Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری ایسکانیوز،  حضور پررنگ در عرصه های بین المللی بخشی مهم از استراتژی دانشگاه آزاد اسلامی است و خود بستری برای نیل به اهداف متعالی این دانشگاه در زمینه حل مسائل کشور محسوب می شود. بهره مندی از ظرفیت های علمی و تکنولوژی موجود در سطح دنیا و به اشتراک گذاشتن تجربیات علمی و عملی کمک می کند چرخه کارآفرینی به شکل بهینه به حرکت درآید تا حل مسئله به شکل شایسته تری نمود عینی پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در همین راستا  هیئت اعزامی دانشگاه آزاد اسلامی که پیش از این سفر به سوریه را در دستور کار قرار داشت، بیروت را مقصد بعدی سفر خود قرار دهد و در دیدارهایی با هدف تبادل تجربیات و بهره مندی از ظرفیت های بالقوه دانشگاه ها و جامعه علمی لبنان صورت گرفت.
علیرضا منظری توکلی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان و نماینده رؤسای استان های کشور در هیأت رئیسه و عضو هیئت اعزامی دانشگاه آزاد اسلامی به بیروت، خاطرنشان کرد: در دیدار هیئت اعزامی با حاج یوسف رئیس بسیج علمی حزب اله لبنان بسترهای همکاری فی مابین مورد بحث و بررسی قرار گرفت.


رئیس بسیج آموزشی تربیتی حزب اله لبنان: انتقال تجربیات علمی ایران زمینه ارتقا سطح علمی لبنان را مهیا می کند
منظری توکلی تصریح کرد: حاج یوسف در این دیدار قدرت و پیشرفت جامعه شیعیان لبنان را مدیون ایران دانست و ابراز امیدواری کرد از تجربیات بزرگ ایران بهره مند شوند.
  یکی از مشکلات موجود بر سر راه ایجاد واحد در لبنان پیچیدگی های اخذ مجوز است. این موضوع را رئیس بسیج آموزشی تربیتی حزب اله لبنان مطرح کرد و اظهار داشت: مسیر اخذ مجوز تاسیس دانشگاه و یا واحد دانشگاهی پروسه ای سخت به حساب می آید که این مهم دو دلیل عمده دارد. یکی تعداد معدود رشته ها و دوم عدم تطبیق برخی رشته ها با شاخصه های مدنظر وزرات علوم لبنان است.حزب اله هم برای تشکیل دانشگاه با پیچیدگی های سیاسی بسیاری از سوی سعودی ها مواجه شد. 
  نماینده رؤسای استان های کشور در هیأت رئیسه دانشگاه آزاد افزود: رئیس بسیج آموزشی تربیتی حزب اله لبنان معقتد است انتقال تجربیات علمی ایران زمینه را برای ارتقا سطح علمی لبنان مهیا میکند و با بهره گیری از سوابق دیرینه دانشگاه آزاد خواهند توانست از این ظرفیت به نحو شایسته ای استفاده کنند.
  انتقال دانشجو و استاد همواره یکی از راه های همکاری میان دانشگاه های مختلف دنیا بوده و هست که خود فرصتی برای تبادل فرهنگی، تقویت فرصت های اقتصادی و تحقیقات و تولیدات علمی به حساب می آید. 
  عضو هیئت اعزامی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: حاج یوسف ضمن قدردانی از هیئت ایرانی بر بهره مندی از تجربیات دانشگاه آزاد اسلامی از طریق اعزام دانشجو تاکید کرد. وی همچنین خواستار ایجاد فرصتی برای اساتید حزب اله برای سفر مطالعاتی به ایران شد.
استفاده از ظرفیت های دیپلماتیک در هر عرصه ای می تواند راهگشا باشد، به همین دلیل هیئت اعزامی دانشگاه آزاد اسلامی فرصت دیدار با سفیر کشورمان در بیروت و خامه یار رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی در بیروت را با هدف مهیا کردن هر چه بهتر بسترهای همکاری و فعالیت علمی در این کشور مغتنم شمرد. در این دیدار فرآیند تعیین مکان دفتر دانشگاه آزاد در لبنان مورد بحث و بررسی قرار گرفت. هم افزایی دانشگاه آزاد با بزرگترین دانشگاه خصوصی لبنان
هیئت اعزامی دانشگاه آزاد اسلامی با عبدالرحیم وزیر سابق علوم لبنان و رئیس دانشگاه بین المللی این کشور دیدار کرد. منظری توکل در این خصوص گفت: دانشگاه بین المللی لبنان با 38 هزار دانشجو در تمام این کشور شعبه دارد و بزرگترین دانشگاه خصوصی لبنان به شمار می رود.
  وی افزود: این دانشگاه سه شعبه در یمن و شعبه ای در موریتانی و همچنین بیمارستانی نیز در سنگال تاسیس کرده است.
  عضو هیئت اعزاامی دانشگاه آزاد اسلامی به لبنان تصریح کرد: از سوی دانشگاه آزاد اسلامی اشراقی و از سوی دانشگاه بین المللی لبنان انور کوثران رئیس دانشکده علوم تربیتی، مسئول دفتر بین المللی و مسئول روابط عمومی دانشگاه بین المللی لبنان به عنوان رابطین طرفین معرفی شدند تا مسیر هم افزایی بین دو دانشگاه هر چه بهتر هموار شود. رئیس دانشگاه اسلامی لبنان: ایران انتخاب مناسبی برای ادامه تحصیل جوانان لبنانی است
علیرضا منظری توکلی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان همچنین به بیان توضیحاتی در خصوص دیدار با رئیس دانشگاه اسلامی لبنان پرداخت. 

وی گفت: در دیدار با دینا المولی رئیس دانشگاه اسلامی لبنان بر راه های همکاری فی مابین از جمله تبادل استاد و دانشجو و همچنین مکانیسم های انتقال تجربیات دانشگاه آزاد اسلامی به بحث و تبادل نظر پرداخت.
 

منظری توکلی تصریح کرد: هیئت علمی دانشگاه اسلامی لبنان عمدتا فارغ التحصیل دانشگاه های معتبر دنیا هستند که این مهم می تواند فرصتی درخور برای دانشگاه آزاد اسلامی به حساب آید. دینا المولی ابراز امیدواری کرد این دانشگاه با دانشگاه آزاد اسلامی همکاری مناسبی داشته باشد. از همین رو لیست پروژه های پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در اختیار دانشگاه اسلامی لبنان قرار گرفت تا بسترهای همکاری به صورت دقیق مشخص شود.پس از روشن شدن فرآیند همکاری، فضای فیزیکی برای پروژه های مشترک فی مابین از سوی دانشگاه اسلامی لبنان در نظر گرفته خواهد شد.
 

نماینده رؤسای استان های کشور در هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی همچنین برگزاری دوره های مشترک بین دانشگاه اسلامی لبنان و دانشگاه آزاد اسلامی، ایجاد مرکز نوآوری و فناوری مشترک و تحصیل دانشجویان لبنانی در دانشگاه آزاد اسلامی را بخشی دیگر از مفاد جلسه هیئت اعزامی با دینا المولی عنوان کرد. 
 

نزدیکی فرهنگ میان مردم ایران و جامعه لبنان یکی از مزیت های منحصربفرد در راستای همکاری های گسترده میان دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه های لبنانی به حساب می آید.  عضو هیئت اعزامی دانشگاه آزاد اسلامی به لبنان با اشاره به صحبتهای دینا المولی در همین خصوص خاطرنشان کرد: الولی در این دیدار شرایط تحصیل برای جونان شیعه لبنانی در حاشیه خلیج فارس و کشورهای غربی را مهیا ندانست، به همین دلیل او ایران را انتخاب مناسبی برای تحصیل جوانان لبنانی به ویژه جوانان شیعی دانست.

 رئیس تنها دانشگاه دولتی لبنان: همکاری ما با دانشگاه آزاد، با 19 پروژه آغاز می شود

منظری توکلی دیدار با فواد ایوب رئیس دانشگاه دولتی لبنان را نیز بخشی دیگر از دستور کار هیئت اعزامی عنوان کرد.
وی افزود: دیدار با تنها دانشگاه دولتی کشور لبنان از این حیث مورد اهمیت است که 50 درصد دانشجویان کل این کشور در دانشگاه مذکور تحصیل می کنند. دانشگاه دولتی لبنان در حال حاضر 78 هزار دانشجو دارد که فواد ایوب احتمال می دهد این تعداد در سال آینده به 93 هزار نفر افزایش یابد. 
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان و نماینده رؤسای استان های کشور در هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: رئیس دانشگاه دولتی لبنان ضمن ابراز تمایل برای همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد که مدیریت بیمارستان صحرایی ایران در زمان انفجار لبنان توسط پرسنل و متخصصین این دانشگاه صورت گرفت. وی همچنین ایجاد مرکز رشد و نوآوری را یکی از نیازهای اصلی این دانشگاه عنوان کرد و ابراز امیدواری کرد در این زمینه از ظرفیت های دانشگاه آزراد اسلامی بهره مند شوند.
 

