Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عماد تشکری، ظهر چهارشنبه در نشستی خبری به مناسبت هفته تعاون اظهار داشت: در حال حاضر در استان یزد ۳ هزار و ۳۰۰ تعاونی فعال هستند که بالغ بر یک میلیون نفر از مردم استان در این تعاونی‌ها عضویت دارند.

وی در مورد تعاونی‌های غیرفعال و نیمه فعال نیز بیان کرد: این تعاونی‌ها شناسایی شده و آمار آنها هم اکنون به ۲ هزار و ۷۵۰ مورد رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تشکری، علت نیمه فعال بودن این تعاونی را عواملی همچون خانوادگی بودن برخی تعاونی‌ها، طی نشدن مراحل انحلال شرکت‌های مقعطی تعاونی مسکن و نقایص قانونی برشمرد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد ادامه داد: بر اساس آمار بیمه شدگان تامین اجتماعی، بین ۷۴ تا ۱۰۰ هزار نفر از بیمه شدگان یزد، در تعاونی ها مشغول به کار هستند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و مشاغل خانگی بیان کرد: یزد جزو هدفمندترین استانها در زمینه هزینه‌کرد این تسهیلات بوده و کمترین انحراف را در این زمینه داشته است.

تشکری ادامه داد: از سال ۹۷ تاکنون، ۲۳۶ طرح روستایی، تسهیلات اشتغال پایدار روستایی دریافت کردند که با راه اندازی این طرح‌ها برای ۳ هزار و ۵۴۵ نفر اشتغالزایی شده است.

وی با اشاره به ۶ برابر شدن تسهیلات مشاغل خانگی بیان کرد: اعتبار تعیین شده برای مشاغل خانگی در استان یزد در سال گذشته ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بود که این رقم در سال جاری به ۳۰ میلیارد تومان رسیده است.

تشکری یادآور شد: سهمیه اداراتی که مجوز مشاغل خانگی صادر می کنند، اعلام شده و امیدواریم هرچه سریعتر نسبت به جذب این اعتبار اقدام کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر در مورد انحراف مصرف تسهیلات مشاغل خانگی و اشتغال پایدار روستایی بیان کرد: این موضوع در مراحل مختلف مورد رصد مستمر قرار گرفت و تعداد زیادی از پرونده ها که تسهیلات را در مسیر اشتغالزایی مصرف نکردند، وام آنها توسط بانک پس گرفته شد.

وی در بخش دیگری از این نشست در مورد نرخ بیکاری استان یزد نیز اظهار داشت: نرخ بیکاری استان یزد در بهار امسال ۱۴ درصد بود که بیشترین آمار بیکاری مربوط به بانوان بود و نرخ بیکاری زنان استان یزد از میانگین کشور بالاتر است و به رقم ۸.۸ درصد رسیده است.

کد خبر 5300114

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد اداره كل تعاون كار و رفاه اجتماعي استان يزد نرخ بیکاری ویروس کرونا واکسن کرونا بوشهر آمار کرونا شیوع کرونا گرگان کرمانشاه واکسیناسیون خطبه های نماز جمعه تعاونی اردبیل ایلام ستاد ملی مقابله با کرونا خراسان رضوی مشاغل خانگی استان یزد تعاونی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۲۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی نظارت بر کیفیت محصولات غذایی تولیدی در کارگاه‌ها و مشاغل خانگی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی انصاری در خصوص فراورده‌های غذایی که به‌صورت کارگاهی و یا مشاغل خانگی تولید می‌شوند، اظهار کرد: تمام کارگاه‌های فعال در این حوزه زیر نظر مسئول فنی هستند که وظیفه نمونه‌برداری و ارسال به آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان غذا و دارو را بر عهده دارند.

وی افزود: در صورتی که نتایج آزمایش محصولات غذایی تولیدی در کارگاه‌ها نامنطبق باشد بر اساس ضوابط خاص باید از بازار جمع‌آوری شود.
مدیرکل آزمایشگاه مرجع کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی ادامه داد: در حوزه مشاغل خانگی به دلیل جلوگیری از بالارفتن مخارج تولید برای چند تولیدی یک مسئول فنی نظارت داشته و وظیفه نمونه‌برداری و ارسال آن به آزمایشگاه را بر عهده دارد.

وی با تاکید بر اینکه کیفیت محصولات تولیدی صنعتی باتوجه‌به سخت‌گیری‌های صورت‌گرفته قابل‌قبول‌تر است، عنوان کرد: الزاماتی که در واحدهای صنعتی رعایت می‌شود با تولیدات کارگاهی و مشاغل خانگی قابل‌قیاس نیست؛ اما نظارت‌ها بر مشاغل خانگی و کارگاهی نیز از طریق مسئول فنی پیگیری می‌شود.

 انصاری با بیان اینکه تولیدات فراورده‌های غذایی در مشاغل خانگی تنوع بسیار زیادی دارد، گفت: کیفیت محصولات تولید شده در کارگاه‌ها و مشاغل خانگی به مسئولیت‌پذیری، آگاهی برای رعایت اصول تولید از نظر مواد اولیه و شرایط تولید، نکات بهداشتی، ایمنی، نحوه نگهداری و بسته‌بندی بستگی دارد که روی کیفیت محصول نهایی اثرگذار است، البته مسئول فنی نیز باید نظارت دقیقی بر این پروسه داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صادرات ۱۰۷ میلیون دلاری تعاونی‌های خراسان رضوی طی سال گذشته
  • چگونگی نظارت بر کیفیت محصولات غذایی تولیدی در کارگاه‌ها و مشاغل خانگی
  • عرضه محصولات خانگی و دانش‌بنیان در فروشگاه‌های عراق و مسکو
  • پرداخت بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به طرح‌های مشاغل خانگی
  • حمایت سند تحول قضایی از متقاضیان ورود به مشاغل حقوقی
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم