Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، خبری که نشان از حذف سوپر اپلیکیشن «روبیکا» از فروشگاه رسمی برنامه‌های اندرویدی گوگل یا همان گوگل‌پلی داشت؛ اما این تمام ماجرا نبود و به فاصله زمانی کمتر از یک‌روز این ماجرا برای یک اپلیکیشن موتور جستجوی بومی نیز اتفاق افتاد و «ذره‌بین» نیز از گوگل‌پلی حذف شد.

با وجود اینکه اتفاقات مذکور زمانی رخ داد که یکی از معاونان سازمان حاکمیتی ساترا در اظهاراتی غیرحرفه‌ای در شبکه فیلتر شده توییتر مبنی بر اینکه مجوز سرویس صوت و تصویر سوپر اپلیکیشن روبیکا توسط ساترا باطل شده است، زمینه را برای دشمنان فراهم کرد تا نسبت به اپلیکیشن‌های ایرانی گارد بگیرند، اما امروز رسانه‌ها از حذف «آپارات» و «فیلیمو» خبر دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین هرچند اظهارات نابجای مسئولان ساترا، منجر به شماره افتادن نفس دو کسب‌وکار ایرانی شد و عملا سازمان حاکمیتی ساترا را در موقعیت پاسخگویی نسبت به این اقدام نسنجیده قرار داد، اما اتفاقات امروز هم نشان می‌دهد که کینه خصمانه دشمن زبانه گرفته و به دنبال اقدام علیه سایر بیزینس‌های ایرانی است!

در شرایطی که به نظر می‌رسد این اپلیکیش‌ها تحت مقررات تحریمی ایالات متحده از گوگل‌پلی حذف شده‌اند، اما این نشانه و هشداری برای مسئولان داخلی است تا نسبت به چاره‌اندیشی در این فضا باشند.

دور نیست زمانی که این رفتار مشابه در ارتباط با سایر سکوهای ایرانی که توانمندی خود را به اثبات رسانده‌اند نیز تکرار شود و باید به فکر راه چاره پیش از وقوع فاجعه بود.

پربیننده ترین پایان واتساپ برای ۴۳مدل گوشی از ۱۰آبان یک قابلیت پرطرفدار به واتس‌ آپ اضافه می‌ شود جزییات فنی از کارت دیجیتال داخلی واکسن ارتباط ماهواره‌ ای آیفون تنها به چند کشور محدود می‌ شود رونمایی نسل جدید آیفون اپل در هفته آینده

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۵۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌های ایرانی

آفتاب‌‌نیوز :

مهدی سیفی مدیرکل نظارت و تطبیق ساترا گفت: سریال «حشاشین» محصول کشور مصر است و روایت آن از تاریخ اسلام متضمن تحریف‌های فراوانی است که به نظر می‌رسد با رویکرد سیاسی مغرضانه تولید شده است. بر همین اساس طبق نظر شورای صدور مجوز ساترا انتشار سریال «حشاشین» (The Assassins)، در رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران مورد تایید نیست.

