Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا، علیرضا زالی روز چهارشنبه در حاشیه راه اندازی مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا دانشکده بهداشت و ایمنی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در جمع خبرنگاران افزود: لازمه شتاب گرفتن واکسیناسیون، تامین واکسن و افزایش مراکز تجمیعی واکسیناسیون بود که این موضوعات محقق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تا شب گذشته واکسن های تزریق شده در استان تهران به عدد پنج میلیون و ۸۵۰ هزار رسیده است که از این تعداد یک میلیون و ۸۰۰ دزهای اول و دوم را دریافت کردند.

مراجعان سرپایی در تهران در حال کاهش است 

فرمانده عملیات مدیریت کرونا در کلان شهر تهران با اشاره به اینکه مراجعان سرپایی در تهران با شیب نسبتا ملایم در حال کاهش است، گفت: تعداد مراجعان سرپایی به کمتر از ۲۰ هزار نفر در روز کاهش یافته است.

زالی توضیح داد: در حال حاضر ۸ هزار و ۲۲۰ بیمار در استان تهران بستری هستند که از این تعداد ۱۹۰۰ بیمار در بخش های مراقبت ویژه بستری شده اند.

وی با اشاره به اینکه شاهد روند نزولی تعداد بیماران جدید بستری در تهران هستیم، گفت:  در ۲۴ ساعت گذشته تعداد بسترهای جدید به ۱۲۰۰ بیمار رسید که از این تعداد ۱۸۰ بیمار در بخش های مراقبتی بستری شدند.

فرمانده عملیات مدیریت کرونا در کلان شهر تهران افزود: ترخیص بیماران هم شتاب خوبی گرفته و در ۲۴ ساعت گذشته ۱۴۰۰ بیمار از بیمارستان های استان تهران ترخیص شدند.

مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا دانشکده بهداشت و ایمنی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی امروز راه اندازی شد.

برچسب‌ها کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شهر تهران علیرضا زالی واکسن کرونا پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شهر تهران کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شهر تهران علیرضا زالی واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۸۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما: دکتر  شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.
وی پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.
رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تصریح کرد: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • رئیس جمهور هفته آینده به قم سفر می‌کند
  • رئیسی هفته آینده به قم سفر می‌کند
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور