Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - رئیس پلیس فتا استان بوشهر با بیان اینکه بخش عمده‌ای از جرایم از طریق فضای اینترنتی است گفت: هر چند جرایم اینترنتی در ۵ ماه امسال ۵۰ درصد کاهش یافته ولی ۷۰ درصد این جرایم در بستر اینستاگرام است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، امروزه با گسترش پلتفورم‌های اجتماعی و دسترسی آزادانه به ساخت پیچ‌ها و رسانه‌های غیرحقیقی، فروش و تبلیغات کذب و گاه ممنوع نیز، گسترش و افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به‌طوری‌که هر شخص در هر گروه سنی، در فضای مجازی با دارا بودن تنها یک صفحه شخصی و یک کارت اعتباری می‌تواند هر محصولی را تهیه کند.

با انتشار و شیوع کرونا ورود طیف‌های سنی مختلف در فضای مجازی افزایش چشمگیری یافته است به‌طوری‌که حتی مشاغل و آموزش‌های حضوری نیز به فضای مجازی مهاجرت کرده‌اند.

در مدیریت فضای مجازی ورود والدین به امر زمان‌بندی و واپایش ‌عملکرد فرزندان خود در پلتفرم‌هایی گامی مهم در جلوگیری از خرید و فروش کالاهای ممنوعه و ناسالم است.

ورود برخی مشاغل در فضای مجازی و بی‌توجهی برخی افراد به فعالیت دروغین آنها سبب شده است تا برخی فروشندگان، سلامت مردم را فدای کسب سود شرکت‌های خود کنند.

ممنوعیت فروش مجازی مکمل‌های دارویی شکلی از داروها هستند که فروش آنها در فضای مجازی برای صیانت از سلامت مردم و جلوگیری از زیان‌های آن ممنوع است.

در اهمیت شناخت این داروها باید دانست که این مکمل‌های دارویی حاوی مواد شبه دارو هستند که می‌توانند برای سلامت افراد عواقب برگشت‌ناپذیر داشته باشد، از طرفی امکان تداخلات دارویی و غذایی با مواد خوراکی و جذب برخی از ویتامین‌ها و املاح را نیز دارا می‌باشد.

بهترین روش مطمئن برای تهیه مکمل‌های دارویی مراجعه به داروخانه و خرید آن زیر نظر مسئول فنی است که با کنترل وضعیت جسمی فرد، به فروش می‌رسد.

تأثیرگذاری مکمل‌های دارویی و بهداشتی تاجاییکه به گفته کارشناسان می‌تواند سبب برخی از عوارض برگشت‌ناپذیر مانند نارسایی کلیوی، کبدی و حتی در مواردی سقط جنین شود پس باید توجه کرد که خرید و فروش این نوع فرآورده‌ها در خارج از داروخانه‌ها منطقی نیست.

در برخی کشورهای دیگر عرضه مجازی مکمل های دارویی رواج دارد که در این امر باید توجه داشت که در آن کشورها امضای دیجیتال تعریف شده است که وضعیت هر فرد به‌طور جدا مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

کنترل پلیس فتا بر فعالیت‌های مجازی

با توجه به اهمیت این نوع خرید و فروش‌ها بر سلامت مردم، ممنوعیت قانونی تبلیغ و فروش مکمل‌های دارویی و بهداشتی و مقابله با آن در دستور کار پلیس فتا قرار گرفته است.

رئیس پلیس فتا استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: پلیس فتا در سراسر کشور به‌صورت شبانه‌روزی و مستمر نسبت به رصد فضای مجازی اقدام می‌کنند.

سرهنگ مهدی قاسمی افزود: یکی از اهداف این رصدها، مقابله با مجرمین و سودجویان است که اقدام به تبلیغ یا فروش دارو، مکمل‌ها و اقلام آرایشی بهداشتی در فضای مجازی می‌کنند.

از طرح پانجیا چه می‌دانید؟

وی با بیان اینکه درصد بالایی از فروشندگان داروها و کالاهای بهداشتی و مکمل در فضای مجازی، محصولات تقلبی عرضه می‌کنند افزود: طرحی با عنوان عملیات پانجیا هرساله با هدف مبارزه با تبلیغ و فروش آنلاین داروهای تقلبی و غیرمجاز و کاهش آسیب‌های حاصله از عوارض ناشی از مصرف این داروهای جعلی از سوی پلیس اینترپل به کشورهای عضو اعلام گشته است که پلیس فتا همزمان با بیش از 140 پلیس سایبری، نسبت به اجرا این طرح عملیاتی در بازه زمانی تعیین شده اقدام می‌کند.

مأموریت دستگاه های مختلف در عرصه تولید محتوای فضای مجازی باید شفاف شودفضای مجازی، تهدید یا فرصت؟| پشت پرده لابی گری غول های فناوری علیه قوانین سخت گیرانه اتحادیه اروپاکلاهبردار و عامل خشونت فضای مجازی در یزد دستگیر شد

سرهنگ قاسمی اضافه کرد: طرح عملیاتی پانجیا 14 در استان بوشهر همزمان با سایر استان‌ها اجرا که نتایج شاخصی نیز حاصل شد.

70 درصد جرایم در بستر اینستاگرام است

رئیس پلیس فتا استان بوشهر بیان اینکه بخش عمده‌ای از جرایم از طریق فضای اینترنتی است گفت: 70 درصد جرایم اینترنتی استان بوشهر در بستر اینستاگرام است.

وی با بیان اینکه جرایم اینترنتی در 5 ماه امسال 50 درصد کاهش یافته است فعالیت شبکه‌های جعلی در فروش اقلام دارویی و بهداشتی را خطرساز خواند و اظهار کرد: در رصد کالاها، مکمل‌ها و حتی لوازم بهداشتی توقیف شده از مجرمین سایبری که در طول سالیان اخیر شناسایی شده‌اند غیرقابل مصرف است که دارای عوارض جبران‌ناپذیری برای کاربران و متقاضیان دارد.

قاسمی اضافه کرد: از طرف دیگر در خیلی از موارد هم در قالب فروش این اقلام دارویی و مکمل‌ها، از خریداران کلاهبرداری صورت گرفته است و پس از دریافت وجه و هزینه اعلامی، هیچ کالا و دارویی برای آنها ارسال نمی‌شود و یا خریدار را به درگاه اینترنتی جعلی هدایت می‌کنند و مشخصات حساب بانکی آنها را به روش فیشینگ به سرقت می‌برند.

وی با توصیه به مردم نسبت به دقت در امر خریدهای مجازی گفت: توصیه می‌شود داروها و سایر اقلام بهداشتی صرفاً از طریق مراجعه حضوری به داروخانه‌های معتبر و واحدهای قانونی خریداری و از مراجعه به سایت‌های آگهی‌دهنده نامعتبر و خصوصاً شبکه‌های اجتماعی برای تهیه نیازمندی دارویی و بهداشتی ، جداً خودداری شود.

وی از مردم درخواست کرد تا درصورت مشاهده موارد مشکوک از طریق سایت رسمی پلیس فتا به آدرس اینترنتی www.cyberpolice.ir بخش مرکز امداد و فوریت‌های سایبری، موضوع را گزارش تا در نخستین فرصت پیگیری شود.

انتهای پیام/190/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بستر اینستاگرام دارویی و بهداشتی مکمل های دارویی جرایم اینترنتی فضای مجازی استان بوشهر پلیس فتا مکمل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۲۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات

رئیس پلیس فتای فراجا از آغاز طرح عملیاتی این پلیس برای برخورد با تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات و ترویج‌کنندگان خشونت در فضای مجازی در سال‌جاری خبرداد.

به گزارش مشرق، سردار وحید مجید دراین‌باره گفت: همزمان با آغاز سال ۱۴۰۳ و در راستای پاکسازی و ارتقای امنیت فضای مجازی دو طرح عملیاتی ویژه پلیس فتا علیه تبلیغ کنندگان و فروشندگان سلاح، مهمات و اقلام ممنوعه و همچنین مقابله با پدیده ترویج خشونت و اراذل و اوباش در فضای سایبر در حال اجرا است.

وی ادامه داد: در این راستا ۳۴ کارگروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در خصوص رصد تارنماهای مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کردند. بر اساس تجزیه، تحلیل و رصدهای صورت گرفته در فضای مجازی بیش از ۹۰ درصد تبلیغات فروش و واگذاری سلاح، مهمات، افشانه و شوکر الکتریکی صرفا یک ترفند کلاهبردارانه از سوی مجرمان سایبری برای کلاهبرداری مالی از متقاضیان محسوب می‌شود و در حقیقت این افراد کلاهبردار هیچگونه اقلامی نظیر سلاح، مهمات و ... را به درخواست کنندگان واگذار نخواهند کرد.

رئیس پلیس فتای فراجا با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش در فضای مجازی؛ از کاربران خواست تا ضمن مشارکت با پلیس فتا در پاکسازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را به پلیس فتا گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • فیلم| واکنش کاربران مجازی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات
  • اجرای طرح برخورد با فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات | برخورد با ترویج خشونت در فضای مجازی در دستور کار
  • کلاهبرداری از مالباخته در فضای مجازی
  • عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات
  • آغاز طرح عملیات پلیس فتا برعلیه تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات
  • دستور جمع‌آوری یک مکمل تقویتی رشد مو که تبلیغاتش در اینستاگرام زیاد است
  • داروخانه‌های معتبر اینترنتی‌ مجاز به فروش شیر خشک نیستند