Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-08@13:56:17 GMT

زخم و لکه های قرمز از علائم سرطان پوست است

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۴۷۱۵۲

زخم و لکه های قرمز از علائم سرطان پوست است

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، رشد سلول‌های غیرطبیعی پوست می‌تواند زمانی اتفاق بیفتد که به سلول‌های پوست صدمه وارد شود که عمدتاً در اثر تابش اشعه ماورا بنفش ناشی از نور خورشید یا تخت‌های برنزه ایجاد می‌شود.

این آسیب می‌تواند موجب بروز جهش یا نقص ژنتیکی شود که منجر به تکثیر سریع سلول‌ها و ایجاد تومورهای بدخیم می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرطان پوست، یکی از شایع‌ترین انواع سرطان در جهان است. علائم و نشانه‌های آن می‌تواند شامل لکه یا زخم، وجود یک توده یا لکه‌های قرمز روی پوست باشد.

فاکتورهای پرخطر ابتلاء به سرطان پوست

• سن، هرچه سن بیشتر باشد، احتمال ابتلاء به سرطان پوست بیشتر است؛

• سرطان پوست قبلی؛

• سابقه خانوادگی سرطان پوست؛

• قرارگیری در معرض نور خورشید؛

• برخی بیماری‌های پوستی مانند کراتوز خورشیدی، گزرودرما پیگمنتوزوم و مواردی که تحت درمان پسوریازیس یا اگزما قرار می‌گیرند؛ و

• سایر موارد خطرزا نظیر کسانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند یا در معرض اشعه در گذشته قرار گرفته اند.

آفتاب سوختگی احتمال ابتلاء به این بیماری را افزایش می‌دهد. تنها پنج بار آفتاب سوخته شدن می‌تواند خطر ابتلاء به سرطان پوست را تا ۸۰ درصد افزایش دهد.

اگر پوست شما در معرض نور خورشید، صورتی یا قرمز رنگ شود، دچار آفتاب سوختگی شده اید. برای افرادی که پوست تیره‌تری دارند، ممکن است فقط احساس سوزش، حساسیت یا خارش داشته باشند.

سرطان پوست در صورت تشخیص به موقع، با موفقیت قابل درمان است.

پربیننده ترین سامانه واکسیناسیون برای متولدین ١٣۵۵ به قبل باز شد لغو محدودیت سنی واکسن کرونا استان‌ های صدرنشین در واکسیناسیون کرونا ورود دومین محموله داروی درمان قارچ سیاه به کشور ۱۱ دلیل استفاده دایم از ضد آفتاب

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سرطان پوست سرطان پوست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۷۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنگ کیسه صفرا: علل، علائم، درمان و افراد در معرض خطر

کیسه صفرا عضوی در بخش تحتانی کبد است که صفرای ترشح شده از کبد در آن تجمع یافته و هنگام نیاز از طریق مجرای صفراوی مشترک (CBD) به روده باریک ریخته می‌شود.

به گزارش ایسنا، سنگ های صفراوی رسوبات سخت شده مایع گوارشی به نام صفرا در کیسه صفرا هستند. همچنین اندازه آنها از کوچکی به اندازه یک دانه شن تا بزرگی به اندازه یک توپ گلف متغیر است.

دکتر «ایروینگ خورخه»، جراح عمومی مایو کلینیک در این باره می‌گوید: افرادی که درد و سایر علایم ناشی از سنگ‌های صفراوی را تجربه می‌کنند معمولاً نیاز به جراحی برداشتن کیسه صفرا دارند.

به گفته این متخصص، در این مواقع ممکن است درد شدید و ناگهانی در شکم یا کمردرد را تجربه کنید و حتی ممکن است حالت تهوع یا استفراغ داشته باشید.

دکتر خورخه می‌گوید: به طور معمول، علایم درد مرتبط با کیسه صفرا، درد همراه با وعده‌های غذایی است و معمولاً بعد از خوردن وعده‌های غذایی چرب رخ می‌دهد.

او می گوید دلایل متعددی وجود دارد که کیسه صفرا شما می تواند سنگ کیسه صفرا ایجاد کند. شایع ترین علت آن چیزی است که می خورید. رژیم غذایی سرشار از فیبر و کلسترول و چربی کم، خطر ابتلا را کاهش می دهد.

سنگ های صفراوی به دلیل عدم تعادل در ترکیب شیمیایی صفرا در داخل کیسه صفرا ایجاد می شوند. بنابراین، کلسترول صفرا بیش از حد بالا می رود و کلسترول اضافی به سنگ تبدیل می شود. اگر فردی اضافه وزن و دیابت داشته باشد و زیاد چربی مصرف کند، در معرض خطر بیشتری قرار دارد. در صورت مشاهده علایمی مانند درد مکرر در ناحیه شکم، اسیدیته شدن بیش از حد، حالت تهوع، استفراغ و ... به پزشک مراجعه کنید زیرا تاخیر در تشخیص می تواند منجر به عوارض دیگری شود.

دکتر خورخه می گوید: بومیان آمریکایی و جمعیت اسپانیایی تبار و همینطور زنان در خطر بیشتری برای ابتلا به سنگ کیسه صفرا هستند. همچنین با افزایش سن، در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به سنگ کیسه صفرا هستیم.

این متخصص اظهار کرد: وقتی سنگ کیسه صفرا داشته باشید، آنها خود به خود از بین نمی روند و درمان توصیه شده، جراحی برای برداشتن کیسه صفرا است.

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، دکتر خورخه می گوید: این عضوی از بدن است که مردم می توانند بدون آن زندگی کنند و هیچ عواقب طولانی مدتی ناشی از برداشتن آن نداشته باشند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آشنایی با پزشکی ترمیمی
  • توصیه‌هایی درباره یک بیماری زنانه
  • ابداع روشی تازه برای مبارزه با سرطان؛ تقویت سلول‌های ایمنی
  • کلمه «سرطان» از کجا آمده است؟/ چرا به سرطان «سرطان» می گویند؟
  • سنگ کیسه صفرا: علل، علائم، درمان و افراد در معرض خطر
  • افزایش سرطان‌های سطح چشم / تشدید علائم بیماری‌های چشمی با قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا
  • توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم
  • ۶ علامت کمبود ویتامین که از چهره مشخص می‌شود
  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده