Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس پلیس فتا کردستان از ترفند‌ جدید کلاهبرداران در حوزه ارزهای دیجیتال به عناوین مختلف در فضای مجازی استان خبر داد. - اخبار استانها -

سرهنگ مهدی دانش‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در  سنندج  از کلاهبرداری در ارزهای دیجیتال به عناوین مختلف از جمله «طرح پانزی» در فضای مجازی استان خبر داد و اظهار داشت: در این ترفند کلاهبردارانه، فرد کلاهبردار وعده می‌دهد که چنانچه سرمایه‌های خود را در اختیار او قرار دهند می‌تواند با آنها ارز دیجیتال خرید و فروش کرده و سود تضمین شده قابل توجهی به این افراد بپردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ترفند کلاهبرداری با عنوان «صرافی جعلی» اشاره کرد و افزود: شایع‌ترین شیوه کلاهبرداری صرافی‌های آنلاین ارز دیجیتال سوءاستفاده از نام سایت‌ها و کیف پول‌های معتبر و اقدام به جعل کیف پول و درگاه واریز ارز است.

رئیس پلیس فتا استان کردستان فروش «توکن‌های بی‌ارزش» را دیگر شیوه کلاهبرداری‌های رایج حوزه ارزهای دیجیتال خواند و گفت: در این طرح کلاهبردار با ادعای اینکه توکن عرضه شده توسط او در آینده بسیار کاربردی و ارزشمند خواهد بود و سودی بسیار بالا نصیب کاربران خواهد شد، اقدام به فروش توکن می‌کند.

وی با بیان اینکه کلاهبرداران در کمین سرمایه‌گذاران ارزهای دیجیتال هستند، تصریح کرد: فرد کلاهبردار در طرح «پامپ و دامپ» به‌طور ناگهانی میزان زیادی ارز کم‌ارزش را خریده و با تبلیغات و هیاهوی گسترده موجب افزایش تقاضا برای آن ارز و افزایش شدید قیمت آن می‌شوند.

دانش‌پور همچنین از کلاهبرداری اینستاگرامی در پوشش خرید از ترکیه و دبی خبر داد و بیان کرد: مجرمان سایبری با راه‌اندازی فروشگاه‌های جعلی در اینستاگرام تحت عنوان فوش کالا از ترکیه و دبی، سعی در جلب توجه شهروندان داشته و پس از دریافت وجه از کاربران، دیگر پاسخگوی آنان نخواهند بود.

وی با بیان اینکه کلاهبرداران با سوءاستفاده از ضعف احراز هویت در سایت‌های واسط و با درج آگهی‌ دروغین و اعلام قیمت‌های پایین‌تر از عرف بازار، اعتماد مشتریان را جلب کرده و آن‌ها را به دام خود می‌اندازند، خطاب به شهروندان هشدار داد: بسیاری از کالاهایی که از سوی آگهی‌دهندگان با هویت جعلی و با تخفیفات ویژه تبلیغ می‌شود کالای تقلبی یا باکیفیت پایین بوده و مجرمان با استفاده از این روش این اجناس را باقیمتی بسیار بالاتر از ارزش آن به فروش می‌رسانند.

«اعتیاد اینترنتی» عامل اصلی بروز مشکلات؛ جرائم فضای مجازی در استان کردستان 23افزایش یافتاطلاع‌رسانی و آموزش کاربران؛ راهکار کاهش کلاهبرداری در میان صفر و یک‌ها است

رئیس پلیس فتا استان کردستان یادآور شد: همچنین دریافت بیعانه و یا وجه کامل و عدم ارسال کالا از دیگر ترفندهای کلاهبرداران است که در این روش فرد کلاهبردار پس از دریافت وجه دیگر پاسخگوی تعهد خود نیست.

وی با تأکید بر اینکه شهروندان به‌سادگی فریب وعده‌های پوچ و تبلیغات اغواکننده کلاه‌برداران را نخورند، تصریح کرد: خریداران کالا و اجناس اینترنتی حتماً قبل از رؤیت و اطمینان از اصالت کالا اقدام به پرداخت بیعانه نکنند و درباره صحت هویت فرد آگهی‌دهنده بررسی‌های لازم را انجام داده و از فروشگاه‌هایی که دارای نماد اعتماد الکترونیکی هستند، اقدام به خرید کنند.

دانش‌پور به ترفند جدید کلاهبرداری باعنوان ثبت‌نام کاروان‌های پیاده‌روی اربعین اشاره کرد و افزود: کلاهبرداران سایبری با ارائه تبلیغات کذب و فریبنده باعنوان ثبت‌نام و اعزام زوار به پیاده‌روی اربعین به‌دنبال سرقت اطلاعات بانکی و شخصی افراد هستند که باید کاربران برای جلوگیری از سرقت اطلاعات بانکی و شخصی خود در فضای مجازی از نصب نرم‌افزار و یا کلیک بر روی لینک‌های ارسالی از طرف افراد ناشناس خودداری کنند.

انتهای پیام/486/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ارزهای دیجیتال فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۱۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضربه مهلک قاچاق کالا بر پیکر اقتصاد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان،مدیرعامل شرکت ملی توزیع فرآورده‌های نفتی کردستان می‌گوید: از ابتدای سال تا کنون ۶۳۸ مورد بازرسی از جایگاه‌های سوخت انجام شده است
نوکانی منطقی کردن مصرف سوخت، جلوگیری از قاچاق سوخت و بهینه سازی مصرف فرآورده‌های نفتی را از مزایای طرح پیشگیری از قاچاق سوخت بیان کرد.
اندازه گیری مخازن، محاسبه و اخذ عوارض بابت کلیه باک‌های همراه کامیون‌های ترانزیتی هنگام خروج از مرز و پلمپ باک کلیه کامیون‌های ترانزیتی عراقی، هنگام ورود به داخل بازارچه‌های مرزی از مباحث مورد بحث در این جلسه بود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ضربه مهلک قاچاق کالا بر پیکر اقتصاد
  • «ادز آپ» به بررسی چالش های تبلیغات دیجیتال در ایران می پردازد
  • همایش «ادزآپ» در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ برگزار می‌شود
  • شهروندان مراقب این مدل از کلاهبرداری پر رونق باشند | فیلم
  • کلاهبرداری از کارت سوخت شخصی/ مراقب تراشه های کارت سوخت باشید
  • بیت کوین به ۶۳ هزار و ۸۲۲ دلار رسید
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • آینده ارزهای دیجیتال: چگونه بلاکچین صنایع مختلف را متحول می‌کند؟
  • چه فاکتورهایی بر تعیین قیمت بیت کوین تأثیرگذار هستند؟
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی