Web Analytics Made Easy - Statcounter

کلنگ ساخت دو شرکت تولیدی با اعتباری بالغ بر 800 میلیارد ریال توسط رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، بر زمین زده شد.

به گزارش برنا از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد قشم، علی درویش پور عصر روز سه شنبه 16 شهریور ماه ضمن بازدید از چند شرکت تولیدی، کلنگ ساخت دو مجموعه تولیدی در زمینه ساخت الکل و عصاره های گیاهی و ساخت اسکله های شناور را بر زمین زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"شرکت الکل و عصاره شاخاب قشم" با سرمایه گذاری ۳۵۰ میلیارد ریالی بخش خصوصی در زمینه تولید الکل و عصاره های مایع و پودرهای گیاهی فعالیت خواهد کرد.

 این شرکت با ظرفیت تولید سه میلیون و ۵۰۰ هزار لیتر الکل اتیلیک طبی با گرید ۹۶ درصد و ۲۰۰ تُن انواع عصاره های مایع و پودری گیاهی با گرید دارویی در سال برای 90 نیروی کار به صورت مستقیم اشتغال به همراه دارد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در ادامه ضمن بازدید از محل فعالیت "شرکت مکین دریا قشم"، کلنگ ساخت سایت جدید این شرکت را نیز بر زمین زد.

 

شرکت مکین دریا قشم در سایت توسعه ای خود که با اعتباری بالغ بر ۴۵۰ میلیارد ریال به بهره برداری می رسد، ضمن تولید اسکله های آلومینیومی و فولادی، برای ۲۵۰ نیرو فرصت اشتغال ایجاد خواهد کرد.

این شرکت در حال حاضر در حال تولید اسکله های غیرفلزی است و برای ۸۶ نیروی بومی ایجاد اشتغال کرده است.

درویش پور در ادامه با هدف بررسی روند تولیدات روغن های صنعتی از "شرکت کاسترول قشم نیز بازدید کرده و در خصوص رفع مشکلات و کمک به توسعه صادرات محصولات این مجموعه دستورات ویژه ای صادر کرد.

ساخت بلوار روستای طولا با 25 درصد پیشرفت فیزیکی همراه است

رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در ادامه این بازدیدها که با حضور جمعی از معاونان، مشاوران و مدیران این سازمان همراه بود، از روند احداث و پیشرفت بلوار روستای طولا دیدن کرد.

وی ضمن صدور دستور تسریع ساخت این پروژه در راستای تسهیل دسترسی قشموندان، فعالان صنعتی و گردشگران به مناطق صنعتی و گردشگری واقع در روستای طولا، از بخش های مختلف این پروژه شامل لاین های تندرو، کندرو، کانال جمع آوری آب های سطحی، جداول، مکان های پیش بینی شده برای فضاهای سبز و پیاده روها نیز بازدید به عمل آورد.

بلوار روستای طولا به طول ۲.۲۰۰ کیلومتر به موازات میدان علم و صنعت آغاز شده و تا میدان شهرک صنعتی طولا ادامه دارد و تاکنون 25 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا روابط عمومی و امور بین الملل الکل زمین سرمایه گذاری بخش خصوصی نیروی کار اشتغال قشم ایجاد اشتغال مشکلات گردشگری صنعت اشتغال روابط عمومی و امور بین الملل زمین صنعت قشم سازمان منطقه آزاد قشم روستای طولا کلنگ ساخت بر زمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۷۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد

مسعود ایرانی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: در این راستا نسبت به برگزاری ۳۶ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ۱۸۵ نشست تخصصی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته اقدام گردید و واحد‌هایی احیا شده با سرمایه‌گذاری افزون بر ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال برای ۱۶۱ نفر فرصت اشتغال دوباره ایجاد کردند.

وی افزود: همچنین با اقدام‌های صورت گرفته در سال گذشته ۳۱۱ فقره مجوز تاسیس با سرمایه‌گذاری حدود ۱۷۴ هزار و ۳۰۶ میلیارد ریال صادر شد که دارای ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۶ هزار و ۴۳۸ نفر در استان اردبیل بود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به تولید ۱۲۰ میلیون دلار کالا‌های جایگزین واردات اظهار کرد: برای کمک به رونق تولید نیز بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز از محل تبصره ۱۸ و منابع داخلی بانک‌های عامل تسهیلات پرداخت شد.

وی با اشاره به ارایه ۴۳۰ مورد مشاوره سرمایه‌گذاری در سال گذشته اضافه کرد: همچنین در راستای رونق تولید ۷۰ فقره معرفی‌نامه پرداخت تسهیلات برای طرح‌های در حال احداث در استان اردبیل ارایه گردید.

در حال حاضر در مجموع افزون بر یک هزار و ۱۲۴ واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارای پروانه بهره‌برداری در اردبیل فعال هستند.

استان اردبیل با جمعیت افزون بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شمال‌غربی ایران همجوار با استان‌های آذربایجان‌شرقی، گیلان، زنجان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • منطقه آزاد چابهار در مسیر ساخت نیروگاه خورشیدی
  • واگذاری رایگان زمین به خیران مدرسه‌ساز در قشم
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • افزایش لوکس نوری در بوستان‌های منطقه ۷ اصفهان
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • ساخت کمپ تمرینی برای تیم فوتبال نساجی در قائمشهر
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • آغاز ساخت دو زمین ورزشی در مهدیشهر
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • مسافت اصفهان – دهاقان نزدیک‌تر می‌شود