Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تهران گفت: در ۴۳ سال گذشته و حتی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بزرگترین دشمن ملت ایران آمریکا بوده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا زاکانی، شهردار تهران در چهل و سومین سالگرد یوم الله ۱۷ شهریور گفت: وقتی یاد شهید و شهادت می‌کنیم و حماسه‌های انقلاب اسلامی را مرور می‌کنیم به بزرگی و عظمت انقلاب پی می بریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار تهران تصریح کرد: ما در فراغ شهیدان مویه می‌کنیم و یاد آنها را زنده نگه می‌داریم که براساس فرمایشات مقام معظم رهبری این کار کمتر از اصل شهادت نیست.

او افزود: با یاد شهدا، زمانه را تفسیر می‌کنیم و مرد را از نامرد تشخیص می‌دهیم، آنگونه که شهید چمران فرمود: «زمانی که شیپور جنگ نواخته می‌شود مرد از نامرد تمیز داده می شود».

زاکانی ادامه داد: به عنوان اسوه و الگو به شهدا نگاه می‌کنیم و علیرغم تلاش بیگانگان برای جلوگیری از این کار، با نگاه به این اسوه‌های بزرگ، امکان حرکت در مسیر انقلاب را برای خود مهیا می‌کنیم. جوان امروز نیاز به اسوه دارد لذا شهدا این امکان را به ما می‌دهند. با یاد و نام شهدا توجه آنها را به خود جلب می‌کنیم چرا که آنها زنده‌اند و محدودیت‌های ما را ندارند و می‌توانند از یک افق بالاتر از ما دستگیری کنند.

شهردار تهران عنوان کرد: با توجه به گذشته آن را مرور می‌کنیم و به گذشته و افتخارات آن می‌بالیم تا قله‌های بلند انقلاب را فتح و به عینیت برسانیم و دوست را از دشمن بازشناسیم و در مقابل دشمن ایستادگی کنیم.

او با اشاره به اینکه در آستانه اربعین حسینی قرار داریم، اضافه کرد: اربعین حسینی، حرکت بی نظیری است که جهان را تحت الشعاع خود قرار داد. امروز نیز دور هم جمع شدیم تا حماسه بزرگی که ۴۳ سال در این نقطه تاریخی به وقوع پیوست را گرامی بداریم.

زاکانی تشریح کرد: یکی از رسانه‌های اروپایی واقعه ۱۷ شهریور را اینگونه بیان کرده؛ «محاصره تانک‌ها و کوهی از اجساد متلاشی شده و جوخه‌های آتش در خیابان ژاله، سرپیچی برخی از سربازها از آتش گشودن به روی مردم».

شهردار تهران گفت: ما در آن زمان نوجوانی بیش نبودیم و به خاطر دارم که در کوچه ما در خیابان لرزاده برخی از نیروهای گارد تیراندازی می‌کردند و این نشان می‌داد که نیروهای رژیم ستمشاهی در شعاعی به این بلندا از میدان شهدا به دنبال کسانی بودند که فریاد الله اکبر سر می‌دادند و این خاطره باید در نسل‌ها و عصرها باقی بماند.

این جانباز جنگ تحمیلی افزود: در ۴۳ سال گذشته و حتی از قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بزرگترین دشمن ملت ایران آمریکا است که برای همه چیز و همه کس قیمت قائل است و به دنبال به یغما بردن سرمایه‌های ملت‌ها است و یکی از آن ملت‌ها ملت ایران است.

شهردار تهران گفت: در آئینه ۱۷ شهریور دشمنی و درنده خویی آمریکا را می‌بینید، آمریکایی که هر جا ملتی در مقابل آن تمکین کرد به عنوان برده از آنها بهره کشی کرد و هر جا ملتی در مقابلش ایستاد، او با خفت صحنه را ترک کرد.

زاکانی بیان کرد: فهم و منطق غلط آمریکا این بود که همه چیز قیمت دارد و همه ملت‌ها را می‌توان به بردگی کشید، آمریکا اما در فهم اسلام، درک معمار کبیر انقلاب و رهبری معظم و دریافت درست ملت رشید ایران اشتباه کرد و امروز تاوان این اشتباه را در هر عرصه‌ای پرداخت می‌کند و فرار مذبوحانه از افغانستان نیز از این نگاه نشأت می‌گیرد و اینها عبرت‌های روزگار ما است.

شهردار تهران تاکید کرد: شهدا و حماسه ۱۷ شهریور خلق شد تا فهم خود را از دشمن و ظرفیت‌های ملت خود را دریابیم. مشکل برخی این بود که دشمن را فراموش و در مقابل او کرنش کردند و پنجه پولادین او در پوشش مخملی را ندیدند.

او خاطرنشان کرد: امروز برای ما یک روز خاطره انگیز است که انگیزه ما را برای تحقق اهداف انقلاب مهیا می‌کند. اهداف انقلاب مبارک بود و هست و این ما هستیم که باید به سمت این قله‌های افتخار برویم.

زاکانی تصریح کرد: هر گاه به ولی جامعه اعتماد کردیم و نوکری مردم را پذیرفتیم خداوند بزرگ نصرت کرد ولی هرگاه با منافع انقلاب و مصالح مردم در تعارض بودیم به حال خود رها شدیم. در شرایط سخت کسانی به آمریکا پیام دادند که مردم ما را تحریم کن و حتی کسانی در انقلاب حضور داشتند که شاید از ابتدا همراه بودند اما ریشه نداشتند و یا شاید از سر طمع با انقلاب همراه شدند و یا از سر صدق اگر بود، تاب سختی‌ها را نداشتند.

زاکانی گفت: امروز راه آینده ما مشخص است و جز با تاکید بر عزت ملت و تبعیت از رهبری و خدمت به مردم نمی‌توانیم قله‌های پیش رو را فتح کنیم. شعار عدالت و پیشرفت باید نه در مقام شعار بلکه در مقام تحقق در متن جامعه ساری و جاری شود.

او ادامه داد: البته شرایط سخت‌تر از گذشته است اما باید بدانیم هر جا در موضع حق خود ایستادیم‌، دشمن در مقابل ما کرنش کرد، در همین موضوع واکسن فکر می‌کردند سد غیر قابل نفوذ برای ما ساختند و ما را با تعداد و وعده دزهای اندک سرگرم کرده بودند و می‌گفتند با حضور رئیس جمهور مکتبی جناب آقای رئیسی، جهان بر علیه ما برانگیخته خواهد شد اما آماری که این هفته در ستاد کرونا مطرح شد این بود که تا پایان شهریور ۴۰ میلیون دز واکسن به کشور منتقل می‌شود.

شهردار تهران با بیان اینکه دنیا به میزان اعتقاد ما به توانایی‌ها در مقابل ما کرنش می‌کند، تاکید کرد: تا دست به زانوی خود نزنیم و برای سازندگی و خدمت به مردم برنخیزیم و اعتماد و سرمایه اجتماعی مردم را برای نظام بالا نبریم و الگویی برای جهانیان به نمایش نگذاریم نمی‌توانیم اهداف انقلاب را دنبال کنیم. ما و دولت و مجلس و دستگاه قضائی انقلابی و سایر نهادها باید با ساختن و نمایان کردن ظرفیت‌های بی نظیر خود در تحقق عدالت مردم را امیدوار کنیم.

او افزود: بعد از ۴۲ سال اگر اشکالی هست، هیچ نسبتی با اسلام و انقلاب و رهبری و اراده مردم ندارد بلکه با کسانی ارتباط دارد که قدر مردم را نمی‌دانند و در مقابل دشمن کرنش می‌کنند. اینکه امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب خود را خادم ملت می‌دانند، جایی برای تبختر و بزرگ بینی مسئولان باقی نگذاشته و ما در شهرداری خودمان را خادم و کوچک مردم می‌دانیم.

زاکانی عنوان کرد: آینده‌ای درخشان را فراروی خود داریم به شرطی که گرفتار دنیا نشویم و خودمان را حفظ کنیم. اگر راه شهدا را برویم و خدمت صادقانه و تبعیت از ولی را پیشه کنیم حتماً پیروز خواهیم بود و آمریکا و دشمنان نمی‌توانند در مقابل ما بایستند. امیدواریم تا آخرین نفس برای انقلاب جان فشانی کنیم.

شهردار تهران در پایان با ذکر خاطره‌ای از زمان جنگ یادآور شد: وقتی امام قطع نامه را پذیرفت بنده به واسطه مجروحیت در عملیات بیت المقدس ۷ در تهران بستری بودم و بعد از آن خبر به مسجد توفیق رفتم. البته لحظه‌ای نسبت به تصمیم حضرت امام تردید نکردیم و به امام باور داشتیم اما علت این مسأله برای ما سوال بود. یکی از دوستان نزدیک شد و از من پرسید چه شده است. به او گفتم امام در خشت خام چیزی می بیند که در ما آینه صاف نمی‌بینیم. آن رزمنده گفت خوشحالم چون مرد هستم و امام به هر دلیلی قطع نامه را قبول کرد من جزو آن دلایل نیستم و همه چیز خودم را پای انقلاب خرج کردم.

زاکانی اضافه کرد: چند روز بعد آن رزمنده (شهید مجید طلا) در عملیات مرصاد شهید شد. اگر برای انقلاب اینگونه حرکت کردیم و جوهره انقلابی خود را در ساختن جامعه خرج کردیم به آرمانهای انقلاب و شهدا پایبند خواهیم ماند.

شهردار تهران بیان کرد: آنچه در ناصیه کشور می بی نم نشان می‌دهد آینده‌ای روشن در انتظار ماست و این مسیر به یاری دلدادگان انقلاب ادامه پیدا می‌کنند و پرچم این راه به دستان مبارک حضرت مهدی (عج) سپرده خواهد شد.

در این مراسم علاوه بر علیرضا زاکانی، شهردار تهران، حجت‌الاسلام سید محسن محمودی، رئیس شورای هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران، علی آقا محمدی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، عیسی فرهادی، فرماندار تهران، علیرضا نادعلی، سخنگوی شورای شهر تهران، علی محمد سعادتی، مجتبی شکری و کامبیز مصطفی پور شهرداران مناطق ۱۲،۱۳و ۱۴ حضور داشتند.

در پایان این مراسم نیز میدان شهدا به عنوان محل به شهادت رسیدن شهدای ۱۷ شهریور گلباران شد.

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اجتماعی علیرضا زاکانی شهردار تهران شهردار تهران ۱۷ شهریور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۸۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از بین رفتن کلونی‌های معتادان متجاهر در تهران

شهردار تهران با بیان اینکه مناطق جنوبی پایتخت فوق‌العاده باارزش هستند و باید به آنها توجه کرد، گفت: ما بدهکار مردم هستیم و برای خدمت به آنها تلاش می‌کنیم.

به گزارش ایسنا، دیدار مردمی شهردار تهران با شهروندان محله یافت‌آباد در مسجد جامع چهارده معصوم این منطقه برگزار شد.

علیرضا زاکانی شهردار تهران در این مراسم با اشاره به اعتراض دانشجویان آمریکا و اروپا نسبت به جریان نفرت‌انگیز صهیونیستی، اظهار کرد: هرچه جلوتر می‌رویم و آثار انقلاب ظهور و بروز پیدا می‌کند، حقانیت انقلاب اسلامی و جریان مقاومت بیشتر ظاهر می‌شود.

زاکانی ادامه داد: ما زمانی می‌توانیم بیان کنیم به سرمنزل مقصود رسیدیم که بتوانیم آنچه که انقلاب اسلامی به دنبال آن بود را در داخل کشور محقق کنیم و الگویی برای تکثیر و شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی را فراهم کنیم. باید ایران را به گونه‌ای بسازیم که تبدیل به یک الگو برای حقانیت و درستی شعارهای انقلاب اسلامی شود. آن زمان می‌توان به تکثیر جریان انقلاب اسلامی در منطقه و جهان امیدوار بود.

شهردار تهران با اشاره به اینکه یکی از شعارهای انقلاب اسلامی «عدالت» است، ادامه داد: عدالت ارزش مطلق است. عدالت یعنی میدان بهره‌مندی و فعالیت برای همه برابر قرار گیرد. قبل از انقلاب مرفهین بی‌درد حق کوخ‌نشین‌ها را می‌خوردند. امام راحل در این‌باره فرمودند؛ من یک موی کوخ‌نشینان را به کاخ نشینان نمی‌دهم. رهبر انقلاب هم بیان کردند که عدالت ارزش مطلق و غایت مسیری است که خداوند به آن وعده داده است. مشروعیت ما در گام نهادن در مسیر عدالت است. 

زاکانی تصریح کرد: اولین گام عدالت، ایجاد فضای فعالیت برای همه است تا هرکسی مناسب با استعدادش تلاش و کوشش کند. گام دوم این است که در این مسیر امکانات لازم برای دویدن را برای همه فراهم کرد. گام سوم عدالت توجه به افرادی است که عقب مانده‌اند. نباید اجازه داد عده‌ای زیر چرخ دنده‌ها له شوند. هیچ کس در نظام اسلامی نباید استعدادش تلف شود. به همه آحاد ملت باید توجه شود.

وی با بیان اینکه کمتر از سه سال از شروع به کار ششمین دوره مدیریت شهری گذشته است، افزود: سعی کردیم تهرانی که تحویل خواهیم داد با آنچه تحویل گرفته‌ایم، متفاوت باشد. زمانی بیشترین خدمات و امکانات در نیمه شمالی تهران متمرکز بود. تلاش کردیم فاصله بین شمال و جنوب را کم کنیم. از مرداد سال ۱۴۰۱ پویش «امیدوافتخار» را آغاز کردیم تا هر هفته در یکی از مناطق ثمره خدمات را تقدیم شهروندان کنیم. تا امروز حدود ۱۲۰ پویش برگزار شده است.

زاکانی ادامه داد: یکی از رویدادهای «امیدوافتخار» که در منطقه ۱۸ برگزار شد، افتتاح ۳.۷ کیلومتر از بزرگراه شهید بروجردی بود. این پروژه سال‌ها رها شده بود. در مدیریت شهری قبلی روی بعضی از پل‌ها خاک ریخته بودند و می‌خواستند روی آن درخت بکارند! چون تصور نمی‌کردند، بتوان این پروژه‌ها را دنبال و تکمیل کرد.

هزینه‌کرد ۱۷۸ هزار میلیارد تومانی برای ۱۰۰ پروژه نخست پویش  «امیدوافتخار»

وی با اشاره به هزینه‌کرد اعتبارات برای تکمیل پروژه‌های شهری، تصریح کرد: برای تکمیل صد پروژه نخست پویش  «امیدوافتخار»، بالغ بر ۱۷۸ هزار میلیارد تومان هزینه شده است. بالای ۸۰  درصد این پروژه‌ها در مدیریت شهری ششم آغاز شده و کسر قابل توجهی از آن‌ها متعلق به مردم جنوب پایتخت و پایین خط میدان انقلاب است.

خروج منطقه۱۸ از بن‌بست حمل و نقلی با تکمیل ادامه بزرگراه «یادگار امام»

شهردار تهران با یادآوری آنکه یکی از مشکلات منطقه ۱۸ با توجه به همه استعدادها، این بود که در «بن‌بست» حمل‌ونقلی قرار داشت، اضافه کرد: به همین دلیل پروژه تکمیل ادامه بزرگراه «یادگار امام» آغاز شد. این بزرگراه به‌زودی به بزرگراه شهید بروجردی متصل و در نهایت به آزادراه ساوه مرتبط خواهد شد. به این ترتیب مناطق ۹ و ۱۸ از شرایط بهتری در حوزه حمل‌ونقل بار و مسافر برخوردار می‌شوند.

به گزارش سایت شهر؛ زاکانی تصریح کرد: انشاالله امیدواریم امسال پروژه امتداد یادگار امام تا میدان فتح افتتاح شود و شرایط جدیدی را برای منطقه ۱۸ فراهم کرده و بخشی از محرومیت در این منطقه رفع شد. همچنین بخش قابل توجهی از پروژه باغ‌راه حضرت زهرا(س) هم امسال افتتاح می‌شود. همین حالا چند پیمانکار با هم در این پروژه در حال فعالیت هستند. باغ‌راه حضرت زهرا(س)، به طول  ۹.۵ کیلومتر دو منطقه ۱۷ و ۱۸ را به هم متصل کرده و یک محل بی‌دفاع شهری را به فضای سبز و دیگر کاربری‌های فرهنگی و تفریحی بدل می‌کند.

هزینه‌کرد پنج همتی برای پروژه‌های محلی در منطقه ۱۸

وی اضافه کرد: آن‌طور که شهردار منطقه ۱۸ گزارش داده است، در این ۲ سال، بالغ بر پنج همت پروژه‌های محلی در منطقه ۱۸ افتتاح شده است. مناطق جنوبی پایتخت، فوق‌العاده باارزش هستند و باید به آنها توجه کرد. ما بدهکار مردم هستیم و تمام تلاش خود را برای خدمت به آنها انجام می‌دهیم. اما به دعا و پشتیبانی مردم برای خدمت و آبادانی نیاز داریم.

شهردار تهران با اشاره به اجرایی شدن پویش «من شهردارم»، تصریح کرد: سال ۱۴۰۱، شهروندان بالغ بر ۱۳۰۰ پروژه توسعه محلی را به ارزش ۴هزار میلیارد تومان انتخاب کردند. سال گذشته اغلب این پروژه‌ها به اتمام رسید. ۳۵۰ هزار نفر از شهروندان در پویش «من شهردارم» شرکت کردند. سال ۱۴۰۲، میزان مشارکت مردم در پویش «من شهردارم» به یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار نفر رسید. آنها بالغ بر ۳هزار و سیصد پروژه را به ارزش حدود ۸ همت انتخاب کردند. این پویش نمودار روشنی از مدیریت مشارکتی و پیوستگی به متن جامعه است.

از بین رفتن کلونی‌های معتادان متجاهر در تهران

زاکانی به طرح ساماندهی معتادان متجاهر هم اشاره کرد و گفت: در روددره فرحزاد، شوش، هرندی و برخی مناطق دیگر، عده‌ای با شرایط بدی در حال زندگی بودند. بعضی‌ها در دوره قبل معتقد بودند نباید کاری به معتادان متجاهر داشت و این نوعی زیست شهری است! ما اما نسبت به این آسیب اجتماعی بی تفاوت نبودیم. امروز هیچ محل تجمعی برای معتادان متجاهر در تهران باقی نمانده است. ممکن است چند معتاد متجاهر گوشه‌ای از شهر رها شده باشند؛ که ما به دنبال ساماندهی همه آنها هستیم. با همکاری دولت و شهرداری یک کار مشترک در زمینه آسیب‌های اجتماعی شروع شده است. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیام نتانیاهو به آمریکا: نمی‌توانیم به کسانی که به ما وعده می‌دهند اطمینان کنیم
  • افشاگری عبدالرضا داوری درباره شهردار تهران/ پرداخت ۲۵/۵ میلیارد تومان کمک هزینه مسکن به ۳۶ مدیر انقلابی منصوب زاکانی
  • ۲۰۰۰ تاکسی برقی بزودی به ناوگان حمل و نقل تهران می‌پیوندد
  • زاکانی: تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • وزارت دادگستری آمریکا به دنبال تحریم گوگل است
  • ببینید | واکنش جدید زاکانی به حواشی قرارداد چینی: شهردار تهران طلبکار شد!
  • تخصیص ارز برای واردات تاکسی‌های برقی از سوی بانک مرکزی
  • شهردار تهران: تخصیص ارز واردات ۲ هزار خودرو برقی توسط بانک مرکزی صورت می گیرد
  • از بین رفتن کلونی‌های معتادان متجاهر در تهران
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه | امروز پاتوق معتادان متجاهر در تهران نداریم