Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-06@13:23:54 GMT

کجای هواپیما برای نشستن مناسب تر است؟

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۵۰۹۳۹

کجای هواپیما برای نشستن مناسب تر است؟

اما واقعاً بهترین جای نشستن در هواپیما کجاست؟ اصلا صندلی بخش‌های مختلف در هواپیما چه تفاوتی با هم دارند؟ بالاخره بهترین انتخاب، کدام صندلی است؟ در ادامه در مورد ویژگی‌های صندلی‌های بخش‌های مختلف هواپیما به شما توضیح می‌دهیم، تا این دغدغه که در سفر هوایی یکی از رایج‌ترین دغدغه‌ها بعد از خرید بلیط و رزرو هتل است را برطرف کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر دچار پرواز زدگی می‌شوید...

پرواززدگی مشکلی است که بسیاری از افراد با آن دست و پنجه نرم می‌کنند. برخی سعی می‌کنند با روش‌های گوناگون جلوی حاد شدن این مشکل را بگیرند و یا با مصرف دارو و یا تغذیه مناسب پیش از پرواز، آن را تا حد زیادی برطرف کنند. اما واقعیت این است که شما نمی‌توانید از پرواز زدگی فرار کنید و این مشکل گریبانتان را می‌گیرد. اگر مستعد حال ‌به هم‌خوردگی، سرگیجه و ... در طول پرواز هستید، بدترین گزینه برایتان صندلی‌های نزدیک به کابین خلبان یا دم هواپیما هستند چرا که حالات بد شما را تشدید می‌کنند. چاره شما نشستن روی صندلی‌های نزدیک بال هواپیماست چون در وضعیتی میانی قرار دارند و حالات شما را بهبود می‌بخشند.

اگر ترس از ارتفاع دارید...

فوبیای ارتفاع یا ترس از ارتفاع، مساله‌ای است که بسیاری از مردم با آن دست و پنجه نرم می‌کنند. پرواز برای این افراد کابوسی وحشتناک است اما وقتی مجبور به پرواز شوند، باید این ترس را به جان بخرند و اقدام به خرید بلیط هواپیما و سفر هوایی کنند. بهترین صندلی برای این افراد، صندلی‌های نزدیک بال هواپیما هستند. این صندلی‌ها در میانه هواپیما قرار دارند و برای همین حس تعادل را به آن‌ها القا می‌کنند.

اگر در سفر کاری هستید...

زمان ،گزینه مهمی در سفرهای کاری به شمار می‌رود و شاید باورتان نشود که افراد در سفرهای کاری به صندلی هواپیما هم توجه بسیاری دارند و معتقدند اگر صندلی مناسبی نصیبشان شود، در زمان آن‌ها صرفه جویی خواهد شد. صندلی‌های کنار راهرو و نزدیک قسمت جلویی هواپیما نزد مسافران کاری و تجاری بسیار محبوب هستند. این صندلی‌ها به افراد امکان می‌دهند، خروج سریع‌تری از هواپیما داشته باشند و زودتر به کارهایشان برسند.

اگر قد بلندی دارید...

با داشتن قد بلند، دردسر زیادی با صندلی‌های هواپیما خواهید داشت. فرقی نمی‌کند بلیط چارتری هواپیما بخرید یا از بلیط‌های سیستمی استفاده کنید؛ هواپیما همان هواپیما است و دردسر جا نشدن پاها در جلوی صندلی هم به قوت خود باقیست. بهترین گزینه برای قدبلندها در هواپیما، صندلی‌های جلویی هستند. البته فراموش نکنید که در برخی هواپیماها فاصله ردیف صندلی‌ها از یکدیگر بیشتر است و فضای بهتری برای افراد قد بلند فراهم می‌شود.

اگر به دنبال امنیت هستید...

برخی افراد به بدبینانه‌ترین شکل ممکن به سفر هوایی نگاه می‌کنند و انتظار وقوع هر گونه حادثه‌ای را در آن دارند. البته هنوز هیچ پژوهشی ثابت نکرده که شانس نجات از حوادث برای مسافران در کدام صندلی‌های هواپیما بیشتر است، اما برخی مطالعات جسته و گریخته حکایت از این دارند که صندلی‌های انتهایی هواپیما و صندلی‌های با فاصله کم از خروجی‌های اضطراری امنیت بیشتری دارند و شانس بیشتری را برای نجات از حوادث به مسافران می‌دهند.

چگونه بهترین صندلی را در پرواز انتخاب کنیم؟

واقعیت این است که شما امکان انتخاب صندلی در پروازها را ندارید و این کار تماما بر عهده صادرکننده کارت پرواز است. با این حال با مراجعه زودتر به فرودگاه شاید بتوانید شانس بیشتری برای به دست آوردن صندلی بهتر داشته باشید. ما در فلای تودی امکان خرید و رزرو آسان و ارزان بلیط هواپیما و هتل را در اختیار شما می‌گذاریم اما برای به دست آوردن صندلی خوب در پرواز باید کمی خوش‌شانس باشید.

کد خبر 1552865

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: صندلی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۰۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتیجه تحقیقی تازه درباره نشستن و تحرک

فرارو- افراد حسی کاملا شهودی نسبت به سالم بودن دارند این که ایستادن بهتر از نشستن است این که ورزش برای سلامت کلی بدن عالی است و این که داشتن خواب خوب امری ضروری می‌باشد. با این وجود، این که آیا ورزش در شب ممکن است خواب ما را مختل کند یا ما را مجبور کند که برای ریکاوری بیش‌تر بی تحرک باشیم یک سوال کلیدی را مطرح می‌سازد: بهترین راه برای ایجاد تعادل ۲۴ ساعته به منظور بهینه سازی سلامتی مان چیست؟

به گزارش فرارو به نقل از کانورسیشن، نتایج تحقیقاتی تازه درباره عوامل خطر مرتبط با بروز بیماری قلبی، سکته مغزی و دیابت نشان داد که میانگین خواب بهینه ۸.۳ ساعت است در حالی که برای فعالیت‌های سبک و فعالیت متوسط تا شدید بهتر است برای هر یک ۲.۲ ساعت وقت اختصاص داده شود.

یافتن تعادل مناسب

دستورالعمل‌های بهداشتی کنونی توصیه می‌کنند که برای یک رژیم معقول داشتن فعالیت بدنی با شدت متوسط ​​تا شدید ۲.۵ تا ۵ ساعت در هفته را رعایت کنید. با این وجود، شواهد فزاینده نشان می‌دهند این که چگونه روز خود را سپری می‌کنید می‌تواند پیامد‌های مهمی برای سلامتی تان داشته باشد. علاوه بر فعالیت بدنی با شدت متوسط ​​تا شدید این به معنای زمانی است که در حالت نشسته، ایستاده، انجام فعالیت‌های بدنی سبک (مانند قدم زدن در اطراف خانه یا محل کار) و خواب سپری می‌کنید.

پژوهشگران دانشگاه سوینبرن در استرالیا بر روی دو هزار فرد بزرگسال که از حسگر‌های بدن استفاده کردند که می‌توانست رفتار‌های فیزیکی آنان را تفسیر کند به مدت هفت روز بررسی انجام دادند. این ارزیابی نشان داد که آن افراد میانگین ۲۴ ساعت خود را چگونه سپری کرده بودند.

در آغاز مطالعه اندازه دور کمر، میزان قند خون و حساسیت شرکت کنندگان به انسولین مورد ارزیابی قرار گرفت. حسگر‌های بدن و داده‌های ارزیابی با یکدیگر تطبیق داده شده و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند و سپس در برابر نشانگر‌های خطر برای سلامت مانند امتیاز خطر بیماری قلبی و سکته به منظور ایجاد یک مدل مورد آزمایش قرار گرفتند. با استفاده از آن مدل مواردی مشخص شدند که کم‌ترین ارتباط را با خطر بروز بیماری قلبی و سطح گلوکز خون داشتند. این امر ترکیب بهینه بسیاری از فعالیت‌های نشسته، ایستاده، سبک و با شدت متوسط ​​را ایجاد کرد.

زمانی که پژوهشگران به دور کمر، قند خون، حساسیت به انسولین و امتیاز خطر بیماری قلبی و سکته نگاه کردند به مناطق زمانی بهینه متقاوت رسیدند. جایی که این مناطق به طور متقابل همپوشانی داشتند منطقه بهینه برای خطر بیماری قلبی و دیابت قلمداد شد.

شما بیش‌تر از آن چه فکر می‌کنید فعالیت بدنی دارید

پژوهشگران دریافتند آن دسته از فعالیت‌های بدنی ملایم که به صورت پیاده روی کم‌تر از ۱۰۰ قدم در دقیقه تعریف می‌شوند از جمله قدم برداشتن به سمت رفتن به حمام یا قدم زدن معمولی با دوستان به ویژه در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ ارتباط قوی با کنترل قند خون دارد. آن نوع از فعالیت‌های بدنی ملایم احتمالا به طور متناوب در طول روز انباشته می‌شوند نه آن که یک تمرین سبک هدفمند باشد.

شواهد تجربی نشان دادند که قطع روند نشستن به طور منظم با فعالیت‌های فیزیکی سبک (مانند پیاده روی ۳ تا ۵ دقیقه‌ای در هر ساعت) می‌تواند متابولیسم بدن را به ویژه پس از ناهار بهبود بخشد.

علیرغم آن که زمان فعالیت بدنی متوسط ​​تا شدید ممکن است بسیار زیاد به نظر برسد یعنی بیش از دو ساعت در روز پژوهشگران آن را بیش از صد قدم در دقیقه تعریف کردند. این میزان معادل یک پیاده روی سریع است.

گفتنی است که این یافته‌ها مقدماتی هستند. این نخستین مطالعه صورت گرفته در مورد خطر بیماری قلبی و دیابت و ۲۴ ساعت بهینه است و نتایج حاصل از آن به تایید بیش‌تر با انجام مطالعات بیش‌تر و طولانی مدت‌تر در آینده نیاز دارد.

دستورالعمل‌های فعالیت بدنی در حال حاضر صرفا شدت و زمان ورزش را توصیه می‌کند. مجموعه جدیدی از دستورالعمل‌ها برای گنجاندن حرکت ۲۴ ساعته در حال توسعه هستند.

نتیجه تحقیق تازه دستورالعملی کلی را ارائه می‌دهد: در اصل این به معنای کاهش زمان نشستن در صورت امکان، افزایش فعالیت بدنی با شدت سبک و ایستادن، افزایش فعالیت بدنی با شدت بیش‌تر و هدف گذاری برای خواب سالم ۷.۵ تا ۹ ساعت هنگام شب است.

تغییرات سودمند می‌تواند به شکل کاهش زمان خیره شدن به صفحه نمایش در شب یا انتخاب رفت و آمد فیزیکی فعال به جای رفت و آمد از طریق رانندگی با خودرو یا اولویت قائل شدن برای زمان خواب زودتر به جای تماشای تلویزیون تا دیروقت باشد.

دیگر خبرها

  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟
  • دعوای زنان هواپیمای کویتی را وادار به فرود اضطراری کرد
  • پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی (فیلم)
  • نتیجه تحقیقی تازه درباره نشستن و تحرک
  • (ویدئو) پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی
  • نکونام: می دانیم کجای کار هستیم و چه می خواهیم
  • نکونام: می‌دانیم کجای کار هستیم و چه چیزی می‌خواهیم
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • آموزش؛ حلقه مفقوده در دیابت/ سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • خبری که جهان را نگران کرد؛ پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی!