Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس گروه اتحادیه بین المجالس جهانی در مجلس با بیان اینکه اسرائیل درصدد است تا سوریه را به محل تنش تبدیل کند، گفت: لازم است جامعه بین المللی و بازیگران منطقه‌ای در قبال تجاوزات مستمر این رژیم به سوریه، واکنش نشان دهند. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم،احمد نادری که به منظور حضور در پنجمین کنفرانس رؤسای پارلمان‌های جهان اتحادیه بین المجالس به وین سفر کرده بود، با پطروس مرجانی، رئیس کمیته خارجی عربی و اتباع خارجی در مجلس سوریه دیدار و گفت و گو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نادری در ابتدای این دیدار با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره بر اساس سیاست های اصولی خود در قبال سوریه رفتار کرده، گفت: حمایت از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی سوریه، مخالفت با هرگونه مداخله خارجی و حضور نامشروع نیروهای نظامی و عناصر تروریستی بیگانه و لزوم حل و فصل این بحران از طریق گفتگوهای سوری-سوری با مدیریت خود سوری ها، از محوری ترین مواضع جمهوری اسلامی در قبال بحران این کشور بوده است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به چالش های سوریه در حوزه آب، آموزش و پرورش، معیشت، اشتغال و اهمیت بازسازی مناطق، اظهار داشت: معتقدیم بودجه ای که سازمان ملل در راستای کمک های بشرودستانه به سوریه در اختیار خود دارد، نباید صرفا صرف تأمین مواد غذایی و کمک به اردوگاه آوارگان و پناهندگان باشد بلکه باید بخشی از این بودجه در راستای بازسازی زیرساخت های بهداشتی و آموزشی قرار گیرد.

وی ادامه داد: از سوی دیگر بازگشت امن و آزادانه آوارگان سوری به کشورشان، خود مرحله ای از راهکار سیاسی بحران سوریه به شمار می رود ولی برخی کشورها از این موضوع به عنوان ابزار سیاسی برای فشار به دولت سوریه استفاده می کنند و برای این بازگشت شرط و شروط می گذارند.

نادری در ادامه با اشاره به تحریم های آمریکا علیه سوریه، عنوان کرد: در شرایطی که همه گیری ویروس کرونا و اوضاع جنگی در سوریه منجر به مشکلات معیشتی برای مردم این کشور شده، تحریم های آمریکا و اروپا علیه ملت سوریه، مشکلات را تشدید کرده است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم همچنین در خصوص وضعیت ادلب تأکید کرد که این منطقه باید تحت کنترل و حاکمیت دولت سوریه باشد تا به جایگاهی امن برای تروریست ها تبدیل نشود.

وی همچنین به تحرکات رژیم صهیونیستی در منطقه اشاره و بیان کرد: حملات اخیر این رژیم در ادامه تجاوزات مستمر به حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه است چرا که بقای خود را در استمرار جنگ و درگیری در خاورمیانه می بیند.

رئیس گروه اتحادیه بین المجالس جهانی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اسرائیل در صدد است تا سوریه را به محل تنش تبدیل کند، خاطرنشان ساخت: لازم است جامعه بین المللی و بازیگران منطقه ای در قبال تجاوزات مستمر این رژیم به سوریه، واکنش نشان دهند زیرا ادامه این وضع غیرقابل قبول است.

**یوسفی: سهم ایران از روابط اقتصادی سوریه افزایش یابد/ آماده همکاری برای بازسازی سوریه هستیم
مجتبی یوسفی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار با بیان اینکه قرابت مذهبی و اعتقادی باعث شده روابط میان ایران و سوریه ابعاد مختلفی داشته باشد، گفت: مذهب و اعتقادات حس برادری میان دو کشور را افزایش می دهد و دیپلماسی اعتقادی را میان ما حاکم می کند.

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: معتقدیم این دیپلماسی اعتقادی باید باعث شود سطح روابط میان دو کشور از جنبه های مختلف نیز افزایش یافته و یک بعدی نشویم که در این راستا یکی از مهم ترین موضوعات، گسترش سطح روابط اقتصادی است.

وی افزود: متأسفانه ایران علیرغم همکاری های بالا با کشور سوریه، سهم کمی از روابط اقتصادی این کشور دارد، در حالی که ظرفیت های خوبی در این حوزه وجود داشته که امیدواریم با شناخت این ظرفیت ها، سطح روابط تجاری و اقتصادی را نیز افزایش دهیم.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در پایان تأکید کرد: ایران این آمادگی را دارد که در بازسازی کشور سوریه مشارکت جدی تری داشته باشد.

رئیس کمیته خارجی مجلس سوریه: سوریه و ایران برای حفظ استقلال خود مقابل آمریکا ایستاده‌اند
پطروس مرجانی نیز در این دیدار با اشاره به اهمیت روابط پارلمانی میان کشورها در توسعه روابط، گفت: در این بین روابط دوستانه سوریه و ایران بر کسی پوشیده نیست و ایران از زمان آیت الله خمینی و حافظ اسد همواره حامی ملت سوریه بوده که در زمان آیت الله خامنه ای و بشار اسد نیز ارتقا یافته است.

وی ادامه داد: اجلاس های پارلمانی در واقع فراتر از مجالس کشورها بوده و می تواند راهکارهایی برای حل بحران های منطقه ای و جهانی ایجاد کند که نیازمند ادامه دار شدن روند این نشست های بین المللی و مذاکرات است.

رئیس کمیته خارجی عربی و اتباع خارجی در مجلس سوریه در پایان با بیان اینکه آمریکای جنایتکار دشمن مشترک سوریه و ایران بوده و در سوریه باعث کشتار تعداد بیشماری از مردم بی گناه شد و همچنین تخریب های ظالمانه شده است، خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران نیز به دلیل تصمیمات غیرعادلانه این کشور از جمله تحریم، تحت فشار زیادی قرار دارد و ما هر دو برای حفظ استقلال خود، جلوی این کشور ظالم ایستاده ایم.

انتهای‌ پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۹۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دبیرخانه دائمی اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا

وزیر صنعت، معدن و تجارت بر ایجاد دبیرخانه دائمی اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا در این وزارتخانه و پیگیری مسائل مهم در جهت توسعه روابط برد برد با کشورهای آفریقایی تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، عباس علی آبادی-وزیر صنعت، معدم و تجارت- روز جمعه در دومین اجلاس ایران و آفریقا اظهار کرد: این دبیرخانه دائمی گام مهمی است تا مسیر توسعه همکاری های تجاری و اقتصادی بین ایران و آفریقا هموار شود.

وی افزود: تلاش برای اصلاح تعرفه های گمرکی در جهت توسعه روابط برد برد با کشورهای آفریقایی یکی از مسائل مهمی است که از طریق این دبیرخانه پیگیری خواهد شد.

وزیر صمت با بیان اینکه رفع موانع تجارت و صادرات در اولویت کاری ما قرار دارد، گفت: اطلاعات کاملی از ظرفیت کشورهای آفریقایی از تولید و امکان صادرات انواع سنگ های معدنی، قیمتی و صنایع دستی وجود دارد و بر این باور هستیم که با توسعه معادن و خطوط محصولات فراوری به کمک توانمندی های یکدیگر و واردات بخش عمده نیازهای ایران از قاره آفریقا را از طریق روابط برد برد توسعه دهیم.

وی ادامه داد: برنامه های ما برای توسعه تجارت شامل توسعه زیرساخت های فیزیکی، رفع مشکلات مربوط به نقل و انتقالات بانکی و افزایش تعاملات برای حل مشکلات به صورت دوره ای است.

علی آبادی به توسعه زیرساخت های فیزیکی بین ایران و آفریقا اشاره کرد و گفت: ایران درصدد است تا با توسعه خطوط کشتی رانی به غرب و جنوب آفریقا و سرویس دهی منظم و خطوط هوایی با اولویت یک یا دو کشور در هر منطقه با استفاده از ظرفیت خطوط حمل و نقل مبادلات تجاری را توسعه بخشد.

وی تاکید کرد: رفع مشکلات مربوط به نقل و انتقالات بانکی از طریق استفاده از ارز محلی و تهاتر کالا یکی از مسائل در توسعه تجارت است، یکی از ابزارهای مهم برقراری روابط مالی و بانکی بین ایران و منطقه تبادل کالاست.

وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: در این اجلاس فرصت بسیار خوبی فراهم شده است تا نهادهای مالی مهم و پشتیبان صادرات و سرمایه گذاری با یکدیگر مذاکره و ملاقات داشته باشند تا نتیجه آن در تعمیق روابط بانکی طرفین را مشاهده کنیم.

علی آبادی، بر افزایش تعاملات برای حل مشکلات به صورت دوره ای بین توسعه تجارت ایران و آفریقا تاکید کرد و ادامه داد: آمادگی بر تشکیل اتاق های بازرگانی و افزایش تعداد مراکز تجاری از ۱۰ مرکز به حداقل ۱۵ مرکز و افزایش تعداد رایزنان به ۱۲ رایزن در یک افق کوتاه مدت، تسهیل در دسترسی متقابل رایزن ها در قالب هیات های تجاری و حضور در نمایشگاه ها و عرضه محصولات ایران در افریقا به صورت متقابل را داریم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ابرای امیداوری کرد: کشورهای افریقایی در موارد توسعه تجارت، اقداماتی را انجام دهند.

طبق اعلام سازمان توسعه تجارت ایران، وی با اشاره به دستاوردهای ایران در حوزه های مختلف گفت: جمهوری اسلامی ایران از توانمندی‌های صنعتی قابل توجهی در زمینه‌هایی مانند پتروشیمی مواد شیمیایی ماشین آلات و تجهیزات کشاورزی، صنایع معدنی، صنایع خلاق و دانش بنیان شوینده و مواد بهداشتی دارو و تجهیزات پزشکی مصالح ساختمانی مواد غذایی و همچنین در بخش خدمات فنی و مهندسی به خصوص در زمینه زیرساخت‌های پالایشگاهی نیروگاهی حمل و نقل مسکن گردشگری بهداشت و درمان و آموزش برخوردار است.

علی آبادی افزود: ایران می‌تواند این توانمندی ها را در جهت توسعه هرچه بیشتر کشورهای آفریقایی به کار گیرد.

وی ادامه داد: همه تلاش ما در این چند روزه این بوده که این اجلاس از جنبه تشریفاتی خارج شود و به یک رویداد کاری تبدیل گردد از اینکه امروز شاهد حضور بیش از ۲۰۰ بازرگان برجسته آفریقایی در این نشست هستیم بسیار خوشحالیم و تقاضا می‌کنم در نشست‌هایی که از نزدیک بین بازرگانان برگزار می‌شود همه تلاش کنیم تا این اجلاس را از سطح یک اجلاس صرفاً تشریفاتی به یک اجلاس کاری تبدیل کنیم.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جبهه متحد دیپلماسی پارلمانی برای اقدام هماهنگ علیه رژیم صهیونیستی ایجاد شود
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • افزایش تقاضای خرید تسلیحات ایرانی پس از حمله به اسرائیل
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • ایجاد دبیرخانه دائمی اقتصادی ایران و آفریقا
  • آیا اعراب در مقابل ایران، هوای اسرائیل را دارند؟
  • برگزاری بیش از ۲۵ تظاهرات در ادلب برای سرنگونی «الجولانی»
  • اسرائیل در باتلاق غزه/ ایران در حال توسعه‌ روابط دیپلماتیک با آسیا
  • ایجاد دبیرخانه دائمی اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا