Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، محمد علی طالبی استاندار یزد از گاز طبیعی به عنوان یکی از مهمترین و پویاترین زیرساخت‌های لازم برای توسعه صنعتی نام برد و گفت: گاز طبیعی با توجه به قیمت ارزان، پایداری شبکه و دسترسی آسان توانسته جایگاه ویژه‌ای در بین صاحبان صنایع به دست آورده به طوری که با ورود این انرژی پاک علاوه بر رونق صنایع فعال، ترغیب سرمایه گذران جدید را به دنبال داشته و شرکت گاز استان یزد به همین منظور  نسبت به اجرای پروژه خط انتقال محور کمربندی غربی یزد اقدام نموده که این امر نشان از تدبیر و آینده نگری این شرکت در جهت حمایت از تولید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طالبی افزود: پروژه‌های گاز رسانی به دلیل حجم بالای شبکه گذاری و حساسیت‌ها و خطرات موجود جزء با اهمیت‌ترین پروژه‌های عمرانی محسوب می‌شود و شرکت گاز علی رغم سختی‌ها و مشکلات موجود توانسته با استفاده از نیرو‌های متخصص و تلاشگر به رسالت خود در زمینه گازرسانی عمل نماید و در اقصی نقاط استان شاهد توسعه شبکه‌های گازرسانی هستیم که حاصل آن تامین رفاه مردم و رضایت واحد‌های صنعتی و تولیدی از انرژی گاز و همچنین پایداری جمعیت در مناطق روستایی بوده است.

علی اکبر میدانشاهی مدیر عامل شرکت گاز استان یزد، گفت: وظیفه تامین گاز ورودی به استان یزد از خطوط انتقال ۲۰ اینچ نایین و ۴۰ اینچ منشعب از خط ۵۶ اینچ هشتم سراسری است که گاز خط ۴۰ اینچ پس از تقلیل فشار در ایستگاه تفت به خطوط انتقال ۲۴ اینچ (از یک سمت اتصال به خط ۲۰ اینچ نایین و از سمت دیگر تا شهرستان بهاباد) تزریق می‌گردد که با توجه به استقرار صنایع و آینده نگری صورت پذیرفته تصمیم بر آن شد در پروژه‌ای خط انتقال ۳۰ اینچ به توان گاز ورودی استان اضافه شود.

او بیان کرد: با احداث خط انتقال ۳۰ اینچ به طول ۱۳ کیلومتر از ایستگاه تفت تا محل انشعاب نیروگاه‌ها با ظرفیت حدود دو میلیون مترمکعب در ساعت، ضمن تغذیه خطوط نیروگاه‌ها و رفع اختلال پیگرانی، ظرفیت حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار متر مکعب در ساعت به صورت ذخیره جهت توسعه صنایع مستقر در محور یزد تا اردکان فراهم می‌شود و زمینه لازم جهت استقرار صنایع دیگر مهیا خواهد شد.

انتهای پیام/ی

انتهای پیام/‌ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گاز رسانی انرژی نو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۶۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰

به گزارش خبرگزاری مهر رئیس گروه بانک توسعه اسلامی گفت: جهان به راه‌حل‌های بلندمدت و پروژه‌های زیرساختی پایدار نیاز دارد، زیرا شکاف تأمین مالی زیرساخت‌های جهانی تا سال ۲۰۴۰ حدود ۱۵ تریلیون دلار برآورد می‌شود.

محمد الجاسر در نشست سالانه بانک و رویداد جشن طلایی در ریاض پایتخت عربستان سعودی گفت که تأمین مالی این پروژه‌های زیرساختی پایدار، مستلزم تغییر پارادایم است.

وی گفت: مکانیسم‌های سنتی تأمین مالی عمومی برای برآوردن تقاضای رو به رشد برای پروژه‌های زیربنایی مناسب نیست و جهان برای رسیدگی به این چالش‌ها و بودجه کافی برای سرمایه‌گذاری‌های بلندمدت، نیاز به رویکردی جدید دارد.

الجاسر بیان کرد: این جایی است که بانک اسلامی به‌عنوان پرتویی از نور ظاهر می‌شود و اصول مبتنی بر دارایی و اشتراک ریسک آن کاملاً با نیازهای کشورهای کمتر توسعه یافته برای پروژه‌های زیرساختی بلندمدت هماهنگ است.

رئیس گروه بانک توسعه اسلامی افزود: «علاوه بر این، بانک اسلامی با تاکید بر مسئولیت زیست محیطی، کاملاً در موقعیتی است که از این تلاش‌ها حمایت کند».

همچنین یادآوری کرد که در پنج دهه گذشته، بانک از امور مالی اسلامی دفاع کرده است. او می‌گوید استراتژی ما حول محور ایجاد مشارکت‌های قوی، تقویت بازارهای مالی و توانمندسازی بخش خصوصی است.

رئیس گروه بانک توسعه اسلامی معتقد است که جهان بر سر تقاطع ایستاده است. همه‌گیری کووید -۱۹ آسیب‌پذیری‌ها را در زیرساخت‌ها آشکار و منابع عمومی را تخلیه کرد همچنین پیشرفت توسعه را معکوس کرد.

الجاسر گفت: «یک سوم کشورهای کم‌توسعه‌یافته در حال حاضر بدتر از دوران پیش از همه‌گیری هستند. بدون اقدام فوری، چشم‌انداز توسعه آنها می‌تواند بدتر شود».

همچنین تاکید کرد کشورهای کمتر توسعه یافته دارای پتانسیل اقتصادی فوق العاده در انتظار آزادسازی هستند.

وی با بیان اینکه تقویت سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های اجتماعی و فیزیکی برای کاهش فقر، ارتقای سلامت و آموزش و ایجاد اشتغال کلیدی است، افزود: این مورد تاب‌آوری در برابر شوک‌های آینده مانند همه‌گیری و تغییرات آب‌وهوایی را تقویت می‌کند.

کد خبر 6090673 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • افغانستان حقابه را می دهد؟
  • شناسایی ۵۰۵ خوشه صنعتی در سطح کشور
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابند
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد
  • آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • خطوط ریلی بندر شهید رجایی توسعه می‌ یابد
  • خطوط ریلی بندر شهید رجایی توسعه می‌یابد