Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-27@10:06:13 GMT

مو خطرناک‌تر است یا کرونای لامبدا؟

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۵۶۸۴۹

مو خطرناک‌تر است یا کرونای لامبدا؟

دکتر سیاوش وزیری با اشاره به شناسایی سویه جدید کرونا در برخی کشورهای جهان گفت: سویه "لامبدا" سویه به نسبت قوی تری نسبت به سویه "دلتا" است، اما در برخی موارد در خصوص آن اغراق صورت گرفته است.

وی افزود: این سویه جدید به نسبت دلتا دو برابر عفونت زایی بیشتری داشته و در نتیجه بدن را بیشتر درگیر می کند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: قدرت سرایت این سویه جدید هم نسبت به دلتا تا حدی افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مو خطرناک‌تر است یا کرونای لامبدا؟ | آیا ایران با بحرانی بدتر از دلتا هم مواجه می‌شود؟

وی افزو: همچنین این سویه جدید قابلیت چسبندگی بیشتری به سلول‌ها داشته و تا حدی ایمنی گریز است.

این متخصص بیماری های عفونی در خصوص شایعه کشندگی 85 درصدی این ویروس گفت: این اعداد و ارقام شایعه ای بیش نیست و طبق مشاهدات و آمارهای ارائه شده در جهان در حال حاضر سویه جدید "لامبدا" یک یا دو درصد کشندگی بیشتری نسبت به "دلتا" دارد.

وی درخصوص تاثیر واکسن های کرونا در مقابله با این سویه جدید نیز گفت: افرادی که هر دو دوز واکسن را دریافت کرده اند حدود 60 تا 70 درصد در مقابل "لامبدا" ایمنی دارند.

وزیری گفت: البته این ایمنی به معنی عدم ابتلا نیست و واکسن تنها از ابتلا به فرم های شدید و مرگ آور بیماری جلوگیری می کند./ایسنا

منبع: فردا

کلیدواژه: مو کرونای لامبدا کرونای مو سویه جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۶۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاخ سفید : پاتریوت اضافی برای ارسال به اوکراین نداریم!

علیرغم اینکه آمریکا اخیرا بسته اعطای کمک های بی سابقه به اوکراین را تصویب کرد، اما مشاور امنیت ملی کاخ سفید در ژستی نمایشی مدعی شد که آمریکا برای تقویت توان دفاعی کی‌‎یف تلاش بیشتری نمی کند.

به گزارش مشرق، جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید با اشاره به عدم تمایل آمریکا برای به خطر انداختن و تضعیف امنیت این کشور، گفت که واشنگتن در عوض بر اتحادیه اروپا و ناتو فشار وارد خواهد کرد تا قابلیت‌های دفاعی‌شان را با اوکراین به اشتراک بگذارند.

ولودیمیر زلنسکی، رییس جمهور اوکراین به تازگی در یک نشست مجازی از حامیان غربی این کشور تقاضای «دست کم هفت سامانه پدافندی پاتریوت» کرد. با این حال، به نظر می‌رسد که اصلی‌ترین حامی کی‌یف، چیزی برای بذل و بخشش ندارد!

سالیوان دراین‌باره گفت: در حال حاضر سامانه‌های پاتریوت آمریکا به منظور حفاظت از نیروهای ما، به سراسر جهان از جمله خاورمیانه ارسال می‌شوند.

وی افزود: اگر توان تولید پاتریوت‌های بیشتری داشته باشیم، ارسال خواهیم کرد. با این حال، تعداد زیادی موشک مورد استفاده در این سامانه‌ها را (برای اوکراین) تامین می‌کنیم.

سالیوان در ادامه گفت: در حال حاضر، کاری که قرار است انجام دهیم این است که با شرکای اروپایی و سایر شرکای خود در سراسر جهان همکاری و بر آنها اعمال فشار کنیم تا سامانه‌های پدافندی بیشتری در اختیار اوکراین قرار دهند.

پنتاگون دیروز در بسته کمک نظامی «بی‌سابقه» آمریکا به اوکراین به ارزش ۶ میلیارد دلار، مهمات پاتریوت بیشتری گنجاند. با این حال، ماه‌ها یا شاید سال‌های طول می‌کشد تا سامانه‌های پدافندی به اوکراین برسد زیرا واشنگتن قصد ندارد تا به ذخایر دفاعی خود متوسل شود. در عوض، در بیانیه کاخ سفید به این موضوع اشاره شده است که «بسته جدید آغاز رویه عقد قرارداد با صنایع دفاعی آمریکاست.»

تولید یک فروند سامانه پاتریوت «ام‌آی‌ام -۱۰۴» در شرکت اسلحه‌سازی «ریتیون» آمریکا بیش از یک میلیارد دلار هزینه دارد. آمریکا در طول این سال‌ها، بیش از یک هزار و ۱۰۰ موشک‌انداز پاتریوت تولید کرده است و براساس برآوردها صدها سامانه فعال و غیرفعال و دپوشده در اختیار دارد. اما تنها یک «واحد» سامانه پاتریوت به اوکراین ارسال کرده است. آلمان و هلند نیز دو سامانه در اختیار این کشور قرار داده‌اند.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • کاخ سفید : پاتریوت اضافی برای ارسال به اوکراین نداریم!
  • (ویدیو) شاهکار خطرناک و باورنکردنی یک هم‌وطن در تونل
  • ناراحتی ستاره بارسلونا: از این تیم می‌روم!
  • اصلاح راه‌های نامناسب و خطرناک ییلاق شهرستان اهر
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • مسئولان نسبت به ایمنی راه‌ها توجه بیشتری داشته باشند
  • ماکرون: اروپا در خطر مرگ قرار دارد
  • ماده‌ای سمی که به راحتی می‌توان از تولیدش جلوگیری کرد
  • خطر از بغل گوش ستاره آرژانتینی گذشت
  • سلیمی نمین: مسائل فرهنگی را نمی‌توانیم یک سویه حل کنیم/ صفارهرندی: نسل ما انقلاب را از معبری دریافتند که پیشانی آن امام بود؛ خدشه به امام کل آن معبر را نابود می‌کند