Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی و معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش برنامه‌های حوزه تربیت بدنی سازمان آموزش و پرورش استثنایی در محل سالن کنفرانس سازمان آموزش و پرورش استثنایی بررسی شد. خبرگزاری میزان-به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی، سید جواد حسینی در این نشست مشترک گفت: موضوع تربیت بدنی برای عموم دانش آموزان ضروری است، ولی برای دانش آموزان با نیاز‌های ویژه ضروری‌تر است به دلیل این که علاوه بر کارکرد‌های تربیت بدنی کاردکرد‌های توانبخشی و درمان نیز برای این دانش آموزان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در ادامه گفت: دانش آموزان استثنایی فضایی خاصی جز مدرسه برای فعالیت‌های ورزشی ندارد و به لحاظ حرفه ای، فضا و امکانات و توان دانش آموز استثنایی ضرورت دارد به این حوزه نگاه ویژه‌ای شود.

وی با بیان اینکه ۱۲ عنوان برنامه با ۳۲ فعالیت برای حوزه تربیت بدنی آموزش و پرورش استثنایی تدوین شده است، گفت: در راستای ارتقای سلامت جسمانی هرساله مسابقات ورزشی دانش آموزان با نیاز‌های ویژه کشور و مسابقات کارکنان به صورت سراسری برگزار می‌گردد.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی به تدوین محتوای تربیت بدنی برای دانش آموزان با نیاز‌های ویژه اشاره کرد و گفت: تولید محتوای علمی درس تربیت بدنی دانش آموزان آسیب دیده جسمی حرکتی، تولید محتوای علمی درس تربیت بدنی دانش آموزان کم توان ذهنی، بسته تربیت بدنی تلفیقی فراگیر، طراحی و تدوین بسته آموزشی معلمان تربیت بدنی تلفیقی فراگیر مدارس ویژه و پذیرا، تهیه محتوای درس تربیت بدنی دانش آموزان کم توان ذهنی با قابلیت بارکد خوان، بسته آموزشی اشارات استاندارد اصطلاحات ورزشی در سه رشته، معرفی و آموزش رشته‌های ورزشی دانش آموزان بانیاز‌های ویژه، معرفی آزمون برکپورت و نحوه استفاده از نرم مناسب آن در ارزشیابی دانش آموزان بانیاز‌های ویژه، بسته آموزشی دانش آموزان طیف اتیسم دوره اول ابتدایی از جمله فعالیت‌های سازمان در حوزه تدوین و تولید محتوای تربیت بدنی دانش آموزان استثنایی است.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی ادامه داد: ایجاد و راه اندازی کانون‌های ورزشی خاص دانش آموزان بانیاز‌های ویژه، ایجاد مراکز اصلاح ساختار قامتی خاص دانش آموزان بانیاز‌های ویژه و توانمندسازی نیروی انسانی از دیگر اقدامات در این حوزه است.

وی به تامین فضا و تجهیزات مناسب درس تربیت بدنی اشاره کرد و گفت: ساخت و تجهیز سالن‌های ورزشی، ایجاد و راه اندازی و تجهیز اتاق‌های بازی و ورزش در مدارس استثنایی در قالب طرح حیات پویا با همکاری معاونت تربیت بدنی، تامین تجهیزات ورزشی عمومی و تخصصی مدارس استثنایی در قالب نهضت توان افزایی از جمله برنامه سازمان در زمینه فضا و تجهیزات است.

وی تصریح کرد: دانش آموزان با نیاز‌های ویژه به ۱۰۵ قلم تجهیزات آموزشی، توانبخشی، پرورشی و تربیت بدنی نیاز دارند که از این تعداد ۱۹ مورد مربوط به تجهیزات ورزشی است و برای تامین این تجهیزات اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد ریالی دیده شده است.

حسینی با بیان اینکه مربع طلایی سند تحول بنیادین دارای ۴ رکن ارتقا کیفیت، بسط مشارکت، تعمیق هویت و گسترش عدالت است گفت: شرایط جامعه به گونه‌ای است که جوانان و نوجوانان دچار بحران افتخار و هویت شده اند و برای کاهش این نقیصه در سازمان آموزش و پرورش استثنایی مسابقات ورزشی، هنری و خانوداگی طراحی شده است.

وی با اشاره به اینکه یکی از بسته‌های سال جاری سازمان آموزش و پرورش استثنایی بسته مشارکتی خانواده محور است، گفت: یکی از رویکرد‌های این بسته توجه به فعالیت‌های هویت آفرین خانوادگی است و در همین راستا برگزاری جشنواره نشاط با یک روز بازی در کنار خانواده، توسعه ورزش خانواده محور و جشنواره ورزشی دانش آموزان بانیاز‌های ویژه برنامه ریزی شده است.

وی در پایان گفت: اجرای جشنواره روش تدریس مبتنی بر بازی، توسعه زیربنای علمی تربیت بدنی دانش آموزان بانیاز‌های ویژه، توسعه مشارکت‌ها، عقد تفاهم نامه با سازمان‌ها و نهاد‌های فعال در حوزه ورزش معلولین با هدف ایجاد هم افزایی، ارزیابی فعالیت‌های ادارات آموزش و پرورش استثنایی در حوزه فعالیت‌های تربیت بدنی و سامانه پرورشی و تربیت بدنی از دیگر برنامه‌های حوزه تربیت بدنی است.

شایان ذکر است در این نشست مهرزاد حمیدی معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش نیز بر توانمند سازی خانوده‌ها در حوزه تربیت بدنی تاکید کرد و گفت: خانواده‌ها نقش اساسی در پرورش و تربیت فرزند خود دارند و بر این اساس باید محتوایی مناسب برای والدین در این حوزه تدوین شود تا والدین بتوانند نقش مربی را ایفا کنند.
وی تصریح کرد: ضرورت دارد در حوزه توانمند سازی والدین محتوا‌های چند رسانه‌ای مناسب تهیه و در اختیار آنان قرار داده شود.

معاون وزیر وجود تجهیزات و امکانات تربیت بدنی در مدارس بویژه مدارس استثنایی را از ضروریات دانست و گفت: از طریق هماهنگی با سازمان نوسازی میتوان مدارس در حال ساخت را به امکانات تربیت بدنی مناسب دانش آموزان با نیاز‌های ویژه تجهیز کرد.

وی با اشاره به نهضت داوطلبی دانش آموزان گفت: بر اساس این نهضت به دانش آموزان مسئولیت‌های ورزشی نظیر مربی یار، داور یار داده می‌شود که موجب هویت بخشی به دانش آموزان نیز می‌شود.

وی با اعلام آمادگی برای برگزاری سمینار تخصصی مشترک دو معاونت در حوزه تربیت بدنی دانش آموزان با نیاز‌های ویژه گفت: پیشنهاد می‌شود در حوزه برنامه ریزی تربیت بدنی برای دانش آموزان با نیاز‌های ویژه مسئله محور حرکت شود و چند مسئله که وجود دارد برنامه ریزی و حل شود.
بیشتر بخوانید: تا آبان‌ماه امکان آموزش حضوری میسر نیست

انتهای پیام/ برچسب ها: مدارس استثنایی تربیت بدنی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مدارس استثنایی تربیت بدنی سازمان آموزش و پرورش استثنایی دانش آموزان با نیاز های ویژه دانش آموزان بانیاز های ویژه تربیت بدنی دانش آموزان حوزه تربیت بدنی درس تربیت بدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۸۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردوگاه دانش آموزی با منظر گردشگری مقاومت در بوشهر احداث شود

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری دوشنبه شب در دیدار رییس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: هر کشوری که دارای آموزش و پرورش قوی باشد، آینده پیشرفت تمدن آفرین آن ممکن است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر افزود: این یک قائده است و می‌شود گفت تمامی فضای مدیریت کشور از آموزش و پرورش عبور می کند، و آموزش و پرورش مادر تمام وزارتخانه هاست.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش یک وزارتخانه راهبردی و منشا ثروت و قدرت است، گفت: چون ثروت یک مملکت منابع سرزمینی نیست بلکه منابع انسانی است و قدرت یک کشور با منابع انسانی و اندیشه ها و محصولات دانش بنیان و اقتدار آفرین است.

آیت الله صفایی بوشهری بیان داشت: رشد دانش آموزان در آموزش و پرورش، باعث تولید موشک ها و پهباد شده و امروز عملیات وعده صادق را ممکن کرد. بنابراین آموزش و پرورش هم مولد ثروت و قدرت است که نتیجه آن اقتدار ملی و بین المللی می‌باشد به همین خاطر توجه به آموزش و پرورش یک توجه راهبردی است.

امام جمعه بوشهر اظهار داشت: در نظام محاسباتی مدیریت، یکی از نشانه ها توجه به حوزه زیرساختی است که مهمترین آن آموزش و پرورش می باشد. آموزش و پرورش یک ریشه برای درخت است.

وی ابراز داشت: حوزه زیرساخت ساختمانی یکی از موارد مهم در آموزش و پرورش است. یک نقشه آمایشی بسیار مهم برای این موضوع را می طلبد که باید به صورت دقیق باشد. وزارت آموزش و پرورش نباید دغدغه زیر ساخت داشته باشد و بایستی همیشه آموزش و پرورش در حوزه زیر ساخت جلوتر از جمعیت باشد، هرچند در شرایط کنونی عقب تر از جمعیت هستیم.

آیت الله صفایی بوشهری با بیان اینکه ساخت مدارس بایستی بر اساس استانداردهای مهندسی و معماری و مناسب با فرهنگ آن منطقه باشد ابراز داشت: نمی توانیم مدرسه ای که مناسب شمال است را در استان کویری بسازیم.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با بیان اینکه همیشه مواجه با مدارسی هستیم که بعد از چند سال دچار خوردگی می شود گفت: باید در حوزه مهندسی دارای تحول باشیم، در مدل مدرسه سازی یک مدل سنتی وجود داشته است بنابراین باید به سمت مدل های پرجاذبه برویم تا دانش آموز در کلاس خسته نشود.

وی افزود: امروز حضور در فضای مجازی متنوع شده از جهتی سیستم اکنون آموزش و پرورش و کلاس ها باعث خستگی می شود و یکی از علت های ارتباط امروز دانش آموزان با فضای مجازی پرتنوع بودن آن است.

امام جمعه بوشهر با اشاره به کمبود امکانات آموزشی در ایجاد مهارت افزایی گفت: در حال حاضر فضاهای مختلفی حتی متناسب با جنسیت برای ایجاد مهارت وجود دارد و باید مدرسه را طوری پرجاذبه کنیم که دانش آموزان آنجا را محل ورزش و پرورش و حتی محلی برای کسب کار بداند و از این فضا استفاده شایسته کند.

منتخب مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری همچنین خواستار تخمین رشد جمعیت ملی و منطقه‌ای و محلی شد و گفت: نیازها از قبل مشخص شود و اعتبارات استانی و خیرین هم برای آن لحاظ شود. بسیاری از امکانات در حاشیه مدرسه همچون حسینیه ها و مساجد وجود دارد که باید با مدرسه پیوند زده شود.

وی افزود: برگزاری جشن ها و برپایی نماز جماعت و برگزاری جلسات اولیا و مربیان در مساجد و مدرسه می تواند این ارتباط را فراهم کند. این ارتباط فیزیک ساختمانی و انسانی رشد ایجاد می کند.

آیت الله صفایی بوشهری همچنین حضور روحانیون در مدارس را بسیار موثری دانست.

وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت بازنشستگان نیروی انتظامی گفت: بسیاری از بازنشستگان آموزش و پرورش جوان و توانمند هستند، می توان از این افراد استفاده شود تا پیوند نسل بازنشسته با نسل کنونی حفظ شود.

امام جمعه بوشهر خواستار ایجاد اردوگاه بزرگ در استان شد و گفت: بوشهر پایتخت مقاومت است، اگر اردوگاه بزرگ دانش آموزی با منظر گردشگری فرهنگی پرورشی مقاومت ایجاد شود و دانش آموزان به استان بیایند می توانند با پیشرفت ها و تاریخ مقاومت استان آشنا شوند. علاوه براین می توانیم میزبان دانش آموزان محور مقاومت هم در استان بود.

کد خبر 6092618

دیگر خبرها

  • توجه ویژه به آموزش و فرهنگسازی در حوزه ترافیک ضروری است
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • احداث ۵ دهکده جامع ورزشی/ جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • جذب اعضای تیم والیبال دانش‌آموزان به عنوان معلم
  • بعضی معلمان استان نذر خدمت انجام می‌دهند
  • اردوگاه دانش آموزی با منظر گردشگری مقاومت در بوشهر احداث شود
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس