Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@15:25:44 GMT

ساخت ۴۰۰ هزار مسکن بر عهده بنیاد مسکن است

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۵۱۲۸۹

ساخت ۴۰۰ هزار مسکن بر عهده بنیاد مسکن است

مراسم معارفه اکبر نیکزاد رئیس جدید بنیاد مسکن امروز برگزار شد؛ او در این مراسم با بیان اینکه نیمی از خانه‌های روستایی نوسازی و بهسازی شده است گفت: در راستای برنامه دولت مبنی بر احداث یک میلیون واحد مسکونی ساخت ۴۰۰ هزار خانه برعهده بنیاد مسکن خواهد بود.

به گزارش ایمنا، امروز مراسم معارفه اکبر نیکزاد رئیس جدید بنیاد مسکن با حضور رئیس و اعضای شورای مرکزی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و در حضور خبرنگاران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکبر نیکزاد در این مراسم اظهار کرد: بنیاد مسکن در راستای تعهد دولت مبنی بر ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال علاوه بر ساخت ۲۰۰ هزار خانه در روستاها ۲۰۰ هزار مسکن نیز در شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر احداث می‌کند.

وی با اشاره به تشکیل بنیاد مسکن با فرمان تاریخی حضرت امام (ره) در ۲۱ فروردین سال ۱۳۵۸ خاطرنشان کرد: من بعد از دانشگاه توفیق پیدا کردم در بنیاد مسکن حضور پیدا کنم. بنیاد مسکن با حداقل امکانات در دوران جنگ خدمات ارزشمندی را ارائه می‌کرد که در صدد هستیم این خاطرات را در قالب یک کتاب گردآوری کنیم تا بماند.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با بیان اینکه بنیاد بار بزرگی را از دوش دولت برداشته است گفت: اگر بنیاد مسکن نبود نظام جمهوری اسلامی و دولت خواه باید مجموعه بزرگی را با امکانات و تجهیزات کامل ایجاد می‌کردند تا هر زمان حادثه‌ای رخ داد وارد عمل شود. بنیاد مسکن این بار را از دوش دولت برداشته و در جاهای مختلف به راهسازی و مسکن‌سازی می‌پردازد و همیشه آماده خدمت است.

نیکزاد تاکید کرد: در بعضی بازسازی‌ها در دنیا رکورددار هستیم. وقتی پس از نوسازی یک واحد که دچار حادثه شده لبخند را به خانواده‌ها هدیه می‌کنیم خستگی از تنمان بیرون می‌رود. کار در بنیاد مسکن عشق و علاقه می‌خواهد.

وی با بیان اینکه بنیاد مسکن در سال‌های گذشته سالیانه حدود ۲۰۰ هزار خانه روستایی را نوسازی و بازسازی کرده است گفت: در حال حاضر به حدود نصف روستاها نوسازی شده است اگر این اقدام انجام نمی‌شد در زلزله‌ها دچار مشکل می‌شدیم.

رئیس بنیاد مسکن با اشاره به تعهد رئیس جمهور مبنی بر ساخت سالیانه یک میلیون واحد مسکونی گفت: وزیر راه و شهرسازی به یادگار هشت سال دفاع مقدس است نظرش این بود که ما در قالب این برنامه علاوه بر ۲۰۰ هزار مسکن روستایی ۲۰۰ هزار مسکن در شهرهای کمتر از ۱۰۰ هزار نفر بسازیم.

در این مراسم همچنین حجت الاسلام روحانی‌نژاد نماینده ولی فقیه و رئیس شورای مرکزی بنیاد مسکن اظهار کرد: بعد از رحلت مهندس تابش حدود ۲۰ نفر از سویی مسئولان برای ریاست بنیاد مسکن پیشنهاد شدند که همگی شیفتگان خدمت بودند ولی ما یک قید داشتیم و آن اینکه ریاست بنیاد از درون مجموعه انتخاب شود که خوشبختانه به اتفاق آرا مهندس اکبر نیکزاد انتخاب شد.

روحانی‌نژاد، سه شرط را برای خدمت در بنیاد مسکن لازم دانست و گفت: کسی که در بنیاد مسئولیت می‌گیرد اولاً باید ولایی باشد و در مقابل هم ولایتی از خود استدلال نداشته باشد. شرط دوم پاکدستی و شرط سوم جهادی عمل کردن است یعنی خستگی ناپذیر باشد و شبانه روز تلاش کند.

بنابراین گزارش، نحوه انتخاب رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به این صورت بود که پنج نفر شامل رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی، شاملو معاون بنیاد مسکن، اکبر نیکزاد مدیرعامل شرکت عمران اکباتان وابسته به بنیاد مسکن و سعیدی‌کیا به عنوان اعضای شورای مرکزی و حجت الاسلام روحانی نژاد به عنوان رئیس شورای مرکزی، اکبر نیکزاد را به عنوان رئیس جدید بنیاد مسکن انتخاب کردند.

منبع: ایسنا

کد خبر 520563

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بنیاد مسکن بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مسکن ساخت مسکن مسکن مهر بازار مسکن اکبر نیکزاد بنیاد مسکن کشور شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بنیاد مسکن اکبر نیکزاد شورای مرکزی هزار مسکن ۲۰۰ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۱۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای جایزه به ۶۲ نفر در شصت‌ودومین جایزه ملی البرز

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، نشست خبری حیدر ارشدی، مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز و دبیرکل جایزه البرز با اصحاب رسانه امروز، ۱۱ اردیبهشت‌ماه در آستانه برگزاری آئین شصت‌ودومین سال جایزه البرز در بخش نخبگانی برگزار شد.

در ابتدای این نشست، ارشدی طی سخنانی بیان کرد: جایزه البرز به عنوان قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور است که بیش از ۶۰ سال پیش از سوی زنده‌یاد حسینعلی البرز پایه‌گذاری شد و در طول شش دهه از عمر این بنیاد بیش از شش هزار نفر از نخبگان علمی کشور را انتخاب کرده و نقش امید‌آفرینی را برای ایشان داشته است.

وی افزود: اعتلای فرهنگ کشور از دغدغه‌های مهم مرحوم حسینعلی البرز بود. نتیجه علمی برندگان جایزه البرز باید در سه محور کاهش آلام بشری، اعتلای زندگی انسانی و اعتلای حیثیت ایرانی در جامعه جهانی باشد. اهم ویژگی‌های اختصاصی جایزه البرز نیز بدین صورت است که این جایزه باسابقه‌ترین جایزه علمی کشور به عنوان نوبل ایرانی، تنها جایزه علمی کشور بر مبنای سنت حسنه وقف، جایزه غیر دولتی، مستقل و مردمی و قابلیت معرفی به عنوان نوبل ایرانی را دارد.

ارشدی تصریح کرد: از سال ۱۳۴۲ تا به امروز بیش از سه هزار دانشجو از طریق وام تحصیلی و وام اشتغال مورد حمایت قرار گرفته و چهار هزار و ۶۵۰ نفر نیز جایزه البرز را دریافت کرده‌اند. از سال ۱۳۹۰ تاکنون تعداد ۱۳ همایش ملی در تهران و هشت همایش استانی در سطوح مخترعان، دانشمندان، دانش‌آموزان و طلاب برگزار شده است. مرحوم حسینعلی البرز به عنوان یکی از ۵۰ کنشگر اقتصادی ۱۵۰ سال اخیر ایران انتخاب شده‌اند و با این وجود تمامی ثروت خود را در راه اعتلای علم و دانش کشور وقف کرد.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز ادامه داد: بنیاد فرهنگی البرز از سال ۱۳۴۲ با وقف تمامی اموال مرحوم حسینعلی البرز آغاز به کار کرد. ایشان حتی پیکر خود را وقف دانشکده علوم پزشکی تهران کرده بود. شیوه اجرای نیت واقف در بنیاد فرهنگی البرز در قالب برگزاری دو مراسم ملی در طول سال اجرا می‌شود.

وی گفت: در سال جاری که متقارن با شصت و دومین سال تاسیس بنیاد فرهنگی البرز است و با هدف تکریم از دانشگاهیان و عالمان کشور مراسم اعطای شصت و دومین جایزه البرز در بخش نخبگانی طی روز ۱۷ اردیبهشت‌ماه در محل سالن همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار می‌شود.

ارشدی با بیان اینکه فراخوان جایزه ملی البرز طی سال گذشته منتشر شد، اظهار کرد: مهلت ثبت‌نام برای شرکت در این دوره از جایزه البرز آذرماه سال ۱۴۰۲ به پایان رسید و سپس، فرایند راستی‌آزمایی مدارک ثبت‌نام‌کنندگان انجام شد و در نهایت نیز طی اسفندماه سال گذشته آئین داوری جایزه البرز انجام و اسامی نفرات برتر مشخص شد. 

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز تصریح کرد: در مراسم امسال از ۶۲ نفر از دانشمندان، فناوران، دانشجویان و طلاب تقدیر خواهد شد. این مراسم با حضور ریاست سازمان اوقاف، معاون علمی، فناوری ریاست جمهوری، وزیر علوم، وزیر بهداشت و رئیس بنیاد ملی نخبگان نیز برپا خواهند شد.

وی افزود: سال گذشته و با همکاری وزارت امور خارجه، برای اولین بار فراخوان جایزه البرز در تمامی سفارتخانه‌های جمهوری اسلامی ایران در دنیا منتشر شد و تعدادی از دانشمندان ایرانی خارج از کشور در این فراخوان شرکت کردند. البته در مراسم پیش رو از ایرانیان خارج کشور نفرات برنده نخواهیم داشت و امیدواریم در آینده زمینه انتخاب ایرانیان خارج از کشور نیز در جایزه البرز فراهم شود.

ارشدی تصریح کرد: رقم جایزه امسال نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد رشد داشته است و نزدیک به ۹ میلیارد تومان جایزه در این مراسم اعطا خواهد شد. در سال جاری در بخش دانشگاهیان و حوزویان به هر نفر ۱۰۰ میلیون تومان، در بخش فناوران و مخترعان نیز به هر نفر ۱۵۰ میلیون تومان، در بخش دانشمندان به هر یک از برندگان مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان و در بخش دانشمندان نیز به هر نفر مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان اعطا خواهد شد. طبق نیت واقف تمامی جوایز ملی البرز از موقوفات بنیاد تأمین می‌شود.

در ادامه امیرعلی حمیدیه، بنیانگذار اولین بانک سلول‌های بنیادین ایران و برنده جایزه ملی البرز نیز در سخنانی بیان کرد: علت اینکه جایزه البرز روز به روز توسعه پیدا می‌کند، این است که به دنبال رفع آلام بشری است. امروز نیازمند بازتعریف واژه نخبه هستیم. نخبه کسی است که به رفع آلام بشری کمک می‌کند و از ضریب شرافت بالایی برخوردار است.

وی گفت: باید بدانیم که پول و تحصیلات الزاما انسان را عالم و وارسته نمی‌کند؛ لذا طبق تعاریف بنیاد البرز ضریب شرافت به ضریب علمی افزوده شده است. بنیاد البرز در سال ۱۴۰۰ با اعطای جایزه به بنده به عنوان مسئول گروه تحقیقاتی سلول‌های بنیادین، کمک بزرگی به گروه و راه دشوار ما را تسهیل کرد.

حمیدیه با بیان اینکه تاثیر بنیاد البرز فقط بر روی افراد نیست و جامعه را متاثر می‌کند، اظهار کرد: تعاریف والای جایزه البرز در حوزه انسانی، به تعالی جامعه علمی کشور کمک می‌کند.

یادآور می‌شود، در پایان برگزاری این مراسم و با حضور مسئولان حاضر، از پوستر شصت و دومین دوره جایزه ملی البرز در بخش دانش‌آموزی رونمایی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعطای جایزه به ۶۲ نفر در شصت‌ودومین جایزه ملی البرز
  • شناسایی ۶۰ شهید خدمت | ساخت ۱۱ هزار مسکن
  • ساخت و بهسازی ۱۴۵ واحد مسکن مددجویی در بندرعباس
  • ۱۰۰۰ واحد مسکن ویژه مددجویان کمیته امداد در بوشهر ساخته می‌شود
  • مراسم نکوداشت اکبر زنجان‌پور با حضور استادش
  • نونزدهمین مراسم «شب کارگردان» برگزار شد/ آرزوی نویدمحمدزاده چه بود؟
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • جایزه‌ای به نام اکبر زنجانپور اهدا شود/آرزوی نویدمحمدزاده چه بود؟
  • تشکیل زنجیره سبز برای تصمیم‌گیری در بخش کشاورزی
  • تداوم پرداخت تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران در سال ۱۴۰۳