Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، جبار کوچکی نژاد ارم ساداتی نماینده مردم رشت در نشست علنی امروز (چهارشنبه ۱۷ شهریورماه) مجلس شورای اسلامی در اخطار قانون اساسی با استناد به اصول ۷۶ و ۸۴ قانون اساسی و ماده ۲۱ آیین نامه داخلی مجلس ضمن تشکر از کمیسیون بهداشت و درمان برای ارائه گزارش در مورد دلایل بروز حادثه کلینیک سینامهر گفت: این گزارش خوبی بود، اما ۴۷۰ روز از زمان بروز این حادثه که در آن ۱۹ نفر کشته شدند، گذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیا باید امروز به این گزارش پرداخته شود؟

نماینده مردم رشت در مجلس ادامه داد: قطعاً دستگاه‌هایی که باید این موضوع را پیگیری می‌کردند، از جمله مجلس، براساس آیین نامه داخلی و ضروریات، هیات رئیسه می‌تواند تشخیص دهد که کدام یک از گزارش‌ها باید با سرعت بیشتری در مجلس ارائه شود، ضمن اینکه باید به این مهم نیز توجه شود که دستگاه‌هایی که باید به این موضوع ورود پیدا می‌کردند، از جمله دستگاه قضایی و دستگاه‌های اجرایی همچون وزارت بهداشت، آیا به این موضوع به طور جدی ورود کرده اند؟

وی افزود: اگر شیوه نظارت‌ها به این صورت باشد، به طوری که این گزارش بعد از یک سال و اندی ارائه شده و گزارش حوادث کنونی نیز دو سال دیگر ارائه شود، در طول یک دوره از مجلس تنها دو گزارش از نظارت‌ها بر این گونه حوادث ارائه می‌شود؛ بنابراین انتظار می‌رود این موضوعاتی که دارای حساسیت بیشتری هستند، کما اینکه در حادثه آتش سوزی کلینیک سینامهر ۱۹ انسان سوختند، باید با سرعت بیشتری بررسی و گزارش آن در مجلس ارائه شود.

کوچکی نژاد پیرامون حوزه ارتباطات تاکید کرد: مردم از وضعیت آنتن دهی تلفن همراه و حوزه ارتباطات عاصی شده اند و مشکلاتی در این رابطه در زندگی آن‌ها ایجاد شده که می‌طلبد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به سرعت آن را حل کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۰۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس لرزه قرارداد پنهانی و ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چین /علیرضا بیگی: هیچ ترسی وجود ندارد و هرکسی هرجا ایستاده فکر می‌کند باید چپاول کند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روزنامه هم میهن در گزارشی نوشت؛

برخی از مردم تهران بر آن عقیده بودند که نمایندگان مجلس – حداقل نمایندگان مردم تهران در مجلس – باید این موضوع را از احمد وحیدی، وزیر کشور و سازمان‌های نظارتی پیگیری کنند. با وجود این مطالبه اما نمایندگان مجلس در آخرین روزها از وجود این قرارداد نجومی اظهار بی‌اطلاعی کردند و برخی از آنها این موضوع را در حد خبرهای منتشرشده در رسانه‌ها پیگیری کردند و حاضر نشدند به آن واکنش نشان دهند؛ درحالی‌که برخی از اعضای سابق شورای شهر تهران در مجلس حضور دارند و از اهمیت این قرارداد باخبر بودند. از سوی دیگر انتظار می‌رفت به دلیل اهمیت تهران به عنوان پایتخت ایران و تاثیری که بر دیگر شهرها می‌گذارد، اعضای کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها به این موضوع ورود پیدا کنند اما اینطور به نظر می‌رسد که حمل و نقل عمومی شهر تهران برای نمایندگان خودروسوار مهم نیست.

احمد علیرضابیگی، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس درباره قرارداد ۲ میلیارد یورویی شهرداری تهران با چین به هم‌میهن گفت: «شهرداری می‌تواند با کشورهای خارجی قرارداد ببندد اما نه قراردادهای پنهانی یا دارای ایرادات. وزارت کشور هم در این مورد نظریه تخصصی خود را می‌دهد. اما دستگاه‌های نظارتی باید به این موارد ورود پیدا کنند.»

او افزود: «شورای شهر بر عملکرد شهرداری نظارت دارد و باید براساس چارچوب‌ها عمل کند. اما دستگاه‌های نظارتی هم باید بر عملکرد دستگاه‌های مختلف از جمله شهرداری نظارت داشته باشند. اینطور به نظر می‌رسد که نظارت و خوفی از این دستگاه‌ها وجود ندارد. بنابراین هر کسی هر جا ایستاده فکر می‌کند باید چپاول کند.»

علیرضابیگی با اشاره به اینکه تمام این موضوعات سیاسی است، تاکید کرد: «این به نوع حکمرانی در کشور برمی‌گردد. در مدل حکمرانی کنونی اراده مردم را به حداقل رسانده‌ایم. وقتی مردم حس کنند نظر و اراده آنها تعیین‌کننده است، نظارت را توسعه می‌دهند و نتیجه آن روی کار آمدن شورای شهری است با پشتوانه مردمی که به مردم بدهکار است و باید پاسخگوی شهروندان باشد؛ چراکه باز هم باید درِ خانه مردم برود برای گرفتن رای؛ پس سعی می‌کند رضایت مردم را به دست آورد. رضایت مردم وقتی به وجود می‌آید که شورای شهر به نیابت از آنها عمل می‌کند. وقتی این اتفاق نمی‌افتد مردم کنار می‌مانند و نظارتی اتفاق نمی‌افتد. اگر نظارتی هم وجود داشته باشد در مقابل آن مقاومت می‌شود. با این روند شاهد پیشرفتی نخواهیم بود.»

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901620

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت معابر پایتخت در روز پنجشنبه
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • ساواک چطور «شیخ احمد کافی» را حذف کرد؟
  • واژگونی تراکتور منجر به فوت کشاورز مهابادی شد
  • اهتمام بیشتری برای ایجاد فرصت عرضه تولیدات داخلی به کار گرفته شود
  • پس لرزه قرارداد پنهانی و ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چین /علیرضا بیگی: هیچ ترسی وجود ندارد و هرکسی هرجا ایستاده فکر می‌کند باید چپاول کند
  • واژگونی یک دستگاه خودروی پرشیا در محور خوی_چایپاره با ۴حادثه دیده و یک مصدوم
  • مولفه مشارکت در دور دوم انتخابات همچنان مهم است
  • وقوع حادثه امنیتی در لندن چند مجروح برجای گذاشت
  • واکنش چمران به حواشی جلسه قبلی شورای شهر تهران