Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر جلیل کوهپایه‌زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: بر اساس آخرین اطلاعات موجود، اوضاع مراجعات به مراکز بیمارستانی اندکی کاهش یافته است. البته این کاهش چندان زیاد و واضح نیست و به همان نسبت بستری‌ها در تهران نسبت به هفته گذشته کاهش یافته است.

او افزود: میزان مرگ و میر مانند گذشته است و به نوعی به دلیل وجود بیماران بدحال کاهش آمار مرگ هم چندان واضح نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر مردم به خوبی پروتکل‌ها را رعایت کنند، میزان بستری‌ها هم تحت تاثیر کم شدن مراجعات، کم می‌شود.

علل اصلی کاهش نامحسوس آمار کرونا

وی درخصوص عوامل موثر در کاهش غیرمحسوس آمار مراجعات اظهار کرد: افزایش مراقبت‌های بهداشتی و رعایت بیشتر پروتکل‌های بهداشتی، افزایش واکسیناسیون و آغاز آثار ایمنی‌زایی آن در جامعه و... از علل اصلی این کاهش نامحسوس آمار بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران تاکید کرد: نمودارها نشان می‌دهد به قله پیک رسیده‌ایم و اندکی در حال افت هستیم اما این به تنهایی کافی نیست. اگر به سوابق قله‌ها در پیک‌های قبلی نگاه کنید می‌بینید که گاهی اوقات هم دوباره به ارتفاع رفته است و حالت متناوب پیدا کرده است.

او گفت: از این نظر به طور قطعی نمی‌توان گفت از قله رد شده‌ایم. مگر اینکه کاهش آمار و مراجعات در سراشیبی خیلی واضحی قرار گیرد. همین که فعلا در روند افزایشی نیستیم با اینکه کاهش موارد چشمگیر نیست، نشان می‌دهد اوضاع در حال نزدیکی به تحت کنترل درآمدن است.

علت طولانی شدن پیک پنجم 

او درباره علت طولانی شدن پیک پنجم کرونا گفت: نوع جهشی که با آن درگیر پیک پنجم شدیم متفاوت بود. جهش دلتا واگیر و سرایت شدیدتری دارد که این امر یکی از دلایل اصلی طولانی شدن پیک پنجم است. از طرفی جهش دلتا نشان داد خیلی از واکسن‌های ما نسبت به سویه‌های جدید ایمنی‌زایی کمتری دارند و این هم می‌تواند دلیل افزایش رخداد این پیک باشد. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه بروز پیک ششم کرونا هم محتمل است، ادامه داد: همانطور که پیک‌های قبلی رخ داد پیک ششم هم محتمل است؛ اما زمان آن وابسته به رفتارهای ما است که چگونه پیشگیری کنیم یا سرعت واکسیناسیون ما به چه شکل باشد. ان‌شاءالله با بهبود رعایت‌ها و واکسیناسیون سریعتر شاهد پیک‌های سنگین بیماری نباشیم و بتوانیم به راحتی آن را مدیریت کنیم.

تصمیم درباره بازگشایی مدارس

کوهپایه‌زاده درباره صحبت‌هایی که پیرامون بازگشایی مدارس به میان می‌آید، بیان کرد: هنوز تصمیمات در این زمینه قطعی نیست و طبیعتا ستاد ملی مقابله با کرونا با نزدیک شدن به اول مهر نظر خود را اعلام می‌کند ولی به نظر می‌رسد ترکیبی از آموزش حضوری و غیر حضوری در پیش بگیریم بهتر باشد. مگر اینکه شرایط خیلی سختی به لحاظ اپیدمی بیماری بویژه در سنین پایین رخ دهد که مجبور باشیم آموزش‌ها را همچنان مجازی پیش ببریم.

او تاکید کرد: البته فراموش نکنیم کودکان علی‌رغم تذکرات ما نمی‌توانند پروتکل‌ها را کاملا به درستی رعایت کنند. می‌توان تعداد دانش‌آموزان در کلاس‌ها را کمتر کرد اما قطعا نمی‌شود خیلی فاصله‌گذاری‌ها را رعایت کرد؛ در نتیجه طبیعی است که خطراتی با بازگشایی مدارس وجود داشته باشد. اگر واکسیناسیون در سنین زیر ۱۸ سال برقرار شود طبیعتا با آرامش بیشتری می‌توانیم کلاس‌های آموزش حضوری را داشته باشیم.

سرعت واکسیناسیون را بالا می‌بریم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره امکانات درمانی بیمارستان‌ها نیز گفت: خوشبختانه اکنون مشکلی در تامین دارو و تجهیزات برای بیماران کرونایی نداریم فقط در برخی شهرستان‌های تهران برای تخت‌های بستری محدودیت‌هایی داریم.

کوهپایه‌زاده با تاکید بر لزوم افزایش سرعت واکسیناسیون اظهار کرد: خوشبختانه بخش‌های جدیدی از واکسن به دستمان رسیده است و مجددا واکسیناسیون را پر قدرت ادامه می‌دهیم و سرعت واکسیناسیون را بالا خواهیم برد. اگر بتوانیم مراکزی را هم به شکل شبانه‌روزی برای این امر اختصاص می‌دهیم.

وی گفت: در روزهای ابتدایی هفته میزان تزریق واکسن کاهش یافته بود و مراکزی موقتا از مدار خارج شدند؛ اما مجددا کار تزریق واکسن را با رسیدن پارت‌های جدید از سر گرفتیم. برای واکسیناتور هم از نیروهای بسیج، سپاه، ارتش و نیروهای داوطلب هلال احمر کمک می‌گیریم.

کد خبر 625468 برچسب‌ها دلتا- کرونای هندی كرونا در ايران آمار واکسن کرونا پروتکل بهداشتی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: دلتا کرونای هندی كرونا در ايران آمار واکسن کرونا پروتکل بهداشتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران سرعت واکسیناسیون پیک پنجم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۷۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طبیعت‌گرد ۵۸ ساله اشنویه‌ای از مرگ حتمی نجات یافت

حمید محبوبی مدیرعامل هلال‌احمر آذربایجان‌غربی گفت: با تلاش نجاتگران هلال احمر اشنویه مرد ۵۸ ساله طبیعت گرد از مرگ حتمی نجات یافت.

وی با اشاره به موفقیت امدادگران در تلاش برای نجات فرد حادثه دیده افزود: تلاش چهار ساعته نجاتگران هلال احمر برای دسترسی به فرد حادثه دیده در ارتفاعات تالاجار اشنویه نتیجه بخش بود.

محبوبی بیان کرد: صبح امروز با درخواست همراه مصدوم در ارتفاعات هوار مامز تالاجار اشنویه نجاتگران هلال‌احمر بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند.

وی ادامه داد: پس از ۴ ساعت صعود در ارتفاعات تالاجار، نجاتگران به مصدوم حادثه دیده دسترسی پیدا کردند و بعد از کنترل علایم حیاتی و اقدامات پیش بیمارستانی و تثبیت، همچنین انتقال امن به پایین دست، مصدوم به مرکز درمانی منتقل شد.

مصدوم ۵۸ ساله به دلیل روشن کردن زغال در چادر دچار گازگرفتگی شده بود که با سرعت عمل نجاتگران هلال احمر از مرگ حتمی نجات یافت.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • کاهش سرقت در اردبیل
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • لزوم جلوگیری از احداث ابنیه در مجاورت جاده‌های گیلان
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • واکسیناسیون بیش از ۴۰۰۰ رأس دام علیه بیماری آبله گوسفندی در بدره
  • رشد کمتر از انتظار اقتصاد ژاپن
  • آتش‌نشانان، ١٣٨۵ نفر را از مرگ حتمی نجات دادند
  • طبیعت‌گرد ۵۸ ساله اشنویه‌ای از مرگ حتمی نجات یافت
  • طبیعت‌گرد اشنویه‌ای از مرگ حتمی نجات یافت