Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام و المسلمین «یوسف احمدی» روز چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه تعداد افراد شرکت‌کننده در این طرح را ۵۰۰ نفر و راه ارتباطی مردم را شماره تلفن ۰۹۳۶۶۰۹۳۶۳۵ در فضای مجازی اعلام کرد و افزود: در زمان باقی‌مانده بنا داریم با تشکیل کارگروهی برای رصد، پیگیری و دریافت نظرات مردم و همچنین فعال کردن اتصال این حلقه‌ها در مساجد، به نتیجه مطلوب برسیم و با همت جهادی که پشت این برنامه هست امید داریم نقطه عطفی برای طرح مواسات در مهرواره اوج باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولویت سازمان تبلیغات توجه به حاشیه‌نشینی در کرمانشاه است

وی اولویت امسال سازمان تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه را حاشیه نشینی عنوان کرد و افزود: متاسفانه در فتنه بنزین که سال ۹۸ اتفاق افتاد بیشتر دستگیرشدگان متولد ۷۰، فرزند طلاق و از حاشیه شهر بودند که ما در این مناطق غفلت کردیم و امروز کرمانشاه تنها شهری در کشور است که چهار طرفش حاشیه نشین دارد و با ۳۰ محله حاشیه نشین و جمعیت ۴۰۰ هزار نفری که با مشکلات زیادی روبرو هستند.

این مقام مسوول ایجاد پایگاه‌های اجتماعی را برای طرح توانمندسازی این مناطق بسیار موثر دانست و گفت : با رایزنی‌های صورت گرفته تعداد این پایگاه‌ها را در کرمانشاه از سه به ۲۸ پایگاه افزایش دادیم تا با ارائه خدمات مورد نیاز، مردم را در بیان و حل مشکلات دخیل کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین احمدی از راه‌اندازی پایگاه‌های اجتماعی در مناطق اهل سنت برای اولین بار در ایران خبر داد و افزود : برای هر کدام از شهرستان‌های روانسر، پاوه، جوانرود و ثلاث باباجانی مجوز ۲ پایگاه را با محوریت روحانیون اهل سنت گرفتیم تا به دغدغه مردم آن مناطق هم رسیدگی شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه دخیل کردن مردم در تصمیم‌گیری برای محلات خودشان و گفتمان‌سازی در محله را مهم ارزیابی کرد و ادامه داد : ماه گذشته برنامه «محله همدل» را در استان اجرایی کردیم و از همه مردم خواستیم مشکلات و معضلات محلات خود را با راهکارهای موجود استخراج کنند و برای ما ارسال کنند که در نتیجه این برنامه ۲ هزار و ۷۱۴ پیام مردم را دریافت کردیم و از این نظر رتبه هفتم کشور را هم کسب کردیم.

وی بر پیگیری درخواست‌های مردمی تاکید کرد و گفت : همه این نظرها قابلیت اجرایی شدن دارند و بعد از آنالیز در رده‌های مختلفی دسته‌بندی می‌شوند و تا حصول نتیجه عملیاتی پیگیری و رصد خواهند شد.

حجت الاسلام و المسلمین احمدی رویکرد جدید سازمان تبلیغات در یک سال اخیر را توجه و برنامه‌ریزی در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی دانست و گفت : متاسفانه سایر ادارات زحمت‌هایی را در این بخش ها کشیده و می‌کشند اما جزیره‌ای کار کردن و موازی‌کاری باعث شده با جامعه ایده‌آل فاصله داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه خلا وجود یک اطلس فرهنگی اجتماعی در استان کرمانشاه حس می‌شود گفت : تا زمانی که این نقشه راه را در اختیار نداشته باشیم همه زحمات کشیده شده هم هدر می‌رود و سازمان تبلیغات هم قصد دارد با هم‌افزایی با سایر ادارات، نشست‌های تخصصی با صاحبان فکر و ایده و پیگیری مصوبات، در این نقشه راه سهیم باشد.

سامان‌دهی هیات‌های مذهبی و درجه‌بندی آنها، اخذ مجوز جذب ۶۰ روحانی برای مناطق محروم، افزایش ۲ مدرسه صدرا در شهرستان‌های سنقر و اسلام‌آبادغرب، راه‌اندازی هیات‌های اندیشه‌ورز و اتاق وضعیت و رصد جهت مقابله به موقع با دشمنان از دیگر برنامه‌های سازمان تبلیغات اسلامی بود که آقای احمدی به آنها اشاره کرد.

برچسب‌ها آسیب های اجتماعی اهل تسنن سازمان تبلیغات اسلامی کرمانشاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی اهل تسنن سازمان تبلیغات اسلامی آسیب های اجتماعی اهل تسنن سازمان تبلیغات اسلامی کرمانشاه سازمان تبلیغات تبلیغات اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۵۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک به فقرا توسط کارمندان در کردستان نهادینه شود

نماینده ولی‌‎فقیه در کردستان، گفت: کمک به فقرا و نیازمندان از طرف ادارات، سازمان‌ها و کارمندان باید تلاش شود که به صورت یک الگو نهادینه شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی شامگاه چهارشنبه در پویش دست‌های مهربان که به همت اداره کل تبلیغات اسلامی و اموال تملیکی کردستان در این شهر برگزار شد، اظهار داشت: این پویش بیانگر احسان، انفاق و توجه به محرومان است.

وی گفت: تمام ادارات ظرفیت‌های خیلی خوبی دارند که بتوانند قدری از فقر جامعه را بزدایند و این فقط مختص به یک اداره و یا دو اداره نیست.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان افزود: عقیده بنده این است در همه ادارات و سازمان‌های استان کردستان یک پویش رسیدگی به فقرا تشکیل شود.

وی تصریح کرد: با وجود اینکه‌ در استان کردستان 55 هزار کارمند وجود دارد اگر هر کدام از آنها فقط ماهانه مبلغ کمی در این راستا کمک کنند، شاهد اینگونه کارهای نیک می‌شویم.

پورذهبی بیان‌ کرد: اگر هر اداره‌ای و یا هر فردی به سمت کارهای خیرخواهانه و انفاق برود کار پسندیده و نیکویی است؛ کاری که اکنون سازمان تبلیغات اسلامی کردستان و سازمان اموال تملیکی در استان انجام داده است یک الگوی بسیار خوبی است و امید به عنوان یک طرح در شورای اداری استان کردستان مطرح شود.

وی خاطرنشان کرد: نماز و روزه از واجباتی است که برای خودمان بوده، اما توجه به محرومان و فقرا و کمک به نیازمندان از واجبات الهی است.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان بیان کرد: امیدواریم تلاش‌ها مستدام و پیگیر باشد و بتوانیم افراد جامعه را به سمت و سوی کمک به فقرا تشویق و ترغیب کنیم.

توزیع 500 بسته پوشاک میان فقرا و نیازمندان کردستانی

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان نیز در این مراسم از توزیع 500 بسته پوشاک در بین فقرا و نیازمندان این استان خبر داد.

حجت‌‌الاسلام برومند رازیانی افزود: در پویش دست‌های مهربان تشکل‌های دینی در تمامی مراسمات و مباحثی که همیشه در طول سال برگزار می‌شود پیشقدم هستند؛ چه در مراسمات، مناسک و شعائر و چه در حوادث و وقایع طبیعی مانند زلزله که پیش می‌آید. 

وی بیان کرد: به همت و همیاری و کمک سازمان تبلیغات اسلامی و سازمان اموال تملیکی کشور در راستای رسالت اجتماعی و محرومیت‌زدایی در مناطق محروم بسته‌های پوشاک برای خانواده‌های نیازمند و فقرا تهیه و توزیع شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان عنوان کرد: امروز در قالب این طرح 500 بسته پوشاک مهیا شده که این بسته‌ها بعضا کمی متفاوت هستند و 6 تا 7 قلم لباس اعم از بلوز، شلوار، کاپشن و وسایلی در این زمینه و یک جفت کفش و یک بسته لوازم التحریر با ارزش 40 میلیون ریال در هر کدام از این بسته‌ها تعبیه شده است.

رازیانی گفت: این بسته‌ها توسط تشکل‌های دینی و با همکاری کمیته امداد و سازمان بهزیستی میان افراد نیازمند شناسایی و توزیع می‌شود.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • هشدار زرد فعالیت سامانه بارشی در خوزستان صادر شد
  • جدول پخش برنامه‌های انتخاباتی شبکه تهران 
  • جدول پخش برنامه‌های انتخاباتی شبکه تهران
  • ادامه بارش ها در کرمانشاه
  • بازدید رییس سازمان تبلیغات اسلامی از حوزه آزمون قرآنی در مشهد
  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه رئیس سازمان تبلیغات اسلامی درباره یک طرح
  • عکس/پاسخ رهبر انقلاب به نامه رئیس سازمان تبلیغات اسلامی
  • حمایت از مردم غزه، راهی که همچنان ادامه دارد
  • شروع تبلیغات نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در خوزستان
  • کمک به فقرا توسط کارمندان در کردستان نهادینه شود