Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@16:31:04 GMT

در گرفتن آب از دریای خزر و خلیج فارس کوتاهی کرده ایم

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۶۱۳۳۳

در گرفتن آب از دریای خزر و خلیج فارس کوتاهی کرده ایم

ایسنا/کرمان نماینده مردم کرمان و راور در مجلس گفت: با اشاره به بحران آب در کشور عنوان کرد: مدیریت منابع آب بحث مهمی است و در مقایسه با کشورهای دیگر در گرفتن آب از خلیج فارس کوتاهی شده، همینطور دریای شمال و باید در این زمینه کار کنیم.

دکتر"محمدمهدی زاهدی" امروز ۱۸ شهریورماه در گردهمایی روسای کمیسیون های کشاورزی اتاق بازرگانی سراسر کشور در کرمان اظهار کرد: مسائل مربوط به مرغ  و مشکلات پیش آمده را از دو سال قبل به وزیر جهاد کشاورزی اعلام کردیم اما دولت اراده لازم را برای حل این مسئله نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کشور ما از عدم فعالیت سامانه رصد، پیمایش و عملیاتی در کشاورزی رنج می برد و این ضربه مهلکی را وارد کرده که اگر این سامانه را داشتیم کشت پیاز، گوجه و ... رها نمی شد.

زاهدی تصریح کرد: اعتبار این سامانه را در زمان تصدی بنده در ریاست کمیسیون آموزش گذاشته شده اما کار تکمیل نشده که یک مطالبه است؛ این سامانه در شناسایی به موقع آفات و مبارزه با آنها، بازاریابی و بازارسازی جهانی و ... موثر خواهد بود.

عضو کمیسیون آموزش مجلس بیان کرد: ارز ۴۲۰۰ تومانی برای کشور آفت است و نباید تبعات حذف این قیمت به قشر مستضعف فشار بیاورد و باید یارانه ای به دهک های پایین بدهیم، به جای اینکه رانت خوران از این استفاده کنند.

وی با بیان اینکه بحث دام جدی است و دام های ما از کشور خارج می شود و در عین حال خودمان نیاز داریم، تصریح کرد: توجه به صنایع پایین دستی، جلوگیری از قاچاق و ... مسائل متعددی است که در حوزه کشاورزی باید دنبال شود و ما در مجلس حتما پیگیری خواهیم کرد.

زاهدی با اشاره به بحران آب در کشور عنوان کرد: مدیریت منابع آب بحث مهمی است و در مقایسه با کشورهای دیگر در گرفتن آب از خلیج فارس کوتاهی شده، همینطور دریای شمال و باید در این زمینه کار کنیم.

به گزارش ایسنا، "ذبیح الله اعظمی" نماینده جیرفت و عنبرآباد در مجلس نیز در این گردهمایی گفت: اصلاح الگوی کشت یکی از موارد اصلی و دغدغه کمیسیون کشاورزی و وزارت جهاد کشاورزی است اما در دولت قبل این طرح از دولت به کمیسیون نیامد؛ هر چند این کار در سازمان های جهاد کشاورزی استان ها دنبال می شود و باید در این حوزه برنامه ریزی کنیم.

وی افزود: افزایش عملکرد در واحد سطح باید عملی شود و از آب و زمین موجود بیشترین برداشت را داشته باشیم و این امر شدنی است.

اعظمی با اشاره به اینکه باقی مانده سموم در محصولات کشاورزی از معضلات است و باید برای حل این مسئله در بحث صادرات کاری کنیم، گفت: پاشنه آشیل بعد از کیفیت و افزایش عملکرد، باقی مانده سموم است که با مدیریت خوب و ترویج آموزش های کشاورزی می توانیم این مسئله را حل کنیم.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ادامه داد: آفلاتوکسین باعث شد محصول پسته ما از اروپا برگردد و کشاورزان این بخش خود را به روز و اصول را رعایت کردند و باید در محصولات دیگر این مسئله را دنبال کنیم.

وی درباره تولید بذور هیبرید گفت: همه دولت ها و وزرای کشاورزی در این زمینه شعار دادند اما عمل نکردند و لازم است اتاق بازگانی به این موضوع ورود و سرمایه گذاری کند؛ تولید بذور هیبرید ۵۰۰۰ درصد سود دارد و در جنوب استان یک شرکت دانش بنین کار را آغاز کرده اما هنوز قابل رقابت نیست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی مدیریت منابع آب کشاورزی ارز ترجیحی باقیمانده سموم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۱۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف قرار گرفتن کشتی مرتبط با اسرائیل در دریای سرخ

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، آژانس عملیات تجارت دریایی بریتانیا (UKMTO) گفت: «ما گزارشی مبنی بر وقوع یک حادثه در 54 مایلی شمال غربی المخا در یمن دریافت کرده‌ایم.»
 
شرکت امنیت دریایی «امبری» گزارش داد یک کشتی باری با پرچم مالت در حالی که از جیبوتی به سمت جده در حرکت بود، هدف قرار گرفت.
 
برآوردهای شرکت آمبری حاکی از آن است که این کشتی با رژیم صهیونیستی ارتباط دارد و به همین دلیل هدف قرار گرفته است.
 
نیروهای مسلح یمن در حمایت از مقاومت فلسطین در غزه و در همبستگی با مردم فلسطین، عبور کشتی‌های متعلق به رژیم صهیونیستی یا حرکت به سمت بنادر اسرائیل را از دریای عرب و دریای سرخ ممنوع کرده است.
 
نیروهای مسلح یمن همچنین ناوهای آمریکایی و انگلیسی را که تلاش کردند محاصره دریایی یمن علیه رژیم صهیونیستی را از بین ببرند، هدف قرار دادند.
 
صنعا تاکید کرد که تا پایان تجاوز و رفع محاصره غزه، هدف قرار دادن این کشتی‌های اسرائیلی یا کشتی‌هایی که برای این رژیم کار می‌کنند را متوقف نخواهد کرد.
 

دیگر خبرها

  • نخستین کاوش محققان ایرانی در عمق ۲ هزار متری دریای عمان
  • لایحه بودجه و برنامه در دستورکار مجلس/اسامی غایبان جلسه
  • هدف قرار گرفتن کشتی مرتبط با اسرائیل در دریای سرخ
  • زیباترین تصاویر از خلیج فارس | ببینید
  • باید برای افزایش تولید نگاه‌ها ‌به خلیج فارس جذب شو‌د + فیلم
  • روایتی از خلیج فارس با عکس‌هایی از مستند «دریای پارس»/ عکس
  • آب‌های نیلگون، روی پرده نقره‌ای
  • «دریای پارس» یادگاری برای ایران به بهانه روز خلیج فارس
  • تلاش آمریکا برای در اختیار گرفتن خلیج فارس محقق نمی‌شود
  • یادگارهایی از «خلیج‌فارس» در آستان مبارک رضوی