Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت خارجی با داشتن فناوری پیشرفته واکسن، واکسن‌های نانوذره‌ای نوترکیبی را تولید کرد که در آزمایش بالینی ۹۶ درصد داوطلبان را در برابر گونه اولیه کرونا محافظت کرده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شرکت نوواواکس (Novavax) با تولید واکسن و سایر روش‌های درمانی به بسیاری از مردم جهان کمک کرده است تا زندگی سالم‌تری داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت بیش از یک دهه است که برای بهبود سلامت عمومی در سراسر جهان تلاش می‌کند.

شرکت نوواواکس با توسعه واکسن‌های مختلف برعلیه ویروس کرونا، آنفولانزای فصلی، ویروس ابولا (EVD)، سندرم تنفسی خاورمیانه (MERS) و سندرم تنفسی حاد شدید (SARS) مقابله کرده است.

واکسن‌های نانوذره‌ای نوترکیب شرکت نوواواکس با داشتن فناوری پیشرفته واکسن، مهندسی ژنتیک را با رویکرد‌های سنتی ترکیب می‌کند. این راه‌حل‌ها در برابر عوامل بیماری‌زای مختلف که سلامت انسان را تهدید می‌کنند، سفارشی شده‌اند.

در کارآزمایی بالینی فاز ۳ روی واکسن NVX-CoV ۲۳۷۳ که در بریتانیا توسط شرکت نوواواکس انجام شد، ۹۶ درصد داوطلبان در برابر گونه اولیه کرونا محافظت شدند. این آزمایش همچنین ۸۶ درصد محافظت در برابر گونه B ۱.۱.۷ (Alpha) را حتی در افراد ۶۵ ساله یا بالاتر نشان داد. این موضوع مهم است، زیرا افراد مسن جزء گروه‌های پرخطر هستند.

علیرغم اینکه شرکت نوواواکس از رشد قوی برخوردار است و از فناوری پیشرفته برای پیشبرد نوآوری واکسن خود استفاده می‌کند، بازار برای این شرکت کاملاً منطقی، ارزش قائل است. انتظار می‌رود در سال ۲۰۲۱ درآمد‌ها ۳۱۷ درصد و در سال ۲۰۲۲ این رقم ۱۷۷ درصد دیگر افزایش یابد که سود هر سهم در سال ۲۰۲۱ تقریبا ۸٫۶ درصد و در سال ۲۰۲۲ این رقم ۵۱۵ درصد رشد کند.

از سوی تحلیلگران وال استریت، شرکت نوواواکس براساس ۴ توصیه خرید در سه ماه گذشته، رتبه اجماعی Strong Buy را کسب می‌کند.

نتیجه این که، شرکت نوواواکس به دلیل رویکرد ابتکاری خود در توسعه واکسن، از رشد سریع درآمد برخوردار است.

علاوه‌بر این، از نظر تحلیل‌گران وال استریت، قیمت سهام این شرکت به‌طور عمده در بازار سهام صعودی خواهد بود. ارزش فعلی نسبت به چشم‌انداز‌های رشد و مزایای رقابتی بسیار جذاب به نظر می‌رسد.

این واکسن چگونه کار می‌کند؟

واکسن نواواکس از یک پروتئین سنبله ویروس کرونا استفاده می‌کند. این شرکت سال‌هاست که روی توسعه فناوری نانوذرات نوترکیب خود کار کرده و اولین واکسن ضدکرونای خود را با استفاده از این روش در بهار تولید کرد. در تابستان، آزمایش‌های بالینی اولیه نشان داد که این واکسن بی‌خطر است و کارآزمایی‌های دیگری نیز در آمریکا و سایر کشور‌ها وارد مرحله برنامه‌ریزی شد.

 

واکسن به‌صورت تزریق در دو دوز بوده که با وارد کردن یک بخش پروتئینی پاسخ ایمنی را در بدن ایجاد می‌کند و پادتن‌هایی در بدن تشکیل می‌شود که از اتصال ویروس کرونا به سلول‌های گیرنده جلوگیری می‌کند. این پروتئین با مواد کمکی ویژه این شرکت ترکیب شده است، ماده‌ای که برای افزایش عملکرد واکسن طراحی شده است. نتایج اولیه آزمایش واکسن که در ماه آوریل توسط نوواواکس منتشر شد، نشان‌دهنده پاسخ شدید آنتی‌بادی در حیوانات به این واکسن است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: واکسن کرونا آنفولانزا فناوری نانو فناوری پیشرفته شرکت نوواواکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۳۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد که برای اولین بار در جهان توسط این شرکت ایجاد شده است و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در جریان است.

بر اساس این گزارش، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا از سال ۱۳۸۹ در پارک فناوری پردیس مستقر است و درزمینه تولید مواد نانو ساختار فعالیت دارد. این شرکت در بیست و یکمین اجلاس سالانه پارک فناوری پردیس توانست به عنوان شرکت برتر در حوزه توسعه فناوری و خلق نوآوری معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

کد خبر 6091160 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • چین هنوز سال‌ها از ایالات متحده عقب است
  • آشنایی با برترین سازندگان جرثقیل سقفی در جهان
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند
  • رئیسی: ایران پیشرفته و فناور می‌تواند برای جهان نوآوری داشته باشد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!