Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور صنایع وزارت صمت با نگاهی به سه محور کلیدی برنامه‌های وزیر صنعت، معدن و تجارت در حوزه پشتیبانی و رفع موانع تولید، تنظیم بازار وصادرات از تدوین سه برنامه عملیاتی در صنایع غذایی، فلزات گرانبها ولوازم خانگی در راستای تکمیل زنجیره ارزش و صیانت از جامعه صنعتی کشور خبر داد. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام شاتا، مهدی صادقی نیارکی با تبیین محور‌های سه گانه در خصوص رویکرد پشتیبانی و رفع موانع تولید بیان کرد: تسهیل فرآیند تامین مواد اولیه مورد نیاز صنایع اعم از تجهیزات، ماشین آلات، اجزا و قطعات و برنامه ریزی برای تامین سرمایه در گردش مورد نیاز واحد‌های تولیدی از اولویت‌های وزارت صمت برای صیانت از بخش مولد کشور، توسعه اشتغال زایی و سرمایه گذاری صنعتی است و تحقق این مهم حضور فعال همه دستگاه‌ها ونهاد‌های مرتبط را می‌طلبد تا با حفظ روند افزایشی تولید، رشد صنعتی در سال جاری تداوم پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون امورصنایع وزارت صنعت، معدن وتجارت تدوین نقشه راه برای صنایع راهبردی را از دیگر سیاست‌های وزارت صمت عنوان کرد و گفت: ۳۶ پروژه تحولی در بخش صنعت، معدن و تجارت تعریف شده است که حمایت از صنایع راهبردی نظیر صنعت خودرو، لوازم خانگی، نساجی و پوشاک، شیمیایی، دارویی وتجهیزات پزشکی از جمله زیر پروژه‌های این برنامه تحولی است.

صادقی نیارکی تدوین برنامه عملیاتی توسعه سه صنعت راهبردی را هماهنگ با ۵پروژه تحولی فوق برشمرد و تصریح کرد: در سال گذشته تدوین سه برنامه عملیاتی برای صنایع لوازم خانگی، غذایی وفلزات گرانبها در دستور کار قرار گرفت و امسال با حضور تشکل‌ها وصنایع پیشران به تایید نهایی رسید.

وی افزود: علاوه بر سه برنامه فوق، بسته سیاستی –حمایتی برای توسعه صنعت ماشین سازی وتجهیزات به عنوان صنایع مادر تخصصی با حضور تشکل‌های تخصصی نهایی شده است که جهت استحضار برای وزیر محترم ارسال خواهد شد.

معاون امورصنایع وزارت صمت حفظ روند افزایشی تولید بنگاه‌های صنعتی و رفع مشکلات وچالش‌های پیش روی صنعتگران را از دیگر محور‌های راهبردی برای صیانت از بخش تولیدی کشور برشمرد و از برنامه ریزی وزارت صمت برای احیاء واحد‌های تعطیل وغیرفعال خبرداد.

صادقی نیارکی آسیب شناسی و ارزیابی وضعیت ۱۳هزارواحد صنعتی غیر فعال را یکی از مهمترین برنامه‌های وزارت صمت برشمرد و تصریح کرد: ۸۵هزار واحد صنعتی در سراسر کشور استقرار دارند که حدود ۱۳ هزار واحد صنعتی از چرخه تولید خارج شده اند.

معاون امور صنایع وزارت صمت خاطر نشان کرد: در یک بازه زمانی کوتاه، وضعیت واحد‌های غیر فعال به تفکیک هر استان با الویت میزان سرمایه گذاری، اشتغال، ظرفیت تولید و... بررسی ودلایل توقف فعالیت این بنگاه‌های اقتصادی از سوی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران احصاء و سپس نسبت به واکاوی و رفع چالش‌ها و موانع پیش روی این واحد‌ها اقدامات لازم صورت خواهد گرفت.

صادقی نیارکی در ادامه با اشاره به برنامه ریزی برای احیاء ۲هزار واحد صنعتی غیر فعال تصریح کرد: در کنار آسیب شناسی و ارزیابی ۱۳ هزار واحد غیر فعال، احیاء ۲هزار واحد صنعتی که از چرخه تولید خارج شده اند نیز در دستور کار بوده و سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با همکاری بازو‌های اجرایی که در سراسر کشور مشغول به کار هستند، این برنامه عملیاتی را راهبری خواهد کرد.       بیشتر بخوانید: تصویب آیین کار شورای سیاستگذاری توسعه صنعت لوازم خانگی

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی برنامه عملیاتی وزارت صمت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی برنامه عملیاتی وزارت صمت برنامه عملیاتی صادقی نیارکی صنایع وزارت لوازم خانگی واحد صنعتی وزارت صمت غیر فعال واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۱۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات پس از فروش لوازم خانگی و یدکی خودرو اجباری است

مدیرکل استاندارد استان یزد گفت: خدمات پس از فروش لوازم خانگی و لوازم یدکی خودرو در سراسر کشور اجباری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی اداره کل استاندارد استان یزد، حمید مطهری در نشست هفتگی با کارشناسان حوزه نظارت بر اجرای استاندارد اظهار کرد: به منظور بهبود کیفیت خدمات پس از فروش، کاستن دغدغه‌ها و دل‌نگرانی‌های گذشته مردم و صیانت حداکثری از حقوق مصرف کنندگان، سازمان ملی استاندارد ایران با همکاری سایر دوایر و نهادهای ذیربط، در راستای اجرایی شدن این دو گروه از خدمات پس از فروش وارد صحنه عمل شده است.

این مسئول تصریح کرد: ضروری است شهروندان گرامی هنگام تهیه و خرید خودرو و وسایل خانگی، به استاندارد خدمات پس از فروش کالاهای خریداری شده نیز توجه کنند.

مطهری افزود: همشهریان عزیز می‌توانند در صورت بروز هرگونه نارضایتی از خدمات پس از فروش، نسبت به ثبت اعتراضات و شکایات خود در سامانه مردم‌دار به آدرس WWW.۱۵۱۷.I NSO.GOV.IR اقدام کنند.

کد خبر 751860

دیگر خبرها

  • خدمات پس از فروش لوازم خانگی و یدکی خودرو اجباری است
  • سهم ۰.۳ درصدی ایران از صادرات صنایع غذایی جهان
  • ایران ۰.۳ درصد صادرات صنایع غذایی جهان را انجام می‌دهد
  • رفع موانع تولید در راستای تحقق شعارسال
  • چگونگی نظارت بر کیفیت محصولات غذایی تولیدی در کارگاه‌ها و مشاغل خانگی
  • واکنش معاون صنایع عمومی وزارت صمت به نامه برخی انجمن‌های صنعتی
  • ثبت برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز در گیلان
  • حراج لوازم خانگی اموال تملیکی در ۹ استان کشور
  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • رویداد صدرا بستر افزایش همکاری بین دانشگاه و صنعت است