Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-06@20:12:34 GMT

آخرین توصیه مرکل به آلمانی‌ها؛ به دولت چپگرا رای ندهید

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۴۵۶۸۶

آخرین توصیه مرکل به آلمانی‌ها؛ به دولت چپگرا رای ندهید

صدر اعظم آلمان در آخرین سخنرانی پارلمانی نسبت به احتمال تشکیل دولت چپگرا در این کشور هشدار داد.

به گزارش مشرق، صدر اعظم آلمان قبل از کناره گیری در آخرین سخنرانی در پارلمان آلمان به شهرودان این کشور نسبت به رای دادن به حزب ائتلافی چپگرا هشدار دهد.

به گزارش وبگاه شبکه خبری «راشاتودی» «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان در سخنرانی روز سه شنبه خود به آلمانی‌ها نسبت به رای دادن به حزب چپ سوسیال دموکرات (SPD) پیش از انتخابات عمومی آینده که در ۲۶ سپتامبر (چهارم مهر)  برگزار می‌شود، هشدار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت که رای دهندگان می‌توانند از بین سوسیال دموکرات‌ها و سبزها از یک طرف و «آرمین لاشت» از طرف دیگر، صدراعظمی را انتخاب کنند که به میانه روی در آلمان وفادار باشد. این سخنان مرکل با داد و فریاد اعضای پارلمان آلمان مواجه شد، اما مرکل گفت که فقط حقیقت را می‌گوید. مرکل به نمایندگان پارلمان گفت که انتخابات سپتامبر، برای آلمان تعیین کننده است.

مرکل و اتحادیه دموکرات مسیحی، آلمان را ۱۶ سال متوالی اداره می‌کنند، اما آرمین لاشچت جایگزین پیشنهادی و حزب  وی در نظرسنجی‌های هفته‌های گذشته سقوط کرده‌اند.

حزب سوسیال دموکرات به عنوان قوی‌ترین حزب سیاسی در این کشور در فاصله تنها یک ماه به انتخابات سراسری در آلمان  در نظرسنجی‌ها  ۲۵ درصد آرا را به خود اختصاص داده، در حالیکه اتحادیه دموکرات مسیحی‌ها ۲۰ درصد و سبزها ۱۷ درصد آرا را به خود اختصاص داده‌اند.

این در حالی است که «اولاف شولتز» کاندیدای صدر اعظمی آلمان از حزب سوسیال دموکرات نیز ائتلاف با حزب چپ را رد نکرده است.  شولتز در حزب سوسیال دموکرات به عنوان یکی از اعضای  محافظه‌کار شناخته می‌شود. او در جریان انتخابات درون‌حزبی سال ۲۰۱۹ از رسیدن به رهبری حزب بازماند. اولاف شولتز از عدم افزایش مخارج دولت و پیشگیری از بدهی‌های جدید دولت دفاع  کرده است.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان آلمان آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان انتخابات آلمان پارلمان المان صدر اعظمی آلمان سوسیال دموکرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۵۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای جلوگیری از ورود پزشک فلسطینی به فرانسه

یک پزشک فلسطینی-انگلیسی تأکید کرد هدف از منع ورود وی به اروپا این است که جلوی شهادت دادن وی علیه رژیم صهیونیستی در دیوان لاهه را بگیرند.

به گزارش مشرق، غسان ابوسته، پزشک انگلیسی-فلسطینی که در سازمان پزشکان بدون مرز کار می‌کند و شاهد جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه بوده است، گفت: دلیل اصلی منع ورودم به اروپا این است که جلوی شهادت دادنم درباره جنایت‌های جنگی رژیم اشغالگر در مقابل دیوان بین‌المللی کیفری در لاهه را بگیرند.

وی در مصاحبه با المیادین گفت: دیوان لاهه در معرض فشارهای سیاسی از سوی دولت و کنگره آمریکا و دولت‌های اروپایی قرار دارد که حامی جنگ رژیم اشغالگر علیه مردم غزه هستند. یک تصمیم سیاسی از سوی دولت‌های اروپایی با هدف ساکت کردن شاهدان جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه وجود دارد. رژیم اشغالگر نیز تصمیم گرفته تا تمام شاهدان باقیمانده در نوار غزه یا در داخل بازداشتگاه‌ها را به قتل برساند.

وی به وجود یک کمپین هماهنگ بین رژیم صهیونیستی و اروپا با هدف ممانعت از رفتن شاهدان عینی به دادگاه‌های بین‌المللی برای محاکمه کردن رژیم اشغالگر اشاره کرد.

ابوسته گفت: مقامات فرانسوی مرا در فرودگاه شارل دوگل متوقف کرده و به من گفتند که نمی‌توانم به تمام کشورهای منطقه شینگن به مدت یک سال وارد شوم و این مساله با درخواست دولت آلمان است. دولت فرانسه نمی‌خواهد این ممنوعیت را نقض کند.

ابوسته گفت: من قبلا نیز از ورود به آلمان منع شدم. در آن زمان به من گفتند که ممنوعیت ورود به آلمان تنها در ماه آوریل و به خاطر «کنفرانس فلسطین» است که برلین قصد ممانعت از برگزاری آن را دارد اما شنبه در فرودگاه شارل دوگل فرانسه مشخص شد که نمی‌توانم وارد بیشتر کشورهای اتحادیه اروپا شوم.

تلاش‌ها برای ممانعت از شهادت دادن ابوسته در پی آن صورت می‌گیرد که وی در پرونده شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی به دلیل نسل کشی در غزه در مقابل دیوان بین‌المللی دادگستری حاضر شد.

وی بعد از خروج از غزه برای انتقال واقعیت بیمارستان‌ها و بخش پزشکی و اوضاع فاجعه بار انسانی غزه تلاش و درباره مواردی که در جریان فعالیت خود با آنها روبه‌رو شده است از جمله جراحت‌های بسیار سنگین به ویژه بین کودکان به دلیل سلاح‌های پیشرفته رژیم صهیونیستی صحبت کرد.

فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر ویژه حقوق بشر در اراضی فلسطینی نیز درباره این اتفاق گفت: من به عنوان یک اروپایی از دکتر ابوسته به دلیل تصمیم آلمان که به سطح جدیدی از دفاع از نسل کشی رسیده است، عذرخواهی می‌کنم.

وی افزود: من از آلمان می‌خواهم تصمیم خود را درباره دکتر ابوسته کنار بگذارد.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • ماجرای جلوگیری از ورود پزشک فلسطینی به فرانسه
  • دلیل منع ورود پزشک فلسطینی به اروپا
  • تظاهرات حامیان فلسطین در برلین
  • دوقطبی خطرناک برای بایدن/ اعتراضات دانشجویی شگفتی انتخابات را رقم خواهد زد؟
  • حمله به یک سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات آلمان
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!