Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@20:43:23 GMT

سمپوزیوم، فضای تعامل هنرمند با مخاطب است

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۵۷۰۸۴

سمپوزیوم، فضای تعامل هنرمند با مخاطب است

نخستین سمپوزیوم مجمسه‌سازی گل‌گهر از سوم شهریور در شهر گل‌گهر سیرجان به مدت ۲۰ و با حضور ۱۶ هنرمند مجسمه‌سازی روز با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی میزبان هنرمندان و علاقه‌مندان هنرهای تجسمی است. در این سمپوزیوم یک قطعه سنگ مرمریت چشمه شیردوش کرمان، به ابعاد تقریبی ۲۵۰ در ۱۲۰ سانتیمتر در اختیار هر یک از هنرمندان قرار می‌گیرد تا آثارشان را خلق کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

احسان گرمسیری یکی از مجسمه سازان شرکت کننده در نخستین سمپوزیوم گل‌گهر به خبرنگار فرهنگی ایرنا گفت: سمپوزیوم‌ها یکی از مهم‌ترین رویدادهای هنری هستند که در مقایسه با بینال ها قابلیت و امکانات خاص خودشان را دارند. در سمپوزیوم هنرمند فضای کارگاهش را به داخل جامعه می آورد و بازدیدکنندگان از این رویداد می‌توانند ضمن تعامل با هنرمند در جریان ساخت یک مجسمه از ابتدا تا پایان کار باشند.

اساس کار هر سمپوزیوم برپایه دیدگاه شورای سیاست‌گذاری آن شکل می‌گیرد و براساس برنامه سمپوزیوم این خود هنرمند است که تصمیم می‌گیرد با چه اثری در سمپوزیوم شرکت کند. برخی از هنرمندان صرفا با طرح هایی شرکت می‌کنند که برای آن سمپوزیوم طراحی کرده‌اند، برخی از هنرمندان نیز با مجموعه آثارشان در سمپوزیوم شرکت می کنند و من جز گروه دوم هستم.

وی افزود: من در سمپوزیوم گل گهر با اثری از مجموعه با عنوان پرنده شرکت کردم و موضوع این اثر دوگانگی انسان دارد. انسان ها همواره در حال چالش میان خیر و شر هستند و در عین حال که میل به تعالی و پرواز دارند در کنار آن تجربیات دیگری نیز می کنند. من این مجسمه را متاثر از فرم تبر و تبرهای مفرغ لرستان طراحی کرده ام وخطوط نرم و سیال نماد خیر و خوبی هستند و خطوط اکسپرسیو و زاویه‌دار و برنده نماد بعد منفی و شر انسان هستند که در کنار هم قرار گرفتند تا همیشه شاهد چالش میان خیر و شر باشیم و هرگز به مطلق خیر یا شر نرسیم.

سمپوزیوم ظرفیت برگزاری بین‌المللی را داشت

او درباره روند برگزاری سمپوزیوم گل گهر گفت: به نظرم سمپوزیوم از نظر کمی و کیفی از سطح بالایی برخوردار است و امکانات خوبی نیز برای کار در اختیار مجسمه‌سازان قرار داده شده است و این سمپوزیوم از نظر کیفی  در ردیف سمپوزیوم بین‌المللی تهران قرار می‌گیرد.
گرمسیری درباره سنگی که در این سمپوزیوم در اختیار مجسمه سازان قرار داده شده گفت: سنگ چشمه جوش کرمان از کیفیت خوبی برخوردار است و این دومین بار است که با این سنگ کار می‌کنم و قلق کار با آن دستم آمده و کار کردن با آن تجربه خوبی برای من بوده است.

این مجسمه ساز درباره غیررقابتی برگزار شدن سمپوزیوم گل گهر گفت: برگزاری سمپوزیوم به صورت رقابتی معایب و محاسن خاص خودش را دارد. زمانی که سمپوزیوم به صورت رقابتی برگزار می‌شود، بی‌شک هنرمندان با تمام توان خود در این رویداد شرکت می‌کنند و بحث رقابتی بودن سمپوزیوم موجب می‌شود در نیمه پایانی رویداد کدورتی میان هنرمندان به‌وجود آید. به نظر من اگر برگزاری سمپوزیوم به سمت غیررقابتی سوق داده شود رفاقت میان هنرمندان پررنگ‌تر و به فلسفه برگزاری سمپوزیوم نزدیک‌تر می‌شویم.