منظری توکلی همچنین تصریح کرد: تنها دانشگاه دولتی لبنان 19 دانشکده دارد و براساس اظهارات رئیس این دانشگاه قرار بر این است که هر دانشکده حداقل یک پروژه مشترک با دانشگاه آزاد اسلامی تعریف کند تا همکاری های فی مابین با حداقل 19 پروژه آغاز شود.

برگزاری دوره های تخصصی کوتاه مدت در دانشگاه معارف لبنان در آینده نزدیک
منظری توکلی ضمن اشاره به دیدار هیئت اعزامی با علی علاء الدین رئیس دانشگاه معارف لبنان گفت: علاء الدین در این دیدار با ابراز خرسندی از هدایت های داهیانه مقام معظم رهبری گفت خوشحالیم رهبری چون امام خامنه ای داریم که راه شهدای مقاومت و شهید حاج قاسم سلیمانی را ادامه می دهد. وقتی شنیدم دانشگاه آزاد اسلامی در مسیر حل مسائل اجتماعی پیشگام شده بسیار خوشحال شدم، چراکه توجه به نیازهای مردم رکن اصلی دانشگاه به حساب می آید.
  وی افزود: مدیریت این دانشگاه با حزب اله لبنان بوده و دارای 5 دانشکده است. همچنین 28 رشته تا مقطع کارشناسی دارد که بنا به گفته علاء الدین در اندیشه اخذ مجوز افتتاح دانشگاه های دیگر و راه اندازی رشته هایی در مقاطع ارشد و دکتری هستند. رئیس دانشگاه معارف لبنان ابراز امیدواری کرد بستر همکاری با دانشکاه آزاد اسلامی در زمینه های برگزاری دوره های تخصصی کوتاه و پروژه های فناوری نو هر چه زودتر در دستور کار قرار گیرد.
  منظری توکلی همچنین از دیدار هیئت اعزامی دانشگاه آزاد اسلامی با  جمعیت آزاد اسلامی در لبنان خبر داد و گفت: در این دیدار موارد مورد علاقه طرفین مورد بحث و بررسی قرار گرفت. ضرغامی خبر داد؛ افتتاح مرکز فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در لبنان
سفر هیئت اعزامی دانشگاه آزاد اسلامی به لبنان علاوه بر آماده سازی بسترهای همکاری بلند مدت، به دستاوردهای زودبازده و پرثمر نیز مزین شد که نشانگر علاقه وافر طرف لبنانی برای بهره مندی از استعدادهای دانشگاه آزاد اسلامی است. از جمله این موارد افتتاح مرکز فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در لبنان است. 
  وحید ضرغامی؛ قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی و از اعضای هیئت اعزامی دانشگاه آزاد اسلامی به لبنان با اشاره به اهمیت سفر هیات اعزامی این دانشگاه به بیروت و دستاوردهای ارزشمند آن، گفت: در توافق با مسئولان دانشگاه، افتتاح مرکز فناوری و نوآوری در لبنان در دستور کار قرار گرفت و این مرکز با حضور هیات اعزامی دانشگاه آزاد و جمعی از مسئولان دانشگاهی لبنان در بیروت افتتاح شد. 
  وی با تاکید بر اهمیت راه اندازی این مرکز عنوان کرد: از جمله اهداف راه اندازی این مرکز انتقال دانش و تجربه دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه تحقق دانشگاه کارآفرین و حل مساله به کشور دوست و برادر لبنان  و گسترش همکاری‌های فناورانه و نوآورانه با حزب الله لبنان است. همچنین  تعریف و پیگیری کسب و کارهای دانش بنیان مشترک برای حل مشکلات معیشتی و صنعتی لبنان از دیگر اهداف افتتاح مرکز است. کمک به توسعه فناوری های نو در لبنان با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد
  محمدرضا شمس دولت‌آبادی مدیرکل پشتیبانی واحدهای برون مرزی و عضو هیئت اعزامی دانشگاه آزاد اسلامی به لبنان نیز دیدار با مسئول بسیج اموزشی و تربیتی حزب اله لبنان را بسیار پربار توصیف کرد و گفت: در این دیدار بر آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر پذیرش دانشجویان لبنانی برای آموزش دوره های تکمیلی مورد تاکید قرار گرفت و سیاست های دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص کمک به نشر علم و دانش در کشورهای منطقه و همسایه و همچنین همکاری های علمی و آموزشی با دانشگاه های لبنانی تبیین شد. 
  وی افزود: مقرر شد از طریق دفتر دانشگاه آزاد در لبنان همکاری های دانشگاهی و همچنین ایجاد شرکت های دانش بنیان در دستور کار قرار گیرد. در این شرایط کمک به توسعه فناوری های نو در لبنان با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی محقق خواهد شد. 
  دولت آبادی از همکاری های گسترده خامه یار رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی که در ملاقات های تیم اعزامی دانشگاه آزاد با مسئولین دانشگاهی لبنان حضور داشت قدردانی کرد و گفت: در دیدار باسفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان نیز در خصوص نحوه فعالیت های دانشگاهی در لبنان بحث و تبادل نظر شد و سفیر محترم نیز آمادگی خود را برای همکاری در خصوص توسعه فعالیت های آموزشی در لبنان اعلام کرد. 
  مدیرکل پشتیبانی واحدهای برون مرزی در پایان دیدار با جمعیت آزاد اسلامی در لبنان را مثبت ارزیابی کرد و گفت: در این دیدار بر توسعه فعالیت های علمی و آموزشی تاکید شد و راه های همکاری های فی مابین مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

