Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، پرویز قزلباش ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران که به صورت ویدئوکنفرانسی برگزار شد، از برنامه‌ریزی برای افزایش تعداد و مراکز تزریق واکسن در سطح استان خبر داد و اظهار کرد: همه اقدامات برای تسریع این روند پیش‌بینی و لحاظ شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با تاکید بر اینکه واکسیناسیون افراد زیر ۱۸ سال نه در استان بلکه در کشور هم انجام نمی‌شود، افزود: دانشگاه برای تزریق واکسن برای افراد بالای ۱۸ سال در مناطق محروم و صعب‌العبور برنامه‌ریزی شده است که کم و کیف آن اطلاع‌رسانی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در حال حاضر پروتکل تدوین شده برای واکسیناسیون دانش‌آموزان ابلاغ نشده است، ادامه داد: هر چند در برخی از کشورها واکسیناسیون کودکان در سنین مختلف عملیاتی شده، ولی اجرای این پروتکل در ایران منوط به اعلام برنامه مورد نظر در این حوزه است.

قزلباش از دریافت بیش از ۷۶ هزار دز واکسن برکت توسط دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان خبر داد و تصریح کرد: این تعداد در بین مراکز واکسیناسیون توزیع و تزریق شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با بیان اینکه حضور پزشک در مراکز تزریق واکسن از همان روزهای نخست هم اجباری نبوده و آنچه مد نظر است حضور تیم فوریت‌های پزشکی بوده است، ادامه داد: امکانات لازم برای مداخله تعبیه شده است

وی با بیان اینکه آمار دقیقی در مورد ابتلای افرادی که واکسن تزریق کرده‌اند وجود ندارد، تاکید کرد: ولی آنچه مشهود است میزان ابتلا در بین این افراد به طور قابل توجهی کاهش یافته است که بیانگر این نظر، ارزیابی موضوع در بین کادر درمان است.

قزلباش با تاکید بر اینکه به هیچ عنوان کمبود واکسن در سطح استان وجود ندارد، ادامه داد: ممکن است، این کمبود در برخی مواقع مربوط به نوع خاصی از واکسن باشد که در واقع مربوط به آن روز و ساعت خاص بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان سکته حاد قلبی را یکی از بیماری‌های مرگ‌‌آور دانست و گفت: بر اساس برنامه طرح تحول، مراکزی طراحی شده تا با دخالت به موقع برای بیمارانی که دچار سکته حاد مغزی شده‌اند، میزان مرگ و میر و ناتوانی‌های ناشی از سکته را کاهش دهند و مرکز ولی عصر یکی از مراکز با عملکرد بسیار خوب، در سطح کشور بوده است که به همین دلیل وارد مراکز ارزیابی منطقه‌ای شده است.

وی تاکید کرد: کسب رتبه برتر مرکز احیای بیماران حاد سکته مغزی توسط بیمارستان ولی‌عصر، به معنی این نیست که وضعیت این مرکز خیلی مطلوب است بلکه معنی آن کمک به بهبود بیمارانی است که ابتلای به این بیماری خود به خود 10 تا 30 درصد مرگ به دنبال دارد.

قزلباش با اشاره به آغاز تزریق دز یادآور آسترازنکا برای گروه‌های پرخطر و یا دز دوم افزود: این اقدام در قالب پروتکل تعریف شده انجام خواهد شد که تزریق دز یادآور برای کادر درمان هم پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام/73004/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش آموزان واکسن مناطق محروم واکسیناسیون رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان آسترازنکا دز یادآور ابتلا دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۲۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون

آسترازنکا شرکت بزرگ تولیدکننده دارو سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت می‌تواند عوارض جانبی لخته خون و کاهش پلاکت‌‌ ایجاد کند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، آسترازنکا ـ شرکت بزرگ تولیدکننده دارو ـ سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت با نام تجاری کوویشیلد (Covishield) که در سطح گسترده‌ای استفاده شده، ممکن است عوارض جانبی نادر از جمله لخته خون و کاهش پلاکت‌‌ خون ایجاد کند.

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از 150 کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین 60 تا 80 درصد مؤثر است.

کانادا 13.6 میلیون دوز واکسن آسترازنکا را دور می‌ریزد!

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا 100 میلیون پوند برای حدود 50 قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن؛ ۵۰ قربانی شکایت کردند
  • اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن
  • اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن