Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش ایرنا از سازمان شهرداری ها و دهیاریهای کشور، مهدی جمالی نژاد روز  چهارشنبه با بیان مطلب فوق توضیح داد: در بخشنامه وزیر محترم کشور در راستای تاکیدات ریاست محترم جمهور مبنی بر در اولویت قرارگیری برنامه های تامین معیشت آحاد مردم و با توجه به تصویب نامه اردیبشهت ماه ۹۶ هیات محترم وزیران در بخش میادین میوه و محصولات کشاورزی و همچنین بند ۸ مصوبات شصت و نهمین جلسه کارگروه تنظیم بازار کشور به منظور کنترل و تعدیل قیمت و تنظیم بازار محصولات یادشده، از استانداران خواسته شده با توجه به وظایف و ماموریت های شهرداری ها در ارائه خدمات اجتماعی، اقتصادی و رفاهی به شهروندان، ترتیبی اتخاذ شود تا برنامه ریزی و انجام اقدامات لازم جهت اجرای طرح ارتقاء معیشت و تامین اقلام و کالاهای اساسی با همکاری همه دستگاه های اجرایی ذی ربط با قید فوریت به مرحله اجرا گذارده شده و روند پیشرفت آن به صورت منظم و مستمر به وزارت کشور(سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور) گزارش شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی ادامه داد: در این بخشنامه بر ایجاد و توسعه مراکز تجمیع و یکپارچه سازی محصولات کشاورزی در قطب های عمده تولید جهت کوتاه کردن دست واسطه ها و کاهش قیمت ها توسط سازمان های جهاد کشاورزی استان ها تاکید شده است.

  جمالی نژاد افزود: ایجاد و توسعه میادین و بازارهای عرضه میوه و تره بار توسط شهرداری ها با استفاده منابع داخلی و امکانات شهرداری ها و درصورت نیاز بهره گیری از منابع و ظرفیت های بخش تعاونی و خصوصی در شهرهای دارای شرایط و پتانسیل لازم با رویکرد محله محوری از دیگر موضوعات تاکید شده در بخشنامه وزیر کشور به استانداران می باشد.

  وی، تنوع بخشی به خدمات قابل ارائه در میادین میوه و بازارهای میوه و تره بار از جمله محصولات باغی، زراعی، دام، طیور، آبزیان و سایر نیازمندیهای اساسی شهروندان و همچنین استفاده از روش های نوین توزیع و عرضه مستقیم محصولات از جمله فروشگاه های زنجیره ای، مجازی و استفاده از ظرفیت استارت آپ ها برای عرضه کالا و خدمات مورد نیاز و کاهش مراجعه حضوری شهروندان را سایر موارد مورد تاکید در این بخشنامه ذکر نمود.

جمالی نژاد اضافه کرد: دراین بخشنامه بر درجه بندی و بسته بندی محصولات کشاورزی در قطب های عمده تولید با بهره گیری از ظرفیت تولیدکنندگان، تشکل های تولیدی، تعاونی ها و بخش خصوصی توسط سازمان های جهاد کشاورزی و همچنین تامین زمین مورد نیاز در سطح شهرها برای توسعه و گسترش میادین و بازارهای عرضه میوه و فرآورده های کشاورزی با بهره گیری از ظرفیت وزارتخانه های راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی، سازمان اوقاف و امور خیریه، تعاونی ها، بخش خصوصی و سایر بنیادها و نهادها تاکید شده است. 

 معاون عمرانی وزیر کشور، ایجاد و توسعه بازارهای هفتگی(روز بازار) و کوچک مقیاس در شهرها با هدف عرضه مستقیم محصولات و تولیدات منطقه و دسترسی آسانتر شهروندان به مایحتاج روزانه و تعدیل قیمت ها و همچنین برنامه ریزی، کنترل، مدیریت و نظارت بر شرایط تامین و چرخه توزیع، عرضه و وضعیت بازار و قیمت کالاهای اساسی و  محصولات کشاورزی پرمصرف از طریق کارگروه تنظیم بازار استان ها را دیگر موضوعات مورد تاکید در این بخشنامه برشمرد.

 رییس سازمان شهرداری ها و دهیاریهای کشور در پایان تاکید نمود: قطعا با توجه و اهتمام ویژه شوراهای اسلامی شهرها و شهرداری ها به اجرایی شدن ابعاد مختلف این بخشنامه بویژه در احداث و راه اندازی بازارهای عرضه میوه و فراورده های کشاورزی به شهروندان، شاهد کنترل و تعدیل قیمت و تامین معیشت عموم هموطنان خواهیم بود.

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ کالای اساسی سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ کالای اساسی سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور انتخابات ۱۴۰۰ کالای اساسی سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۵۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط فروش قسطی جک J ۴ و کی ام سی T ۸

شرکت کرمان موتور شرایط فروش اقساطی دو خودرو جک J ۴ و کی ام سی T ۸ را اعلام کرد.

در این طرح شرکت کرمان موتور، کی ام سی T ۸ با قیمت مصوب یک میلیارد و ۶۹۷ میلیون تومان با موعد تحویل ۹۰ روز در رنگ‌های سفید، مشکی، قرمز و آبی زنگاری عرضه می‌شود.

همچنین جک J ۴ اتوماتیک با قیمت مصوب ۷۹۱ میلیون تومان با موعد تحویل ۶۰ روز کاری و در رنگ‌های سفید، مشکی، خاکستری، طوسی روشن، قرمز، آبی زنگاری و قهوه‌ای عرضه می‌شود.

بخشنامه فروش و مشخصات خودرو جک J۴

بخشنامه فروش و مشخصات خودرو کی ام سی T۸

دیگر خبرها

  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • جهاد کشاورزی یزد درباره تنش گرمایی درختان پسته هشدار داد
  • شرایط فروش قسطی جک J ۴ و کی ام سی T ۸
  • رئیسی: عملیات «وعده صادق» ما را در باشگاه قدرت های منطقه ای در بالاترین رده ها قرار داد
  • واردات میوه های گرمسیری زمینه رشد تجارت خارجی را فراهم می کند
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • تاکید عربستان بر آتش‌بس فوری در غزه
  • آغاز واردات میوه های گرمسیری از مرز باشماق مریوان