Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-30@16:53:55 GMT

سویه «مو» کرونا چه ویژگی‎هایی دارد؟

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۵۱۱۴۸

سویه جدید بیماری کرونا در حال گسترش در سراسر جهان است. خبرگزاری میزان – شناسایی سویه «مو» ویروس کرونا و گسترش آن سبب شد تا سازمان بهداشت جهانی این سویه را در دسته «مورد علاقه» قرار دهد.   دانسته‌ها درباره بیماری کرونا تقریبا ۲ سال پس از بروز آن همچنان اندک است و شناسایی سویه‌های جدید و انواع جهش یافته ویروس این بیماری بر شدت نگرانی‌ها می‌افزاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  به گزارش «سایتک دیلی و نیوز نیشن نو»، مهم‌ترین پرسش‌ها پیرامون وضعیت فعلی ویروس کرونا عبارتند از:   - سویه «مو» تاکنون در چه مناطقی شیوع پیدا کرده است؟ موارد ابتلا به سویه مو در آمریکای جنوبی و اروپا گزارش شده است.   در اروپا، اتریش، بلژیک، دانمارک، فنلاند، فرانسه، آلمان، ایرلند، ایتالیا، لوکزامبورگ، پرتغال، اسپانیا، هلند و انگلیس موارد ابتلا به مو را شناسایی کرده‎اند.   ۳۹ درصد مبتلایان به کرونا در کلمبیا و ۱۳ درصد مبتلایان به کرونا در اکوادور در حال حاضر به مو مبتلا شده‎اند و نرخ ابتلا همچنان در حال افزایش است.   - آیا سویه مو در برابر واکسن مقاوم‌تر است؟ مجموعه‌ای از جهش‌های مو سبب می‌شود تا این سویه در برابر واکسن‌های کرونای موجود مقاوم‌تر باشد.   - سویه‌های کرونا تاکنون چند کشور جهان را درگیر کرده‎اند؟ سویه آلفا (انگلیسی) در ۱۹۳ کشور، سویه بتا (آفریقای جنوبی) در ۱۴۱ کشور، سویه گاما (برزیلی) در ۹۱ کشور، سویه دلتا (هندی) در ۱۷۰ کشور و سویه مو در بیش از ۵۰ کشور جهان از جمله آمریکا شناسایی شدند.   - آیا مو و دلتا سویه‌های بهم پیوسته هستند؟ تاکنون مدرکی دال بر پیوستگی این دو سویه پیدا نشده است.   - آیا مو خطرناک‌تر از دلتاست؟ این احتمال وجود دارد که تغییرات ژنتیکی مو باعث انتقال سریع‌تر و بیماری شدیدتری شود و در مقابل ایمنی ناشی از واکسن یا ابتلای قبلی به کرونا فرار کند.   - چه عاملی سبب شد سازمان بهداشت جهانی سویه مو را در دسته نگران کننده قرار دهد؟ فرار مو از واکسن و آنتی بادی نگرانی در مورد این سویه را تشدید کرد. بیشتر بخوانید: هشدار درباره فراگیری مو در جهان تفاوت مو با دیگر سویه‌های ویروس کرونا - مو تا چه حد خطرناک است؟ مو دارای جهشی به نام P۶۸۱H است که اولین بار در نوع آلفا گزارش شد و به طور بالقوه سبب انتقال سریع‌تر آن است.   مو همچنین دارای جهش‌های E۴۸۴K و K۴۱۷N است که عامل فرار از آنتی بادی‌ها در مقابله با ویروس کروناست؛ بنابراین ممکن است مو مانند سویه بتا رفتار کند و برخی واکسن‌ها در برابر آن کمتر موثر باشند. مو جهش‌های دیگری مانند R۳۴۶K و Y۱۴۴T دارد که پیامد‌های آن‌ها ناشناخته هستند.   - راه مقابله با سویه مو چیست؟ واکسیناسیون و رعایت موارد حفاظتی مانند پوشیدن ماسک، حفظ فاصله اجتماعی و تهویه هوای مناسب فضا‌های بسته در مقابله با سویه مو ویروس کرونا موثر هستند.   انتهای پیام/ برچسب ها: حوادث بین الملل کرونا مو

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا حوادث بین الملل کرونا مو ویروس کرونا سویه مو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۱۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

وی افزود: واکسن روتاویروس در سنین ۲، ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود.

عرشی گفت: واکسیناسیون روتاویروس سالانه حداقل از ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت افزود: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.

وی گفت: این واکسن نیز در سنین ۲، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

کد خبر 6090502 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور