Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده کل ارتش با اشاره به پایان موفقیت آمیز ماموریت ناوگروه ۷۵ نیروی دریایی ارتش، گفت: تلاش دشمنان ما در جلوگیری از اجرای ماموریت ناوگروه ۷۵ نداجا ناکام ماند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش امروز (پنج شنبه) در حاشیه مراسم «رونمایی از سامانه ارزیابی عملکرد نهاجا» در جمع خبرنگاران در خصوص اهمیت مأموریت ناوگروه ۱۷۵ نیروی دریایی ارتش، گفت: اینکه یک نیروی دریایی کشوری هیچ جایی در جهان برای آن غیرقابل دسترس نیست، اهمیت بسیار بالایی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مسئله قابل توجه در خصوص این مأموریت ناوگروه ۱۷۵ نداجا، این است که این مأموریت بدون توقف در بندری انجام شده است. کشورهای دیگر نیز از این مأموریت‌ها انجام می‌دهند. اما در این مأموریت و دریانوردی خود، در بنادر مختلف توقف کرده و مدتی را در آن بنادر استراحت و آب و غذا دریافت می‌کنند. این در حالی است که ناوگروه نیروی دریایی ارتش در ۱۵ اردیبهشت از بندر بندرعباس جدا شده و با انجام این مأموریت و عبور از چندین تنگنه و سه اقیانوس جهان، مأموریت خود را به بهترین شکل ممکن انجام داده و ۱۸ شهریور دوباره به همین بندر بازمی‌گردد.

فرمانده کل ارتش اظهار داشت: ناوگروه ۱۷۵ در همه ابعاد پشتیبانی و تجهیزاتی متکی به خود بوده و از هیچ کشور یا بندری در انجام این مأموریت کمک نگرفته است. از سوی دیگر، بر اساس قوانین بین‌المللی، شناورها خاک آن کشور محسوب می‌شوند، بنابراین زمانی که شما یک ناوبندر دارید، هر جایی که این ناوبندر توقف کند مانند این است که شما یک جزیره در آن منطقه دارید.

سرلشکر موسوی همچنین به اهمیت داشتن ناوبندر اشاره کرد و گفت: تاکنون در دنیا تنها دو کشور دارای ناوبندر بودند و ایران سومین کشوری است که دارای ناوبندر است. داشتن ناوبندر اهمیت بسیار بالایی دارد و هر جایی که این ناوبندر توقف کند، ناوگان آن کشور اعم از تجاری، نفتکش و نظامی می‌تواند از پشتیبانی آن استفاده کند.

وی اظهار داشت: ناوبندر در کنار خدمات پشتیبانی که می‌تواند به ناوگان ما ارائه دهد، قابلیت حمل چندین بالگرد، تجهیزات و تسلیحات گوناگونی را دارد و افرادی می‌توانند به اهمیت این موضوع پی ببرند که در حوزه دریایی دارای تخصص هستند.

فرمانده کل ارتش توانمندی دریایی هر کشور را منوط بر حضور در آب‌های بین‌المللی دانست و گفت: بسیاری از آب‌های آزاد و اقیانوس‌ها مناطقی هستند که کشورهای زیادی جرأت حضور در این آب‌های خروشان را ندارند.

سرلشکر موسوی، یکی دیگر از دستاوردهای مأموریت ناوگروه نیروی دریایی ارتش را اهتزاز پرچم کشور در آب‌های دوردست اعلام کرد و گفت: این ناوها، ناوهای نظامی هستند و در هر جایی که حضور یابند یک پایگاه اطلاعاتی شناور هستند و مثل این است که شما در کنار پایگاه‌های آمریکایی یک دکل اطلاعاتی ایجاد کنید.

وی در خصوص مواضع سران رژیم صهیونیستی درباره عملیات ناوگروه ۱۷۵ نیروی دریایی ارتش، تصریح کرد: دشمنان ما یعنی آمریکایی‌ها و رژیم صهیونیستی تمام توان خود را به کار گرفتند تا این اتفاق مهم رخ ندهد و پس از آغاز این مأموریت تلاش فراوانی کردند که نصفه کاره بماند و در مرحله بعد، تلاششان متمرکز بر این بود که این مأموریت به پایان نرسد.

فرمانده کل ارتش گفت: اما شاهد بودیم که تلاش‌ها و توطئه‌های آنها نتیجه‌ای دربر نداشت و فرزندان این ملت مأموریت خود را به بهترین شکل ممکن انجام دادند و به کشورمان بازگشتند.

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سیاسی سید عبدالرحیم موسوی نهاجا نیروی دریایی ارتش فرمانده کل ارتش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۹۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین ناو هواپیما‌بر چین با آخرین فناوری راهی دریا شد

تین نیوز

سومین ناو هواپیما بر چین که با آخرین فنّاوری ساخته شده و در ژوئن ۲۰۲۲ میلادی رونمایی شده بود روز چهارشنبه اول ماه می به منظور تست و آزمایش به آب انداخته شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از مانا، خبرگزاری رویترز اعلام کرد: این ناو هواپیما‎بر Fujian با آخرین تجهیزات و فنّاوری جدید توسط متخصصان چینی طراحی و ساخته شده و پیشرفته تر از دو ناو هواپیما بر قبلی چین است.  

بر اساس این گزارش «شی جین پینگ» رئیس جمهور چین در مراسم به آب اندازی این ناو گفت: تلاش متخصصان دریایی این کشور بر این اساس است که چین به قدرت نظامی برجسته در منطقه تبدیل شود و نیروی دریایی این کشور با ناو های blue-water که قادر به مانور در دوردست های ساحلی چین است، قدرت نظامی خود را برجسته کند.

 وی دربارۀ انتخاب نام این ناو هواپیما بر گفت: قابلیت اطمینان و پایداری سیستم نیروی محرکه الکترونیکی این ناو توسط متخصصان این کشور بی نظیر می باشد و یکی از مهم ترین سخت افزار های نظامی چین به شمار می رود که در حال گسترش است.  

وی با اشاره به اینکه این ناو یک عرشه پرواز مسطح با سیستم پیشرفته پرتاب جت به می باشد، درباره انتخاب نام آن گفت این نام از استانی در چین که در مقابل تایوان به طور دموکراتیک اداره می شود، گرفته شده است.  

این کشتی بزرگ نیروی دریایی چین در کارخانه کشتی سازی جیانگ نان شانگهای ساخته شده و پس از انجام آزمایشات اولیه در روز اول ماه می راهی دریا شد.  

پیش بینی می شود راه اندازی کامل این ناو هواپیما بر و آزمایش دریایی آن تا پایان ۲۰۲۴ میلادی انجام شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • نخستین ماموریت اقیانوسی سپاه در نیمکره جنوبی با ناو «شهید مهدوی»
  • شناور سپاه از خط استوا عبور کرد/ اولین ماموریت در نیمکره جنوبی
  • ناو سپاه از مدار صفر درجه گذشت
  • شناور سپاه از خط استوا عبور کرد / اولین مأموریت «ناو شهید مهدوی» در نیمکره جنوبی
  • ناو اقیانوس‌پیما و مجهز به موشک های بالستیک دوربرد سپاه از خط استوا گذشت +جزئیات مهم
  • شناور موشکی سپاه از خط استوا گذشت
  • ببینید | شناور سپاه از خط استوا عبور کرد | اولین ماموریت در نیمکره جنوبی
  • اولین ماموریت اقیانوسی سپاه در نیمکره جنوبی
  • شناور موشکی سپاه از خط استوا عبور کرد
  • سومین ناو هواپیما‌بر چین با آخرین فناوری راهی دریا شد