Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیوع بیماری قارچ سیاه در کنار ویروس کرونا می‌تواند با عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی زنگ خطر تازه‌ای را برای کردستانی‌ها به صدا در بیاورد و در صورت عدم کنترل، باعث بروز مشکلات زیادی شود.

به گزارش قدس آنلاین، این روزها بیماری کووید ۱۹ با خود مشکلات و بیماری‌های دیگری را حمل کرده که جدیدترین آنها قارچ سیاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بیماری بیشتر افرادی که سیستم ایمنی‌شان ضعیف شده را مورد هجمه خود قرار می‌دهد و عمدتا از راه بینی و تنفسی وارد بدن انسان شده و عوارض زیادی را با خود به همراه دارد.

قارچ کشنده به نام موکورمیکوزیس در بین مردم به عنوان «قارچ سیاه» شناخته می‌شود، این عفونت به همان اندازه خطرناک است که می‌تواند باعث از بین رفتن بینایی و حتی مرگ شود.  طبق تحقیقات انجام شده بیشتر افرادی که به کرونا مبتلا شده‌اند و یا در حال طی کردن این بیماری هستند به دلیل تضعیف سیستم ایمنی بدنشان به این بیماری مبتلا می‌شوند.

تب، سرفه، سینه درد، خونریزی گوارشی، تنگی نفس، تهوع و استفراغ، ضایعات سیاه رنگ روی پل دهان و بینی، اسهال و ... از نشانه‌های وجود قارچ سیاه در بدن است و به محض وجود چنین علائمی باید به پزشک مراجعه شود.

نابینایی، لخته‌های خون یا رگ‌های خونی مسدود شده، آسیب عصبی از جمله عوارضی است که قارچ سیاه می‌تواند در بدن ایجاد کند؛ افراد دیابتی، مبتلایان به سرطان، افرادی که در آن‌ها پیوند عضو و پیوند سلول‌های بنیادی صورت گرفته باشد، افراد مبتلا به نوتروپنی(Neutropenia) یعنی تعداد گلبول‌های سفید خونشان کم و به صورت طولانی مدت از کورتیکواستروئیدها استفاده و طولانی مدت داروی تزریقی مصرف کرده‌اند، افراد دارای آهن زیادی در بدن، نارس بودن و وزن کم هنگام تولد بیشتر از سایر افراد در معرض این بیماری قرار دارند.

کسانی که دیابت‌دارند بیشتر از همه در خطر هستند

«صدیق جدیدالاسلامی»،  معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان در این‌باره اظهار داشت: در چند وقت اخیر به دلیل شیوع بیماری کرونا و تضعیف سیستم ایمنی افراد مبتلا،   بیماری قارچ سیاه اجازه رشد و نمو پیدا کرده است.

وی افزود: افرادی که سیستم ایمنی بدنشان ضعیف است و یا بیماری‌های زمینه‌ای و دیابت دارند بیش از هر کس دیگری در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: تاکنون ۹ نفر در استان به  بیماری قارچ سیاه مبتلا و در یک بخش جداگانه از سایر بیماران در بیمارستان کوثر سنندج بستری هستند.

وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی کردستان تیمی برای مبارزه و شناسایی بیماران مبتلا به این نوع بیماری تشکیل داده تا افراد مبتلا هرچه سریع‌تر شناسایی شوند.

جدیدالاسلامی اظهار کرد: باتوجه به اینکه این بیماری در چند سال گذشته چنان شیوع نداشته،  در نتیجه داروهای مبارزه با این بیماری کمتر تولید شده و این وضعیت باعث شده تا در کشور داروهای این بیماری کمتر در دسترس وجود داشته باشد.

منبع: تسنیم

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان قارچ سیاه سیستم ایمنی قارچ سیاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۲۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان

منابع محلی در بدخشان از شیوع یک نوع بیماری ناشناخته تنفسی در میان کودکان و زنان در این ولایت خبر می‌دهند.

به گفته منابع این بیماری از سه روز به این‌سو در ولسوالی خواهان افزایش یافته است.

به گفته منابع، تا کنون ۸۰ کودک و ۴۰ زن در پی مبتلا شدن به این بیماری به مرکز صحی آن ولسوالی منتقل شده‌اند.

سرفه شدید و درد سينه از نشانه‌های مبتلا شدن به این بیماری است.

عدم دسترسی به خدمات صحی در ولسوالی خواهان بدخشان یکی از دلایل جدی شیوع این بیماری عنوان شده است.

پیش از این، یک نوع بیماری ناشناخته پوستی در میان بزرگ‌سالان و کودکان در ولایت‌های بامیان و پکتیکا شیوع پیدا کرده بود.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • افزایش مسمومیت با قارچ‌ های سمی؛ ۱۴ نفر بستری شدند
  • افزایش مسمومیت با قارچ‌های سمی؛ ۱۴نفر بستری شدند
  • رشد ۳برابری مسمومیت با قارچ‌های سمی/ ۱۴نفر بستری شدند
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی در کردستان
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • افزایش مبتلایان به مالاریا در افغانستان
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد