Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-02@02:23:55 GMT

کرونا فرصت تدریس مباحث آموزشی از رادیو را فراهم کرد

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۵۴۶۵۸

کرونا فرصت تدریس مباحث آموزشی از رادیو را فراهم کرد

به گزارش خبرگزاری فارس از قم،محمد رضا قاسمی نیا بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه هفدهم شهریور ماه مقارن با هشتم سپتامبر روز جهانی سواد آموزی نام گرفته است، اظهار کرد: شعاری که به همین مناسبت در نظر گرفته شده «سواد آموزی برای بهبود شرایط، با محوریت انسان کاهش فاصله دیجیتالی» است که با همین خط مشی برنامه های سواد آموزی در سال پیش رو دنبال می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به آسیب هایی که شیوع ویروس کرونا به جوامع بشری زد، گفت:حدود یک میلیارد و ۵۹۰ دانش آموز در ۱۹۱ کشور دنیا نتوانستند تحصیل کنند و در حال حاضر حدود دوسال است که دانش آموزان نتوانستند به مدرسه بروند.

معاون سواد آموزی آموزش و پرورش استان قم با تاکید براینکه کرونا درکنار چالش هایی که بوجود آورد موجب فراهم شدن برخی از فرصت ها شد، بیان کرد: از جمله این فرصت ها می توان به استفاده از رادیو در سطح منطقه و بین المللی برای تدریس مباحث آموزشی اشاره کرد که در این راستا برنامه های مناسبی برای سواد آموزی در نظر گرفته شده و اقدامات شایسته ای نیز صورت گرفته است

وی با بیان اینکه برنامه ای با عنوان صدای دانایی برای نخستین بار از ۹ مراد ۹۹ تا ۹ مراد ۱۴۰۰ اجرایی شده است،گفت: حدود ۳ هزار دقیقه برنامه به صورت مشارکتی تهیه و تولید شده است و در آن برنامه آموزشی ویژه دوره سوادآموزی و معادل ۴۰۰ ساعت آموزش می‌شود که برای پایه‌های اول، دوم و سوم ابتدایی است.

قاسمی نیا همچنین از تولید ۵۷۰ فیلم آموزشی در مدت زمان ۶ هزار و ۴۰۰ دقیقه برای کتاب‌های دوره‌های سوادآموزی شامل دوره انتقال و تحکیم خبر داد و تأکید کرد: این فیلم ها در ابتدا توسط آموزش دهندگان فعال و مجرب با حداقل امکانات سمعی و بصری و ظرف مدت ۲۰ روز از صبح تا شب ساخته شد.

معاون نهضت سود آموزی آموزش و پرورش قم خاطرنشان کرد: در جهان ۲۶۳ میلیون نفر کودک ۶ تا ۱۷ سال از تحصیل بازمانده‌اند که این آمارها بیشتر مربوط به دوران پیش از شیوع ویروس کرونا است و آمار درستی از بعد از شیوع کرونا در دست نیست.

انتهای پیام/78005

منبع: فارس

کلیدواژه: نهضت قاسمی نیا بی سوادی سواد آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۴۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان

معاون تربیت و آموزش فراجا از تغییر در محتوای آموزشی پلیس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار محمدحسین حمیدی در مراسم گرامیداشت روز معلم اظهار کرد: ارکان ترتبیت در آموزش فراجا، شامل مربی، مدرسان و مربیان است و آنها در مراکز مختلف آموزشی، از منابع آموزشی مختلفی استفاده می‌کنند، ما در راستای بازنگری و به‌روز شدن سرفصل‌ها و محتوای آموزشی اقداماتی را انجام داده‌ایم.

وی با اشاره به آمار گروه‌های علمی افزود: در حال حاضر ۴۵ حوزه مرکزی، ۳۴ مرکز فرماندهی استان، هشت آموزشگاه تخصصی و عمومی، ۲۴ دانشکده ذیل دانشگاه امام حسن مجتبی، ۱۵ دانشگاه جامع و هشت دانشگاه علمی کاربردی فعال در سراسر کشور داریم، همچنین ۲۷۷ هیئت علمی، ۱۶۵۰ مدرس مراکز آموزشی و ۳۷۳۵ نفر مربی داریم و ۷۰۹۳ نفر در سراسر کشور در حال آموزش هستند.

معاون تربیت و آموزش فراجا ادامه داد: پرورش پلیس‌های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت، هدف اصلی ما در آموزش است که برنامه‌ها بر اساس آن شکل می‌گیرد، همچنین بازنگری‌های بسیاری در سرفصل‌ها و برنامه‌های عملیاتی با رویکرد مهارت‌محور در دستور کار قرار گرفت.

سردار حمیدی تصریح کرد: دوره‌های تخصصی تکمیلی ترفیعاتی به دوره‌های تخصصی مبتنی بر شغل تبدیل خواهد شد تا در درجه و آموزش‌های علمی تاثیرات مفیدتری داشته باشد.

وی گفت: واکاوی و تحلیل عملیات‌های انتظامی با استفاده از خبرگان مرکز اجرایی آموزش در مراکز آموزشی انجام می‌شود و ما برنامه‌های بسیار خوبی در زمینه تغییر در آموزش‌ها و منابع درسی داریم که موثرتر واقع خواهد شد.

کد خبر 749650

دیگر خبرها

  • دوره آموزشی تقنینی و نظارتی نمایندگان منتخب برگزار می‌شود
  • ۱۴۳ طرح و پروژه آموزشی در استان بوشهر تامین اعتبار شد
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد
  • برگزاری جشنواره ملی تدریس خلاق در دانشگاه کردستان
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • معلم نمونه سیستان و بلوچستان از رمز موفقیت خود می‌گوید
  • سرانه فضاهای آموزشی هرمزگان افزایش می‌یابد+فیلم
  • موانع مشارکت مردم‬ استان‬ تهران‬ در امر تولید و اقتصاد رفع شود
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج