویتامین دی بسیار مهم است. با وجود این، افراط در هر کاری بد است و در خصوص قرار گرفتن بیش از حد در معرض نور خورشید، عواقب می‌تواند کشنده باشد.

یکی از رایج‌ترین دلایل سرطان سلول سنگفرشی و ملانوما قرارگیریِ بیش از حد در معرض اشعه‌ی UV آفتاب است. در کانادا به تنهایی، هر ساله حدود ۸۰ هزار نفر به سرطان پوست مبتلا می‌شوند و ۸۰ تا ۹۰ درصد این موارد سرطانی با اشعه‌ی UV ارتباط دارند.

راه‌حل این مشکل ساده است: کرم ضد آفتاب. استفاده منظم از ضد آفتاب به طور قابل ملاحظه‌ای نرخ سرطان را کاهش می‌دهد. یک کرم ضد آفتابِ طیف گسترده (محافظ در برابر پرتو UVA و UVB) با SPF حداقل ۳۰ پوست شما را سالم، جوان و عاری از سرطان نگه می‌دارد.

سیگار الکترونیکی (یا ویپ)

آخرین گزینه از فهرست عادات مخرب شاید واضح به نظر برسد، اما نرخ مصرف سالانه آن رو به افزایش است. سال ۲۰۱۱، شمار جهانی مصرف‌کنندگان ویپ از هفت میلیون به ۴۱ میلیون در سال ۲۰۱۸ افزایش یافت. اگرچه ویپ به اندازه سیگار خطرناک نیست، افزایش خطر ابتلا به بیماری مزمن ریوی و آسم در بین مصرف‌کنندگان مکرر ویپ گزارش شده است.

صنعت ویپ در قیاس با صنعت سنتی تنباکو تحت نظارت نیست. در نتیجه در فرآیند تولید آن ممکن است از مواد شیمیایی با خطرات ناشناخته استفاده شود. در آخر مصرف ویپ کمکی به کاهش اعتیاد به نیکوتین نمی‌کند. از زمان معرفی محصولات ویب به بازار، مصرف نیکوتین میان جمعیت جوان افزایش یافته است. در نظرسنجی ملی مصرف دخانیات بین جوانان که سال ۲۰۲۱ انجام شد، مشخص شد بیش از دو میلیون دانش‌آموز متوسطه و دبیرستانی به طور مکرر سیگار الکترونیکی مصرف می‌کنند. روش‌های سنتی ترک از جمله درمان جایگزین نیکوتین و درمان رفتاری شناختی گزینه‌های به مراتب سالمتری از ویپ هستند.

اگر درگیر یکی از عادات ناسالم این فهرست هستید، برای ترک آن باید با خودتان صبور باشید، چون این کار مسلتزم گذشت زمان است. اگر ثبات داشته باشید می‌توانید عادات مخرب را ترک و سبک زندگی‌تان را عوض کنید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین نشست کارگروه آسیب شناسی فرهنگی ورزشگاهها
  • واکنش فدراسیون فوتبال به دستور وزیر ورزش؛نشست کارگروه آسیب‌شناسی فرهنگی ورزشگاه‌ها برگزار می‌شود
  • واکنش فدراسیون فوتبال به درخواست وزیر ورزش؛ برگزاری نخستین نشست کارگروه آسیب‌شناسی فرهنگی ورزشگاه‌ها
  • واکنش وزیر ورزش و رییس فدراسیون به اتفاقات آزادی
  • این ۴ عادت به تدریج جان شما را می‌گیرد
  • سند آمایش سرزمینی ورزش استان ایلام تدوین شده است
  • مجیدی: ورزشکاران حرفه‌ای اسکیت نیاز به حمایت بیشتری دارند
  • تجلیل از دختران مدال‌آور ‌رشته‌های‌ ووشو و کاراته در مشهد
  • دیدار ورزشکاران باستانی با آیت الله نورمفیدی
  • ورزشکاران در فرهنگ جامعه نقش‌آفرین هستند