Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر تعاون با بیان اینکه سامانه جامع و هوشمند تعاون به ۴ سامانه دیگر وصل شده‌اند گفت:‌ در آینده این سامانه به ۱۱ سامانه دیگر متصل می‌شوند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدجعفر کبیری افزود: امروز و در هفته بزرگداشت تعاون در کشور ۲۶۸ طرح تعاونی با سرمایه‌گذاری به ارزش روز بیش از ۳ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان با اشتغال‌زایی برای ۷ هزار نفر به بهره‌برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی همچنین گفت: هفته آینده ۴ مرکز نوآوری بخش تعاون در بخش فرهنگی، آموزشی، کشاورزی، فناوری اطلاعات و ارتباطات راه‌اندازی می‌شود.

معاون وزیر تعاون همچنین گفت: از هفته آینده یک خط اعتباری به مبلغ ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان با کمک بانک توسعه تعاون و صندوق ضمانت تعاون راه‌اندازی و در اختیار تعاون‌گران قرار داده می‌شود تا در ۶ ماه دوم امسال از تسهیلات این خط اعتباری استفاده کنند.

کبیری همچنین گفت:‌۴ مرکز نوآوری برای بخش تعاون محل استقرار شتاب‌دهنده‌ها و طرح‌های دانش‌بنیان، نوبنیان خواهد بود و در حوزه‌های مختلف از جمله فرهنگی، کشاورزی و صادرات و فناوری اطلاعات خواهد بود و مرکز نوآوری و توسعه فناوری ایران منتا مستقر خواهد شد.


 شکایت از ۳ شرکت تعاونی کلاهبردار بدون مجوز


وی در مورد شرکت‌های تعاونی مسکن که اقدام به ثبت‌نام از متقاضیان می‌کنند گفت: شرکت‌های تعاونی عمرانی که برای ساخت و ساز و احداث راه‌ها از وزارت راه و شهرسازی باید مجوز بگیرند و اگر ۳۰ درصد پیشرفت پروژه داشته باشند می‌توانند مشارکت مردم را جلب کنند، اما برخی از شرکت‌ها با عنوان شرکت‌های عمران از مردم پول می‌گیرند که معاونت وزارت تعاون تا کنون از سه شرکت به زعم و اتهام کلاهبرداری به مقام قضایی شکایت کرده و پرونده آن‌ها در دادستانی بررسی می‌شود.


 مردم چطور از مجوز شرکت‌های تعاونی مسکن مطمئن شوند؟


معاون وزیر تعاون همچنین گفت: مردم دقت کنند در شرکت‌هایی که می‌خواهند مشارکت کنند از مجوز آن اطمینان حاصل کنند اگر شرکت‌های تعاونی دارای مجوز از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی باشد به محض واریز حق عضویت پیامک از جانب سامانه جامع و هوشمند تعاون دریافت می‌کنند.

کبیری گفت: مردم باید مراقبت کنند تا از طریق دریافت پیامک از اظهارات شرکت تعاونی مطمئن شوند وگرنه دچار مشکلات قانونی و یا کلاهبرداری می‌شوند.

وی در مورد اینکه تا کنون چه تعداد از شرکت‌های تعاونی متخلف به دادستانی معرفی شده‌اند گفت: ما از سه شرکت و مجموعه شکایت کرده‌ایم و مردم در مشارکت در طرح‌های این شرکت‌ها از اصالت مجوز آن‌ها اطمینان حاصل کنند شرکت‌هایی که از وزارت راه و شهرسازی مجوز گرفته‌اند باید حداقل ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته باشند و پس از آن فراخوان مشارکت مردمی بدهند.


 کاهش زمان ثبت شرکت‌های تعاونی از ۷۰ به ۷ روز


معاون وزیر تعاون همچنین در مورد اینکه سامانه جامع تعاون به چه تعداد از سامانه‌های دیگر متصل شده گفت:‌سامانه جامع تعاون تا کنون به ۴ سامانه دیگر مانند ثبت‌احوال و ثبت اسناد متصل شده و این سامانه باید به ۱۱ سامانه جامع دیگر متصل شود.

به گفته کبیری با راه‌اندازی سامانه جامع تعاون زمان ثبت یک شرکت تعاونی از ۷۰ روز به ۷ روز کاهش یافته است.

وی همچنین گفت: با اجرای حدود هزار طرح در قالب اشتغال پایدار روستایی و پرداخت ۹۲۸ میلیارد تومان اشتغال قابل توجهی ایجاد شده است. همچنین در دو سال گذشته با تشکیل ۵ هزار و ۱۳۶ شرکت تعاونی با عضویت ۱۱۹ هزار و ۷۴۱ نفر میزان اشتغال ایجاد شده حدود ۱۰۰ هزار و ۶۸۵ فرصت شغلی پایدار در دو سال اخیر ایجاد شده است.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ثبت شرکت های تعاونی کاهش زمان ثبت شرکت مسکن معاون وزیر تعاون شرکت های تعاونی سامانه جامع شرکت تعاونی همچنین گفت شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۷۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسکن اقتصادی قابل مصادره نیست

تین نیوز

مدیرعامل اتحادیه تعاونی های عمرانی تهران با اشاره به اینکه ساخت ۲هزار و۵۰۰ واحد مسکن اقتصادی شروع شد، گفت: ساخت ۲هزار و۵۰۰ واحد مسکن اقتصادی از ۴۰ هزار واحد هدف گذاری شده در مرحله نقشه برداری است و تا ۱۰ روز آینده کلنگ زنی می شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، خشایار باقرپور مدیرعامل اتحادیه تعاونی های عمرانی تهران  با بیان اینکه کارهای تحقیقاتی  ساخت مسکن اقتصادی از  دو سال گذشته  آغاز شده است  گفت: در ساخت این پروژه از تکنولوژی های نوین و هوشمندسازی  استفاده کرده ایم و بازار هدف این پروژه مشخص و مصرف کننده نهایی است .

وی با اشاره به اینکه این طرح با مشارکت مردم و زیرساخت های قانونی در حال ساخت است، بیان کرد: طبق هدف گذاری انجام شده برای افراد و زوجهای جوان  متراژ های کوچک هدف گذاری شده و برای خانواده های بزرگ و دارای فرزند متراژهای  متوسط و بزرگ  بین ۷۵ تا ۹۰ متردر نظر گرفته شده است  .

باقرپور با بیان اینکه  ارزان سازی را در کنار ارتقای کیفیت در دستور کار خود قرار داده ایم گفت:  ساخت پروژه های مسکن اقتصادی در قالب یک شهرک هوشمند اقتصادی طراحی شده است به طوری که هزینه زمین در این پروژه ها صفر در نظر گرفته شده و با توجه به طراحی این شهرک که به صورت مجتمع اقامتی و تجاری است از طریق الحاقات زمین هزینه برای متقاضیان صفر شده است.

هدف گذاری ۴۰ هزار  واحدی برای مسکن اقتصادی

طراح مسکن اقتصادی اظهار کرد:این طرح در بخش تعاون و با مشارکت مردم ساخته می شود و متقاضی تنها قیمت تمام شده ساخت را می پردازد.

باقرپور بیان کرد: زمین برای این طرح تامین و نقشه برداری های آن رو به اتمام است و از ۴۰ هزار واحد مسکن اقتصادی که هدف گذاری شده بود، ساخت دو هزار و۵۰۰ واحد و عملیات خاکبرداری ۶۵۰ هزار متر مکعب تا دو هفته آینده آغاز می شود.

وی توضیح داد:  کانال های تاسیساتی برای این پروژه پیش بینی کرده ایم و طبق توافقی که با اتحادیه تعاونی های دانش بنیان انجام شده از تمامی محصولات دانش بنیان داخلی در این طرح استفاده خواهد شد و استفاده از انرژی پاک و انرژی خورشیدی برای این پروژه پیش بینی کرده ایم.

او گفت: در مسکن اقتصادی سعی کرده ایم از تحریم ها دور باشیم و از تمامی امکانات و محصولات تولید داخل استفاده شده و به نوعی ارزبری از کشور نداشته باشیم.

طراح مسکن اقتصادی توضیح داد: در این طرح سوداگری را کنترل کرده و هر کد ملی تنها از یک واحد می تواند استفاده کند و برای جلوگیری از سوداگری در بازار اجاره در صورتی که فرد قصد اجاره و یا فروش واحد خود را داشته باشد باید از شیوه اجاره داری حرفه ای  استفاده کند.

قیمت زمین در مسکن اقتصادی صفر شد

وی با بیان اینکه در این طرح قیمت زمین را حذف کردیم و قیمت واحدی که  با تمامی امکانات به متقاضی تحویل داده می شود حدود متری ۳۰ میلیون تومان است گفت: متقاضی بعد از تحویل هیچ هزینه دیگری ندارد چراکه واحد با امکانات کامل تحویل داده می شود.

مسکن اقتصادی قابل مصادره نیست

وی با بیان اینکه مسکن اقتصادی قابل مصادره نیست و این طرح در زیر ساخت های مردمی و زیر ساخت های قانونی در حال ساخت است، گفت: اخیرا طرح هایی از سوی برخی از دستگاه ها به اسم مسکن اقتصادی مطرح شده است که باید بگویم این طرح توسط اتحادیه تعاونی های عمرانی تهران و در قالب مشارکت های مردمی و تعاونی ها ساخته می شود و کسی نباید این عنوان را به نام خود مصادره کند.

وی افزود: طبق هدف گذاری های انجام شده ساخت مسکن اقتصادی در قالب ۴۰ هزار واحد اجرایی خواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مسکن اقتصادی قابل مصادره نیست
  • ۱۸۵ هزار نفر در کردستان عضو تعاونی‌ها هستند
  • بازنشستگان مطمئن باشند که «همسان‌سازی حقوق» آنان انجام می‌شود
  • زمان بازگشایی سامانه ثبت نام نهضت ملی مسکن برای متقاضیان بندرعباسی
  • رشد ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • فعالیت ۱۰۴ هزار تعاونی در کشور
  • رشد بیش از ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • هوادار خاص استقلال: نکونام گفت دعا کن قهرمان شویم
  • استقلال: نکونام گفت دعا کن قهرمان شویم
  • پروانه فعالیت رسمی شرکت تعاونی نوآوران لوتوس پیروزی صادر شد