Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، فریدون کافی مدیرعامل اتحادیه کارخانجات خوراک دام خراسان رضوی در نشست دبیرخانه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان، گفت: متاسفانه واحد‌های تولیدی و فعالان بخش کشاورزی به طور مستمر در حوزه نهاده‌های دامی در دو سال گذشته درگیر مشکلات بوده اند و از ابتدای امسال این مشکلات بیش از گذشته دامن گیر واحد‌های تولیدی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: ۸۰ کارخانه خوراک دام عضو اتحادیه استان، در مجموع روزانه ۴ هزار تن کنسانتره تولید می‌کنند و این ظرفیت نیازمند حجم عظیمی از بار نهاده دامی است. این یعنی اگر روزانه ۴ هزار تن نهاده وارد استان شود، باز هم در انبار کارخانه‌ها مواد اولیه وجود ندارد و فقط کفاف تولید روزانه را میدهد بنابراین باید نهاده‌های ورودی بیشتری داشته باشیم.

مدیرعامل اتحادیه کارخانجات خوراک دام خراسان رضوی ادامه داد: نکته اینکه بیش از ۸۰ درصد نهاده‌های دامی وارد شده به استان، از خارج از کشور تامین میگردد و به دلیل تحریم‌های موجود، مدتی است که قیمت آن‌ها چندبرابر شده و گاه نهاده‌ها به خاطر مشکلات ارزی، در بنادر و در شرایط غیر استاندارد دپو می‌شود لذا نهاده‌ای که با کیفیت مطلوب وارد بنادر می‌شود، به دلیل مشکلات مذکور پس از ۴ تا ۵ ماه و حتی یکسال در شرایط گرم و غیر استاندارد نگهداری شده و کیفیت خود را از دست میدهد، این در حالی است که در هر شرایطی و با هر کیفیتی این نهاده‌ها به کارخانجات ارسال می‌شود و وقتی کیفیت آن پایین باشد، باید به نوعی از دام سبک خورانده شود این موضوع در نهایت به سلامت جامعه هم آسیب میرساند.

افزایش چهار مرحله‌ای کرایه حمل از پارسال

کافی با اشاره به افزایش کرایه حمل از پارسال تاکنون در ۴ مرحله بیان کرد: اخیرا هم نماینده وزارت راه اعلام کرد که افزایش کرایه حمل توافقی است، اما نکته این است که اگر این نرخ گذاری توافقی است؛ چرا این مشکلات به وجود می‌آید؟ نکته دیگر اینکه در بنادر شاهد این هستیم که برخی شرکت‌های حمل و نقل به صورت خاص مجوز حمل را اخذ میکنند و این مجوز به همه اعطا نمیگردد.

او تصریح کرد: این در حالی است که کارخانجات بزرگ خوراک دام دارای کامیون‌های زیادی هستند و حتی کامیون‌های خود را برای حمل سهمیه نهاده شان به بندر میفرستند؛ اما متاسفانه بارگیری در بندر برای این کامیون‌ها صورت نمیگیرد. دلیل این امر، فعالیت مافیایی برخی‌ها در زمینه حمل نهاده است. این شرکت‌ها و افراد ما را تحت فشار قرار میدهند تا به ناچار نسبت به پرداخت پشت بارنامه اقدام کنیم.

مدیرعامل اتحادیه کارخانجات خوراک دام خراسان رضوی تاکید کرد: ارقام پشت بارنامه وضعیتی را برای واحد‌های تولیدی ایجاد کرده که به رغم زحماتی که میکشند، حاشیه سود کمی دارند. از طرفی، ارقام پشت بارنامه که باید در محاسبات سازمان‌های صمت، جهاد کشاورزی و تعزیرات حکومتی لحاظ شود؛ به دلیل اینکه اسنادی که ارائه میدهیم مورد قبول آن‌ها نیست، لحاظ نمیگردد.

کافی درخصوص حمل ریلی نهاده‌های دامی به استان نیز اظهار کرد: در سال‌های اخیر با چند شرکت ریلی و خصوصی برای حمل نهاده‌ها هماهنگ کردیم؛ اما متاسفانه به نتیجه‌ای نرسیدیم. درخواست ما این بود که بار نهاده‌ای که سهمیه استان است، همانطور که با حمل ریلی به سازمان‌ها میرسد، به دست واحد‌های تولیدی نیز برسد.

او افزود: به دلیل مافیایی که در بنادر وجود دارد، شماره تلفن صاحب بار به دست راننده می‌رسد و تک تک راننده‌های کامیون با ما تماس میگیرند و ضمن اشاره به قیمت مصوب حمل کالا، قیمتی نزدیک به دو برابر آن را برای حمل کالای ما اعلام می‌کنند؛ شرکت‌ها و کارخانه‌ها نیز در این شرایط مجبورند که بپذیرند تا حمل نهاده هر چه سریعتر صورت گیرد.

مدیرعامل اتحادیه کارخانجات خوراک دام خراسان رضوی ادامه داد: نکته دیگر اینکه در حالی که حمل بار ۱۰ تنی کارخانه‌ها باید با کامیون ارسال گردد، از بندر به ما اعلام می‌کنند که این مقدار باید با تریلی حمل شود در این صورت ما باید کرایه حمل ۱۵ تا ۲۰ تن کالا را بپردازیم.

انتهای پیام//ف. ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نهاده دامی افزایش هزینه ها واحد های تولیدی کارخانه ها کرایه حمل نهاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۷۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باران در خراسان رضوی شدت می‌گیرد

به گزارش قدس خراسان، محمد غیوری اظهار کرد: بارش‌ها بیشتر به صورت رگبار باران، همراه با رعد و برق و در نواحی مستعد نیز احتمال بارش تگرگ و برخورد صاعقه همراه با آبگرفتگی و ایجاد روان آب پیش‌بینی است.

کارشناس مرکز پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: بیشترین حجم بارش‌ها برای عصر امروز(جمعه) و به ویژه در نیمه جنوبی و همچنین فردا(شنبه) در نیمه غربی و شمالی استان رخ خواهد داد که احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها نیز وجود دارد.

وی گفت: با فعالیت این سامانه شاهد افزایش سرعت وزش باد در سطح استان خواهیم بود که منجر به وزش باد لحظه‌ای در برخی نقاط همراه با گرد و خاک، کاهش کیفیت هوا و احتمال بروز خسارت خواهد شد.

غیوری با اشاره به کاهش دمای روزانه در خراسان رضوی افزود: روند افزایشی دما از فردا در مناطق مختلف استان آغاز می شود و تا روز سه شنبه هفته آینده ادامه دارد.

کارشناس مرکز پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی بیان کرد: اکنون در برخی از شهرستان‌های خراسان رضوی مه رقیق گزارش شده است، برای روز دوشنبه هفته آینده جّو به نسبت پایداری در استان حاکم است.

به گفته وی، اما از عصر روز سه‌شنبه تا پایان هفته آینده سامانه بارشی دیگری همراه با رگبار باران و وزش باد شدید استان خراسان رضوی را تحت تأثیر خود قرار خواهد داد.

غیوری افزود: فریمان با کمینه دمای ۹ درجه سلسیوس و سرخس با ۲۹ درجه به ترتیب سردترین و گرمترین شهرستان‌های خراسان رضوی در شبانه‌روز گذشته بوده‌اند و در همین مدت مشهد نوسانات دمایی ۱۲ تا ۲۳ درجه را به ثبت رسانده است.

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: در این مدت بیشترین سرعت وزش باد از سبزوار با سرعت ۵۰ کیلومتر در ساعت گزارش شد و این در حالی است که بیشترین میزان بارش نیز در بجستان با ۱۰ میلیمتر به ثبت رسید و از ایستگاه فرودگاهی مشهد نیز بارش به میزان ۳۰۶ میلیمتر گزارش شد.

وی افزود: طبق تحلیل نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی دمای هوای امروز مشهد در سردترین ساعات به ۱۳ و در گرمترین ساعات به ۱۸ درجه بالای صفر خواهد رسید.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • سیلابی شدن رودخانه روستای کبوترکوه گناباد + فیلم
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد
  • فیلم/ اجتماع بزرگ صادقیون در خراسان رضوی
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • لغزندگی جاده‌های خراسان رضوی در پی بارش باران
  • جاده‌های خراسان رضوی در پی بارش باران لغزنده است
  • باران در خراسان رضوی شدت می‌گیرد
  • اشتغال ۷۰۰ نفر در کارخانه‌های سیمان خراسان جنوبی
  • پلمب کارخانه خوراک دام و طیور متخلف در سبزوار
  • باران خراسان رضوی را فرا می‌گیرد