Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور در گفتگو با رئیس شورای اروپا با وی گفت: ایران تمایل دارد مناسبات با کشورهای اروپایی در عرصه های مورد علاقه طرفین گسترش یابد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،

  حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی در تماس تلفنی "شارل میشل" رئیس شورای اروپا با وی گفت: جمهوری اسلامی ایران تمایل دارد مناسبات با اتحادیه و کشور‌های اروپایی‌ها را در عرصه‌های مورد علاقه دو طرف توسعه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس جمهور با بیان اینکه استمرار و پایداری روابط دو جانبه با اتحادیه اروپا و هرکدام از کشور‌های عضو، در گرو رعایت اصل احترام متقابل، تمرکز روی مشترکات و جلوگیری از تاثیرگذاری عوامل برون زا بر این روابط است، افزود: این موضوع نیازمند اراده عملی طرف اروپایی و وابسته نکردن آن به اراده قدرت‌های یکجانبه گرا مثل آمریکا است.

دکتر رئیسی در ادامه این گفتگوی تلفنی درباره تحولات افغانستان اظهار داشت: همه کشور‌ها باید با هم تعامل کنند تا دولتی در افغانستان روی کار بیاید که بتواند صلح، امنیت، آرامش و توسعه را برای این کشور به ارمغان بیاورد و از طرف دیگر مورد اعتماد مردم افغانستان باشد.

رئیس جمهور تصریح کرد: امروز آشکارتر از هر زمان دیگری اثبات شده است که حضور دولت‌های خارجی به ویژه آمریکا در افغانستان امنیت ساز نبوده و برای این کشور ارمغانی جز جنگ، خونریزی و خرابی نداشته است. با وجود ۲۰ سال حضور مستقیم آمریکا و ناتو، تولید و قاچاق مواد مخدر در افغانستان نه تنها متوقف یا حتی کم نشد، بلکه حجم آن بیش از ۴۵ برابر شد.

حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی با بیان اینکه تجربه حضور ۲۰ ساله آمریکایی‌ها در افغانستان ثابت کرد که راه حل مسائل افغانستان رویکرد نظامی و ارسال تانک و تجهیزات نظامی نیست، خاطرنشان کرد: رعایت حقوق بشر، حقوق زنان و کودکان از دغدغه‌های جدی جمهوری اسلامی ایران در مورد افغانستان است و همه تلاش خود را برای حفظ حقوق مسلم ملت افغانستان به کار خواهیم گرفت.

رئیس جمهور با بیان اینکه تخلیه اتباع اروپایی و آمریکایی از افغانستان، فاز نهایی تحولات این کشور نیست، گفت: به باور جمهوری اسلامی ایران، فقدان دولت فراگیر با مشارکت تمامی اقوام در افغانستان ضربه بزرگی به آینده این کشور و امنیت اروپا وارد می‌کند.

دکتر رئیسی اضافه کرد: همه دنیا شاهد بودند ایران تنها کشوری بود که به شکلی جدی و واقعی به مقابله با داعش در عراق و سوریه پرداخت. شهید سردار سلیمانی قهرمان مبارزه با تروریسم در منطقه و جهان بود و انتظار این بود که کشور‌های اروپایی نسبت به ترور ایشان توسط حکومت آمریکایی موضع عادلانه‌ای در جهت محکومیت تروریسم و دفاع از یک قهرمان مبارزه با تروریسم اتخاذ می‌کردند.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه امروز نزدیک به ۴ میلیون مهاجر افغانستانی در ایران هستند، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران خود را متعهد به میزبانی محترمانه از برادران و خواهران افغانستانی و تلاش برای استقرار امنیت، ثبات، آرامش و صلح و برپایی حکومتی مردمی در افغانستان می‌داند.

 حجت الاسلام و المسلمین رئیسی با اشاره به سخنان رئیس شورای اروپا مبنی بر تلاش برای استقلال استراتژیک در رابطه این اتحادیه با آمریکا تصریح کرد: امیدواریم اروپا در مسیر استقلال استراتژیک پیشرفت داشته باشد.

رئیس جمهور درباره موضوع احیای برجام خاطرنشان کرد: نیک می‌دانید که ایران هرگز ناقض برجام نبوده و نیست. این آمریکایی‌ها بودند که از برجام خارج شده و آن را نقض کردند. با این وجود انتظار این بود که اروپایی‌ها به تعهدات شان در برجام عمل کنند، اما اروپایی‌ها هم به آنچه در برجام متعهد بودند، آنچنان که باید پایبند نماندند.

دکتر رئیسی درباره همکاری ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت: همکاری‌های جدی جمهوری اسلامی ایران با آژانس نمونه بارزی از اراده ایران برای شفافیت در فعالیت‌های هسته‌ای اش است. طبیعی است در صورت برخورد غیرسازنده در آژانس بین المللی انرژی اتمی، انتظار اینکه ایران واکنش سازنده داشته باشد، منطقی نیست. اقدامات غیرسازنده طبیعتا مخل مسیر مذاکره نیز هست.

او تصریح کرد: نکته مهم در این باره این است که اگر چه در آمریکا دولت ترامپ رفته و دولت بایدن بر سر کار آمده، اما در عمل تغییری در سیاست‌های آمریکا درباره ایران رخ نداده و همان رویکرد و اقدامات یعنی تحریم و فشار علیه ایران باقی مانده است.

"شارل میشل" رئیس شورای اروپا نیز در این گفتگوی تلفنی با تاکید بر علاقه جدی اتحادیه اروپا برای تقویت روابط دوجانبه و گسترش همکاری‌های اقتصادی با ایران، گفت: تحریم‌ها تاثیر نامطلوبی بر روابط اتحادیه اروپا و ایران باقی گذاشته اند و این یکی از دلایلی است که مفهوم استقلال استراتژیک برای اتحادیه اروپا اهمیت یافته است.

وی تاکید کرد: شخصا یکی از حامیان جدی این ایده هستم که اتحادیه اروپا باید در درجه اول منافع خودش را پیش ببرد. اتحادیه اروپا مایل است شریک صادق ایران بماند تا ثبات بیشتری را در منطقه شاهد باشیم.

رئیس شورای اروپا در ادامه اظهار داشت: معتقدم باید درس‌های زیادی از ۲۰ سال حضور ناتو و آمریکا در افغانستان بگیریم.

شارل میشل با ابراز نگرانی از سرازیر شدن موج بزرگی از پناهجویان به اروپا، خواستار نقش آفرینی ایران و همچنین تلاش برای بازگشت ثبات به افغانستان شد و تصریح کرد: اولویت اول اروپا خروج امن اتباع اروپایی و افغانستانی‌هایی است که در این کشور با ما همکاری داشته اند.

برچسب ها: کرونا ، ترکیه

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: کرونا ترکیه جمهوری اسلامی ایران رئیس شورای اروپا اتحادیه اروپا رئیس جمهور کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۵۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به‌کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست

به گزارش جام جم آنلاین، در جلسه شورای‌عالی حفاظت محیط زیست که عصر امروز (پنجشنبه) به ریاست حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی تشکیل شد، ۶ دستور کار این جلسه، شامل رفع تعارضات محیط زیستی دستگاه‌های مختلف در استان‌های فارس، زنجان، خراسان شمالی، مازندران و اصفهان، ارتقای ۵ عرصه حفاظت شده، اصلاح، بازنگری و انتزاع در حدود و شمولیت ۵ منطقه حفاظت شده، تعدیل بهای مطالبه ضرر و زیان تلف شدن جانوران وحشی و تعیین تعرفه‌های آزمایشگاه‌های معتمد به تصویب رسید.

در این جلسه رئیس جمهور در سخنانی، مردمی کردن حفاظت از محیط زیست از طریق ایجاد حس مسئولیت و دغدغه‌مندی در عموم مردم نسبت به حفاظت از محیط زندگی خود را از مهم‌ترین ماموریت‌های سازمان و شورای‌عالی حفاظت محیط زیست دانست و تصریح کرد: تحقق این هدف نیازمند تهیه و تدوین طرحی جامع شامل تعریف دقیق ملاحظات زیست محیطی همراه با زمانبندی مشخص است.

ابراهیم رئیسی تلاش برای تحقق عدالت محیط زیستی و بهره‌گیری از روش‌ها و دستاوردهای دانش‌بنیان در راستای ارتقای سیاست‌ها و راهکارهای حفاظتی از محیط زیست را از دیگر مسئولیت‌ها و مأموریت‌های مهم سازمان و شورای حفاظت محیط زیست برشمرد و سازمان محیط زیست را موظف کرد تا علاوه بر به کارگیری فناوری‌های روز، با تعریف دقیق شاخص‌های زیست محیطی برای بهره‌برداران صنعتی، کشاورزی و عمرانی از عرصه‌های طبیعی و همچنین کمک گرفتن از ظرفیت‌ دستگاه‌های مختلف مثل ظرفیت نیروهای نظامی و انتظامی که اشراف کاملی بر همه مناطق کشور دارند، ظرفیت و اثرگذاری اقدامات حفاظتی از محیط زیست کشور را ارتقا دهد.
سید ابراهیم رئیسی از همه کارشناسان ادارات محیط زیست خواست که در تعیین سیاست‌ها، بررسی درخواست‌های بهره‌برداران صنعتی، معدنی و کشاورزی و اقدامات حفاظتی از محیط زیست بر مبنای شاخص‌ها و مبانی قابل دفاع و اقناع‌کننده و نه صرفا سوابق آن مناطق اعمال نظر کنند و اجازه ندهند بهره‌برداری و استفاده از ثروت‌های ملی و عمومی با دلایل غیرقابل دفاع متوقف شده یا با مشکل مواجه شود.

رئیس جمهور با اشاره به برخورداری کشور از بدنه کارشناسی ارزشمند، بر بهره‌گیری شایسته از نظرات کارشناسی و تخصصی در زمینه پاسخگویی به درخواست‌های بهره‌برداری از عرصه‌های طبیعی تاکید کرد و اظهار داشت: پس از اعمال دقیق قوانین و مقررات در ارائه مجوزها با رویکرد حل مسئله، قدم بعدی نظارت و پایش دقیق اجرای سیاست‌ها و چارچوب‌های حفاظتی از سوی بهره‌برداران و اعمال قاطع و جدی قانون علیه خاطیان و متخلفان است.

دیگر خبرها

  • اعتراف عجیب سیدمحمد خاتمی /مولوی سُنی فراری از مشهد در افغانستان کشته شد /بازخوانی خاطرات آیت الله هاشمی رفسنجانی
  • گزارش چند سازمان حقوق بشری در مورد رابطه رهبران کشور‌ها با مطبوعات
  • چین: روابط با افغانستان را گسترش می‌دهیم
  • تاکید مجدد ماکرون بر طرح اعزام نیرو به اوکراین
  • تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به‌کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست
  • حمایت از ایرانیان خارج از کشور از دغدغه‌های مهم دولت است
  • ایدکوپرس سایپا،‌ تندیس شرکت برتر ایران را از رئیس جمهور دریافت کرد
  • تاکید امیرعبداللهیان بر تفاهم در انتخاب رئیس جمهور لبنان
  • باید ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی در گمرکات و مناطق آزاد مستقر شود
  • تاکید امیر عبداللهیان بر لزوم تفاهم احزاب و گروه‌های لبنانی برای انتخاب رئیس‌جمهور