بهره گیری از پتانسیل بالقوه کشورهای همسایه و محور مقاومت و گسترش تبادلات فناورانه و نوآورانه تاکتیکی هوشمندانه در راستای استراتژی رفع مشکلات و مسائل جامعه به ویژه مشکلات اقتصادی است. دانشگاه آزاد اسلامی با استفاده از دیپلماسی علمی هوشمندانه نشان داد که ظرفیت های مغفول بسیاری در این زمینه وجود دارد که می توان برای دستیابی به اهداف مترقی کشور بر روی آن حساب ویژه ای باز کرد.
لازم به ذکر است علیرضا منظری توکلی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان و نماینده رؤسای استان های کشور در هیأت رئیسه، محمدرضا شمس دولت‌آبادی مدیرکل پشتیبانی واحدهای برون مرزی و وحید ضرغامی قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری هیأت اعزامی دانشگاه آزاد اسلامی به لبنان را تشکیل می‌دهند.

انتهای پیام/

ملیحه آدینه کد خبر: 1110043 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه اسلامی لبنان آزاد اسلامی در لبنان دانشگاه بین المللی ابراز امیدواری دستور کار قرار دانشگاه آزاد فناوری و نوآوری بسترهای همکاری حساب می آید بهره مندی افتتاح مرکز منظری توکلی دانشگاه ها مورد بحث رئیس بسیج قرار گرفت فی مابین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۷۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، رویداد صدرا با شرکت بیش از ۵۰ کارخانه، شرکت‌ها و واحد‌های تولیدی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین‌زهرا برگزار مورد بازدید جمعی از مسئولان دانشگاهی، شهرستانی و مدیران شرکت‌های خدماتی شهرک‌های صنعتی قرار گرفت.

دستاورد‌های علمی حاصل از این رویداد شامل تحقق منویات امامان انقلاب و شعار سال، ارتباط دانشگاه و صنعت، فرصت‌های شغلی و کسب‌وکار برای دانشجویان، استفاده از ظرفیت علمی استادان در برای حل مسائل صنعت، هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی و علمی شهرستان، شناساندن ظرفیت‌های منطقه و استان به جامعه در راستای بیان دستاورد‌ها و پیشرفت‌های نظام، کشف استعداد‌ها و ظرفیت‌ها در این رویداد‌ها و بهره‌مندی دانشگاه و صنعت و زمینه جذب نیروی انسانی به شرکت‌ها و حل مشکلات اشتغال و به تبع آن ازدواج و کاهش مشکلات بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • تیم بسکتبال دانشگاه آزاد در مسیر بازگشت به لیگ برتر
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است