Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-01@03:05:12 GMT

حادثه برای هواپیمای حامل تیم ملی آلمان +عکس

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۶۰۹۹۲

حادثه برای هواپیمای حامل تیم ملی آلمان +عکس

سفر بازیکنان و اعضای کادر فنی تیم ملی فوتبال آلمان پس از مصاف با ایسلند با حادثه‌ای نگران کننده همراه شد.

به گزارش مشرق، تیم ملی آلمان خاک ایسلند را با خاطره‌ای شیرین از کسب پیروزی ۴ بر صفر مقابل تیم میزبان در دور ششم مرحله انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ ترک کرد. آرامش ژرمن‌ها اما در مسیر بازگشت به خانه از بین رفت زمانی که متوجه شدند هواپیمای‌ آنها به دلیل بروز نقص فنی مجبور است فرودی اضطراری در شهر ادینیورگ اسکاتلند داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از این اتفاق اتحادیه فوتبال آلمان در صفحه اختصاصی‌اش پیامی با این مضمون منتشر کرد:« حال ما خوب است. بازدید فنی هواپیما در حال انجام است.»

طبق گزارش‌ها، خلبان هواپیمای حامل اعضای تیم ملی آلمان در مسیر بازگشت از کد ۷۷۰۰ استفاده کرده که به معنای وضعیت اورژانسی در پرواز است. نوع اضطرار اما در این کد مشخص نیست می‌تواند شامل موارد پزشکی و فنی باشد. همچنین این کد می‌تواند به معنا کمبود سوخت یا دیگر شرایط غیرمنتظره باشد اما به هر حال زمانی که یک هواپیما این کد را ارسال می‌کند، نسبت به سایر پروازها برای فرود در نزدیک‌ترین فرودگاه اولویت پیدا می‌کند و فوراً توسط ایستگاه‌های زمینی مورد پشتیبانی واقع می‌شود.

هنوز مشخص نیست که دقیقاً مشکل رخ داده برای پرواز KLJ۲۷۰۳ که باعث تغییر مسیر پرواز آن در حد فاصل شهرهای داندی و آربروث چه بود که آن را مجبور به فرود در ادینبورگ کرد در حالی که قرار بود در شهر سالزبورگ اتریش فرود آید.

در همین حال طبق اطلاعیه‌ای که اتحادیه فوتبال آلمان در توئیتر صادر کرد، با توقف اجباری به وجود آمده در پرواز اعضای این تیم، آنها محض احتیاط ادامه سفرشان را به صورت انفرادی انجام داده‌اند.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان جام جهانی قطر تیم ملی آلمان فوتبال هواپیما تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۰۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، آمریکا یک ناوگان از هواپیماهای آخرالزمانی در اختیار خواهد داشت که طبق گزارش ها نشانه ای از آمادگی این کشور برای جنگ جهانی سوم است.

نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری برای توسعه هواپیماهایی امضا کرده که جایگزین بویینگ های قدیمی می شوند که برای حفاظت از رییس جمهور طی حملات هسته ای استفاده می شد.

این بودجه به شرکت سیرا نوادا تخصیص یافته که جانشین هواپیمای E-۴B Nightwatch می شود که دارای یک پست فرماندهی متحرک و قادر به مقاومت در برابر انفجارهای هسته ای و تاثیرات الکترومغناطیسی است. طبق پیش بینی ها این پروژه «مرکز عملیات هوابرد بقا»(Survival Airborne Operations Center) نام گرفته و تا ۲۰۳۶ میلادی تکمیل می شود.

در این میان نیروهای هوایی آمریکا ناوگانی متشکل از ۴ هواپیمایE-۴B در اختیار دارد که حداقل یکی از آنها همیشه در وضعیت آماده باش است. اما این هواپیماهای بویینگ قدیمی شده و برخی قطعات آنها نیز منسوخ شده اند.

شرکت سیرا نوادا در همین زمینه اعلام کرده مشغول ساخت یک مرکز کنترل هوابرد برای آینده است. در بیانیه شرکت آمده است: چنین مرکزی در حقیقت یک هواپیمای بسیار مخصوص است که فرماندهی، کنترل و ارتباطات حیاتی طی رویدادهای اضطراری در سطح ملی را برای رییس جمهور ، وزیر دفاع و رییس ستاد مشترک آمریکا فراهم می کند.

البته هنوز جزییاتی از طراحی هواپیما منتشر نشده اما احتمالا مشابه E-۴B Nightwatch خواهد بود.

هواپیماهای آخرالزمانی فعلی دارای سیستم ارتباطات ماهواره ای پیشرفته، حفاظ های گرمایشی و هسته ای ، سیستم کنترل آکوستیک، سیستم تهویه هوای پیشرفته برای خنک نگه داشتن قطعات الکتریکی هستند.

همچنین این هواپیماها قادر به سوختگیری در هوا هستند و می توانند به مدت ۳۵.۴ ساعت در هوا و در حالت عملیاتی بمانند. موتورهای چنین هواپیمایی که قادر به حمل ۸۰۰ هزار پوند هستند، ۵۲۵۰۰ پوند پیشرانش دارند. هر هواپیمای E-۴B حدود ۲۳۱ فوت طول و پهنای بال آنها ۱۹۵ فوت است. ساخت هریک از این هواپیماها ۲۲۳ میلیون دلار هزینه دارد.

کد خبر 6092725 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • ۱۰ مصدوم در حادثه اتوبوس حامل دانش‌آموزان یزدی در محور یزد-طبس
  • آتش سوزی کامیون حامل بیسکویت در محور فهرج ـ زاهدان
  • کامیون حامل بیسکویت طعمه حریق شد
  • آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود
  • نقص فنی در پرواز هواپیمای مشهد-تهران
  • بلایی که انفجار مهیب چاه فاضلاب بر سر شهروندان تبریزی آورد | فیلم
  • کمک تسلیحاتی آمریکا به ارتش اوکراین با خرید جنگنده‌های قزاقستان
  • انفجار در پارک پرواز تبریز/ ۴ نفر مصدوم شدند
  • انفجار در پارک پرواز تبریز
  • گاف بی بی سی درباره پروژه هواپیمای جت ۷۲ نفره ایرانی