گرمسیری درباره پتاسیل سمپوزیوم مجسمه‌سازی گل گهر برای بین‌المللی شدن گفت: به نظر من در گام نخست این سمپوزیوم  پتاسیل بین المللی برگزار شدن را داشت و واقعا جای خالی هنرمندان خارجی در این رویداد احساس می شد امیدوارم با ریشه کن شدن بیماری کردن ومشکلاتی که تحریم ها به ما تحمیل کرده اند در سال های آتی این رویداد به صورت بین المللی برگزار شود.

این هنرمند ایران را یکی از کشورهای نوپا در برگزاری سمپوزیوم‌ها دانست و گفت: با وجود این جوانی، به نظرم سمپوزیوم‌های داخلی و آثاری که در این رویدادهای هنری می‌بینید سطح کیفی بالایی دارند. ما هنرمندانی بین‌المللی هم داریم که در بهترین سمپوزیوم‌های دنیا مجسمه اجرا می‌کنند و این برای کشوری که در برگزاری سمپوزیوم‌ها، به ویژه سمپوزیوم‌هایی با متریال سنگ، نوپاست باعث افتخار است.

احسان گرمسیری متولد۱۳۶۴، کوهدشت لرستان است. او فارغ‌التحصیل مجسمه‌سازی از دانشگاه تهران است و دبیر هنری و اجرایی  مجسمه دومین سالانه هنرهای تجسمی ساتین را برعهده داشت. او تاکنون در نهمین سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه‌سازی تهران، ششمین سمپوزیوم مجسمه‌سازی کیش، چهارمین سمپوزیوم مجسمه‌سازی کرمان، سمپوزیوم مجسمه‌سازی فلز، اهواز، نخستین سمپوزیوم مجسمه‌سازی فلز یاسوج، نخستین سمپوزیوم مجسمه‌سازی اروند شرکت کرده است.

برچسب‌ها هنرهای تجسمی مجسمه سازی شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هنرهای تجسمی مجسمه سازی شرکت معدنی و صنعتی گل گهر هنرهای تجسمی مجسمه سازی شرکت معدنی و صنعتی گل گهر سمپوزیوم مجسمه سازی برگزاری سمپوزیوم نخستین سمپوزیوم سمپوزیوم گل گهر سمپوزیوم ها بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۷۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه گروهی عکاسان کازرون با نام «سِی کو» در حال برگزاری است

مدیر هنری نمایشگاه گروهی عکاسان کازرون در گفت‌وگو با خبرنگار مهر ضمن اعلام این مطلب بیان کرد: در این نمایشگاه که از سوی بنیاد توسعه کازرون‌پژوهی و با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کازرون برگزار می‌شود، در مجموع ۴۶ اثر از ۲۳ هنرمند کازرونی با هدف معرفی هنرمندان عکاس کازرون و حمایت از آنها به نمایش در خواهد آمد.

علیرضا عباسی همچنین به روند برگزاری نمایشگاه اشاره کرد و افزود: با توجه به پیشینه تاریخی و ظرفیت‌های فعلی هنر عکاسی در کازرون، یکی از حوزه‌های کاری بنیاد توسعه کازرون‌پژوهی، شناسایی و حمایت از هنرمندان عکاس این منطقه در نظر گرفته شده و بر این اساس، سال گذشته جشنواره عکسی برگزار و در کنار عکاس‌هایی که شناخته شده بودند و فعالیت داشتند، با عکاس‌های دیگری نیز آشنا شدیم.

وی افزود: در ادامه، فراخوانی برای انتشار کتابی از آثار عکاسان کازرونی داشتیم که ۲۵ نفر از هنرمندان عکاس به این فراخوان پاسخ داده و آثارشان را ارسال کردند. در جلسه‌های مشورتی و برنامه‌ریزی که داشتیم، تصمیم گرفتیم برای معرفی و حمایت هرچه بیشتر از این هنرمندان عکاس، نمایشگاهی از آثار ارسال شده را برگزار کنیم.

مدیر هنری نمایشگاه عکاسان کازرون در بخش دیگری از گفتگوی خود با خبرنگار ما، ضمن اشاره به اینکه سعی شده از تمام عکاس‌هایی که فعالیت مستمر دارند و آثارشان دارای استانداردهای نمایشگاهی است، دعوت شود، افزود: موضوع این نمایشگاه آزاد است و آثار ارسال شده به انتخاب عکاس‌ها و بر اساس ژانرهای مختلفی بوده که آنها در آن حیطه به فعالیت عکاسی مشغول هستند و ما صرفاً تأکید داشتیم در ارسال آثار، جنبه‌های فنی و نکات اولیه زیبایی‌شناسی مدنظر عکاس‌ها باشد. در نهایت هم با توجه به ظرفیت نمایشگاه و پشتیبانی که حامی مالی از این برنامه داشت، از هر هنرمند، دو اثر را در اندازه‌های ۷۰*۵۰ و ۴۰*۳۰ به نمایش گذاشته‌ایم.

وی در پایان با تشکر از تیم اجرایی بنیاد توسعه کازرون‌پژوهی و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کازرون، افزود: قاعدتاً ممکن است عکاس‌هایی وجود داشته باشند که یا خودشان تمایل نداشته باشند در نمایشگاه و کتاب حضور داشته باشند و یا اینکه افرادی هم باشند که ما شناختی از آنها نداریم و تلاشی هم نداشتند که خودشان را معرفی کنند و کسی هم آنها را به ما معرفی نکرده است و بنابراین در نمایشگاه حضور نداشته‌اند. با این وجود ما همچنان آماده استقبال از این هنرمندان و پشتیبانی از فعالیت‌های هنری‌شان در فعالیت‌های بعدی بنیاد توسعه کازرون‌پژوهی هستیم.

گفتنی است نمایشگاه گروهی هنرمندان عکاس کازرون که با نام «سِی کُو» برگزار می‌شود، از ۸ تا ۱۸ اردیبهشت‌ها ماه در تالار پرنیان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کازرون دایر خواهد بود. در این نمایشگاه آثاری از محمد بشارتی، محمودرضا پولادی، لیلا جلیل‌پور، عبدالله حاجی‌پور، محمدعلی حاجی‌پور، رضا دادوند، احسان درخشنده، سعید دهقان، محمدهاشم دهقان، رضا شاه‌امیری، مهران عبادی، فضل‌الله عباسپور، محسن عباسپور، علیرضا عباسی، فرشاد فرشته‌حکمت، شیما کارمند، محمدعلی مرادی، علی مسیب‌زاده، پگاه مهرزاده، محمد میرزایی، سعید نجف‌زاده، علی نغماچی و مهدی هنرجویان، هنرمندان عکاس کازرون به نمایش در خواهد آمد.

کد خبر 6090921

دیگر خبرها

  • ضرورت افزایش ظرفیت دکتری جمعیت شناسی در دانشگاه‌ها/ تعامل ستاد جمعیت و فضای دانشگاهی کشور+فیلم
  • اخبار جعلی از سر و کول هنرمندان بالا می‌رود
  • «از خارجی‌ها همه جا» تا «بنی آدم اعضای یک پیکرند» در دوسالانه هنر ونیز
  • خراسان رضوی بیشترین تعداد دفاتر انجمن سینمای جوانان کشور را دارد
  • ضرورت تعامل صنعتگران با رسانه ها برای جهش تولید
  • لزوم برندینگ شهری با احیای گرافیک محیطی
  • از فیلم‌سازی «بدون دیالوگ» تا خندیدن به «قضاوت»
  • دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب در مشهد برگزار می‌شود
  • از فیلمسازی بدون دیالوگ تا خندیدن به قضاوت
  • نمایشگاه گروهی عکاسان کازرون با نام «سِی کو» در حال برگزاری است