Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا حجت‌الاسلام سید ناصر محمدی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شود تا بتوانیم این چالش‌ها را رفع کنیم. 

وی با بیان اینکه در ابتدای شروع کار، موضوع مهمی که شورا با آن مواجه بود، انتخاب شهردار بود، خاطرنشان کرد: در این ارتباط فردی بر اساس رویکردهای شورای ششم باید انتخاب می‌شد و مؤلفه‌های بسیاری را مدنظر بود که همین مسایل باعث شد که زمان انتخاب تا حدودی طولانی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو شورای اسلامی شهر یزد اظهارکرد: این شهر به خاطر حرکت نکردن به سمت درآمد پایدار و سرمایه‌گذاری، فشار بیش‌از اندازه به مردم وارد می شود و مواردی مثل عوارض، جریمه، دیرکرد از جمله مباحثی است که باید برای حل این مسایل به سمت درآمد پایدار و سرمایه‌گذاری حرکت کند.

محمدی یکی از راه‌های درآمد پایدار را توجه به بحث گردشگری دانست  و گفت: ۱۸۰ صنف در بحث گردشگری می‌تواند فعال باشد و افراد بسیاری مشغول به کار شوند. 

عضو شورای شهر یزد در ادامه با بیان اینکه طرح تفضیلی جدید باید تهیه و تدوین شود افزود: در این دوره اعضای شورای ششم شهر نسبتا جوان هستند و اولویت به نیازهای آموزشی ، ورزشی ،خانواده ،نشاط و رفع مشکل 

جوانان از دیگر دغدغه‌های این نهاد مدنی به عنوان مجلس شهری است.

سخنگوی شورای شهر یزد، شهر پیشرفته اسلامی را یکی از اهداف آن بیان کرد و گفت: شهر اسلامی ویژگی‌های مختلفی دارد که برای اجرا نیازمند برنامه‌ریزی است.

وی با اشاره به اینکه رسیدگی به مناطق حاشیه شهر از دیگر اولویت های شوراست اظهار کرد: ساماندهی مهاجران و اتباع خارجی از جمله یکی از دغدغه‌هاست که باید این چالش در استان حل‌ و فصل شود.

عضو شورای شهر یزد با تأکید بر اینکه « ما شورای شهر هستیم نه شورای شهرداری»،افزود:بسیاری از مشکل 

مردم منحصر به مجموعه شهرداری نیست بلکه در نهادها و اداره های دیگر است و ما باید با آنها ارتباط داشته باشیم تا بتوانیم این مشکل را رفع کنیم.

سخنگوی شورای شهر یزد در ادامه با بیان اینکه « امنیت بافت تاریخی با ساکن شدن مردم بومی آن محل تامین می شود»،گفت: نباید نگاه درآمدزایی در این مناطق داشته باشیم بلکه با کمترین عوارض شهرداری باید فرآیندی ایجاد کنیم تا بتوانیم امنیت را در بافت تاریخی برقرار کنیم.

وی افزود: خالی شدن بافت تاریخی از جمعیت بومی ،حضور و ساکن شدن افراد مشکل‌دار در این مناطق باعث ایجاد چالش‌ها و مسایل مختلف برای دیگران شده است.

وی با بیان اینکه سرانه فضای سبز در شهر یزد کم است ،ادامه داد: با نگاه تخصصی و فنی به دنبال این هستیم تا تفرجگاه‌ها و فضای سبز را بیفزایم تا شهروندان به بهترین شکل ممکن بتوانند از آن بهره‌مند شوند.

حدود ۶۰ درصد از جمعیت یک میلیون و۲۰۰ هزار نفری یزد در مرکز این استان زندگی می کنند.

شورای شهر یزد ۱۱ عضو دارد. 

برچسب‌ها شورای شهر طرح های عمرانی یزد کمیسیون شهر هوشمند و بهبود روش ها شورای شهر یزد شهرداری یزد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای شهر طرح های عمرانی یزد شورای شهر طرح های عمرانی یزد شهرداری یزد شورای شهر یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۳۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد

همشهری آنلاین- مهدی اسماعیل پور: مسعود درستی مدیرعامل شرکت مترو تهران تاکید می کند که امسال تکمیل پایانه‌های مترو به صورت ویژه در دستور کار این شرکت قراردارد و در این رابطه می گوید: «در زمینه توسعه پایانه‌ها و پارکینگ‌های قطارهای شبکه مترو پایتخت، در سال جاری قصد داریم عملیات اجرایی پایانه دولت آباد در خط ۶، پایانه آزادگان در خط ۳ و فاز دوم پایانه شهید کلاهدوز در خط ۴ را به صورت ویژه پیگیری کرده و پیشرفت‌های فیزیکی مورد نظر در مورد این ۳ پایانه را حاصل نماییم. نقش انکارناپذیر پایانه ها در روند تعمیر و نگهداری واگن ها از یک طرف و تاثیر پایانه ها در کاهش سرفاصله حرکتی قطارها از سوی دیگر، اجرای پررنگ و جدی این ماموریت شرکت مترو در ارتقا سطح کیفی خدمات رسانی به مسافران میلیونی شبکه موجود را ضروری تر از همیشه ساخته است.»

درستی ادامه داد: «ناگفته پرواضح است که در برهه‌هایی از طول دوره فعالیت شرکت مترو، گسترش طول شبکه و تعداد ایستگاه‌های مترو در اولویت قرار داشته و در حقیقت بحث کلیدی ایجاد پایانه‌ها در ابتدا و انتهای هر خط، در سایه قرار گرفته است.»

درستی در ادامه با اشاره به لزوم تکمیل پروژه های توسعه ای خطوط هفتگانه، ادامه داد : «نکته مهم دیگر در برنامه‌های سال ۱۴۰۳ این است که روند عملیات اجرایی خطوط جدید تسریع یافته و البته در کنار این امر مهم، پروژه های توسعه‌ای خطوط موجود که عرصه فراگیری شبکه مترو در اقصی نقاط پایتخت را گسترش می‌دهد، به طور جدی دنبال شود. این پروژه‌ها شامل توسعه شرقی خط ۲، توسعه شرقی و غربی خط ۴، توسعه جنوبی خط ۶ و همچنین توسعه شمال غربی خط ۷ است که برخی از آنها پیشرفت‌های خوبی هم داشته‌اند. با این تفاسیر می توان گفت، تکمیل ایستگاههای باقی‌مانده خطوط ۶ و ۷ به همراه پیگیری پروژه‌های مربوط به توسعه خطوط ۲،۴،۶ و ۷ و همچنین سرعت گرفتن عملیات اجرایی خطوط جدید شبکه مترو پایتخت در کنار مساله احداث پایانه‌ها و پارکینگ‌های خطوط مختلف مترو، اهم اقدامات اجرایی شرکت مترو تهران در سال ۱۴۰۳ خواهد بود.»

مدیرعامل شرکت مترو درخصوص برنامه‌های سال ۱۴۰۳ این شرکت، گفت: «اجرایی شدن برنامه‌های امسال شرکت مترو تهران، مستلزم تامین به موقع منابع مالی لازم است و آنچه مدنظر متولیان امر در حوزه مدیریت شهری است، با تامین و تخصیص بودجه مورد نیاز محقق می شود. امروز که فرآیند تکمیل ایستگاه های خطوط هفتگانه مترو به خط پایان نزدیک شده است، موظف هستیم سایر بخش های شبکه موجود را نیز تکمیل کنیم تا با رفع نواقص و اتمام کارهای باقی مانده، از امکانات سخت افزاری ایجاد شده، بهترین بهره برداری را احصا کنیم. در واقع توسعه متوازن تمام شقوق یک شبکه ریلی زیرزمینی، آن چیزی است که باید جدی گرفته شود تا کارایی و بهره وری داشته های امروز، در حد اعلای آن به منصه ظهور برسد.»

کد خبر 847495 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها حمل و نقل شهرداری تهران پایتخت مترو تهران مترو حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • تکمیل ۳۳ طرح نیمه تمام ورزشی در ایلام
  • تکمیل و توسعه زنجیره ارزش سفال و کشمش اولویت استان همدان
  • ۶ خطه شدن دو آزادراه در اصفهان/ ایمنی در همه کارها اولویت دارد
  • شهر یزد به اعتبارات ملی نیاز دارد/ پروژه‌های نیمه‌تمام دفع آب‌های سطحی تکمیل می‌شود
  • مدارس نیمه‌تمام آذربایجان‌غربی تکمیل می‌شود
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • تکمیل مدارس نیمه تمام آذربایجان‌غربی با جذب ۱۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • تکمیل سد مشمپا از اولویت‌های شرکت آب منطقه‌ای است