همچنین در این زمینه امید علی مسعودی؛ عضو شورای سواد فضای مجازی ساترا درباره این سریال و لزوم حذفش از پلتفرم‌ها می‌گوید: «پخش سریال حشاشین محصول شبکه تلویزیونی مصر از ماه مبارک رمضان از این شبکه و پلتفرم‌های نمایش خانگی در ایران و کشور‌های عرب زبان آغاز شد و همچنان این سریال در حال کسب مخاطب بیشتر از طریق سکو‌های نمایش خانگی است. سریال حشاشین با بودجه‌ای ۱۲ میلیون دلاری ساخته شده و یکی از پرخرج‌ترین سریال‌های تاریخ کشور‌های عرب زبان به شمار می‌رود. این سریال دست روی کاراکتری گذاشته که تاریخ درباره آن روایات متعددی را مطرح کرده و تاکنون دستمایه ساخت بازی‌های ویدیویی مشهوری با نام «اساسینز کرید» (فرقه آدمکشی) و تولید فیلم و سریالی به همین نام بر اساس این بازی و حتی نوشته شدن یک سری رمان و کمیک بوک (داستان مصور) از روی آن بوده است.» وی در ادامه یادآور می‌شود: «نوجوانان جهان با دنیای دروغینی که کمپانی فرانسوی بازیسازی یوبیسافت از جهان حشاشین ساخته آشنایی دارند و متاسفانه فریب قصه‌های دروغ این بازی و مشتقات آن (کتاب‌ها و سریال و…) را خورده‌اند. پیش از این بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای اقدام شایسته‌ای در برابر دروغ‌هایی که در این فرنچایز بازی ویدیویی مطرح شده انجام نداده بود و حالا با تولید و انتشار سریال مذکور از شبکه نمایش خانگی ساترا نیز در معرض آزمونی تازه قرار گرفته است.

برجسته کردن فرقه‌ها از پروژه‌های مهم صهیونیسم جهانی به شمار می‌رود و تصور می‌شود که تولید و پخش چنین سریال پر هزینه‌ای نیز با همین سیاست‌ها همسو باشد. این سریال با پخش در ایام ماه مبارک رمضان که ماه همدلی مسلمانان است، سعی کرد تا اختلافات مذهبی مسلمانان را به تبلور بکشد. یکی از اهداف سریال حشاشین این بود که ترور و سرآغاز ترور را به اسلام و به خصوص به شیعه‌ها ربط دهد. شاهد این نظریه آن است که در این سریال تاکید میشود که تروریست از جهان عرب متولد نشده است بلکه شهر‌های ری، قم و اصفهان را منشاء تروریست معرفی میکند.»

همچنین مسعودی در بخش دیگر صحبت هایش تصریح می‌کند: «تولید و انتشار این سریال که از نظر تاریخی محلی از اعراب ندارد و اشکالات ریز و درشتی به فیلنامه آن وارد است در پلتفرم‌های نمایش خانگی ایرانی همراه با انتشار در پلتفرم‌های عرب زبان، این ضرورت را بیشتر از گذشته مطرح کرد که لازم است انتشار تمام سریال‌های خارجی نیز همچون سریال‌های داخلی ناچار به اخذ مجوز از سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) شود.

حالا که شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تدوین آیین نامه محتوایی شبکه نمایش خانگی است پیشنهاد میکنم در این آیین نامه انتشار سریال‌های خارجی نیز مشمول ممیزی پیشینی شود، چون زمانی که سریالی خارجی از شبکه نمایش خانگی پخش میشود، قطعا حتی اگر بعدا از شبکه نمایش خانگی حذف شود، دیگر این حذف کارایی لازم را نخواهد داشت، ضمنا توجه به این نکته ضروری است که پیشگیری بهتر از درمان است و چنانچه سریال‌های خارجی قبل از پخش ممیزی شوند، این امر آسیب کمتری برای خانواده‌های ایرانی خواهد داشت.»

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • فیلیمو هم سریال «حشاشین» را به ساترا حذف کرد
  • بهبود اقتصادی؛ از میدان «واقعیت» تا میدان «تصویر»
  • چه کسی ناظر بر ابتذال جاری در آپارات است؟
  • امکان نصب همزمان دو اپلیکیشن در اندروید فعال شد
  • گوگل پلی قابلیت دانلود هم‌زمان چند اپلیکیشن را فراهم کرد
  • کپی گوگل از روی اپل: قابلیت دانلود هم‌زمان چند اپلیکیشن در گوگل‌پلی
  • نصب همزمان ۲ اپ در موبایل اندروید ممکن شد
  • کمبود کلانتری در تهران/ کلانتری‌ها دیجیتال می‌شوند
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌های ایرانی
  • بیت کوین به ۶۳ هزار و ۸۲۲ دلار رسید