Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت خارجه جمهوری آذربایجان با رد انتقادات مطرح شده در خصوص رزمایش مشترک این کشور و ترکیه در منطقه لاچین، هدف از برگزاری این رزمایش را کمک به ثبات در منطقه دانست.

به گزارش مشرق به نقل از آناتولی، «لیلا عبدالله‌اوا» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان با انتشار بیانیه‌ای در خصوص رزمایش مشترک نظامی ترکیه و جمهوری آذربایجان در شهر لاچین که از تصرف ارمنستان خارج شده، تاکید کرد: رزمایش مشترکی که توسط نیروهای ترکیه و آذربایجان در لاچین در حال انجام است، به تضمین ثبات در منطقه کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، وی در ادامه در خصوص انتقادات ارمنستان از این رزمایش مشترک تصریح کرد: حق حاکمیت ملی هر دولتی است که در مرزهای بین‌المللی خود رزمایش‌های مختلف انجام دهد؛ جمهوری آذربایجان رزمایش‌های نظامی زیادی را با مشارکت کشورهای متحد انجام داده است. رزمایش مشترکی که در لاچین در حال انجام است نیز در این راستا صورت گرفته و به تضمین ثبات در منطقه کمک می‌کند.

گفتنی است، رزمایش مشترک نظامی ترکیه و جمهوری آذربایجان در شهر لاچین که از اشغال ارمنستان آزاد شده در تاریخ ۶ سپتامبر آغاز شد.

وزارت دفاع ملی جمهوری آذربایجان طی بیانیه‌ای هدف اصلی از برگزاری رزمایش مذکور را توسعه فعالیت‌های یگان‌ها و مهارت‌های تصمیم‌گیری و مدیریت فرماندهان دو کشور اعلام کرد.

در این بیانیه تاکید شد که در چارچوب این رزمایش به توسعه مهارت‌های یگان‌های دو کشور برای استفاده از تجهیزات مدرن نظامی در شرایط سخت جغرافیایی اهمیت خاصی داده می‌شود.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان آذربایجان جمهوری آذربایجان ترکیه رزمایش جمهوری آذربایجان ثبات در منطقه رزمایش مشترک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۵۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت 29 معترض به مرزبندی جدید ایروان با جمهوری آذربایجان

به گزارش صدای ایران از ایرنا به نقل از آناتولی، به دنبال درگیری پلیس ارمنستان با کسانی که در اعتراض به مرزبندی جدید ایروان با جمهوری آذربایجان و انتقال چهار روستای ارمنی به باکو، سعی داشتند چند بزرگراه این کشور از جمله بزرگراه‌های بین‌المللی را مسدود کنند، ۱۷ نفر در ایروان و ۱۲ نفر در منطقه تاووش ارمنستان دستگیر شدند.

به نوشته آناتولی، پیشتر هیات‌هایی از سوی ارمنستان و جمهوری آذربایجان برای تعیین مرزبندی جدید میان دو کشور نشستی برگزار کرده بودند.

در بیانیه مطبوعاتی مشترکی که پس از برگزاری این نشست از سوی هیات‌های دو کشور در روز ۱۹ آوریل (۳۱ فروردین) منتشر شد، اعلام شده بود که در مرزبندی جدید میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان، چهار روستا که از دهه ۱۹۹۰ میلادی تاکنون تحت کنترل ارمنستان قرار داشتند، به جمهوری آذربایجان واگذار شده است.

درگیری بر سر قره‌باغ سابقه طولانی و تاریخی دارد ولی درگیر‌های معاصر در قره‌باغ از ابتدای سال ۱۹۹۰ میلادی و همزمان با فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی میان جمهوری‌های تازه استقلال یافته جمهوری آذربایجان و ارمنستان آغاز و در سال ۱۹۹۴ پس از کشته شدن ۳۰ هزار نفر از ۲ طرف متوقف شد.

بحران قره‌باغ که در فوریه سال ۱۹۸۸ تبدیل به یک جنگ ویرانگر شد و تا مارس ۱۹۹۴ ادامه یافت، در ناحیه‌ای به همین نام در جنوب جمهوری آذربایجان رخ داد. در این منطقه که عمده جمعیت آن ارمنی هستند با پشتیبانی ارمنستان و مقابله جمهوری آذربایجان یک جنگ تمام عیار شکل گرفت و حدود ۶ سال به طول انجامید که طی آن حدود ۳۵ هزار نفر کشته و بیش از ۸۰۰ هزار نفر نیز آواره شدند.

پس از جنگ دوم قره‌باغ در سال ۲۰۲۰ که با قرارداد آتش بس به میانجیگری روسیه به پایان رسید، سه تا ۶ هزار نیروی حافظ صلح روسی در منطقه مستقر شدند و تلاش برای برقراری آتش بس بین طرفین را آغاز کردند ولی در ۳۳ ماه گذشته، آتش بس بین طرفین آذری و ارمنی بار‌ها نقض شده است

دیگر خبرها

  • رزمایش جهادی بسیجیان مخابرات گلستان بمنظور بازسازی شبکه مخابراتی گنبد کاووس
  • آغاز خروج نیروهای حافظ صلح از قره باغ
  • علی‌اف: فعالیت مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه به پایان رسید
  • حملات تروریستی در روسیه و ایران نتیجه حمایت کشور‌های غربی به ویژه آمریکا از گروه‌های تروریستی است
  • بازداشت 29 معترض به مرزبندی جدید ارمستان با جمهوری آذربایجان
  • بازداشت 29 معترض به مرزبندی جدید ایروان با جمهوری آذربایجان
  • ایروانی: تنها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات کننده اسرائیل است
  • ایروانی:تن‌ها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات کننده اسرائیل است
  • تنها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده اسرائیل است
  • محکومیت حمله اسرائیل به سفارت ایران در نشست بریکس