Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-06@20:17:24 GMT

نوشیدن چای چه تاثیری روی ما دارد؟

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۶۳۱۷۳

نوشیدن چای چه تاثیری روی ما دارد؟

به گزارش همشهری آنلاین، جام جم آنلاین به نقل از دیلی میل نوشت: محققان دانشگاه پکن آزمایشاتی را انجام دادند تا ببینند آیا نوشیدن چای می‌تواند توانایی ما را در انجام تفکرات به‌اصطلاح همگرا بهبود بخشد یا خیر.

این آزمایش از نوع مورد استفاده ما برای حل مشکلات است که در آن با استفاده از یکسری قوانین کاملاً مشخص و استدلال منطقی می‌توان راه حل را دریافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یافته‌ها نشان می‌دهد که نوشیدن معمولی چای ممکن است دارای مزایای شناختی و همچنین مزایای سلامتی باشد از جمله افزایش عمر.

این مطالعه توسط روانشناس لی وانگ از دانشگاه پکن چین و همکارانش انجام شد. دکتر وانگ توضیح داد: «نتایج ما نشان می‌دهد که چای می‌تواند به بهبود عملکرد ذهنی در مواجهه با یک کار بسیار چالش‌برانگیز کمک کند.»

وی افزود: «این نوشیدنی همچنین به مردم کمک می‌کند تا در این کار بدون خستگی ادامه دهند. تحقیقات ما همچنین نشان می‌دهد افرادی که معمولا چای می‌نوشند در مقایسه با افرادی که علاقه‌ای به آن ندارند بیشتر از مزایای شناختی در زندگی خود بهره‌مند هستند.»

در این مطالعه از افراد خواسته شده بود تا معماهایی را در رابطه با کلمات حل کنند. برای این افراد درجات مختلف دشواری در نظر گرفته شده بود.

به برخی از این افراد یک لیوان آب داده شد و به دسته‌ای دیگر یک فنجای چای. هر دو مایع تا ۴۲ درجه سانتیگراد گرم شده بودند.

این تیم دریافتند افرادی که چای نوشیدند هنگام انجام یک کار خلاقانه با دشواری بالا، عملکرد بهتری نسبت به افرادی داشتند که در این آزمایش آب نوشیدند.

علاوه بر این محققان دریافتند که شرکت‌کنندگان در گروه چای شادتر و علاقه بیشتری به این کار داشتند تا شرکت‌کنندگان در گروه آب. در کل این نتیجه حاصل شد که چای عملکرد مثبتی بر روی مغز می‌گذارد.

این یافته‌ها نشان می‌دهد چای نوشیدنی پراهمیتی است که در صورت استفاده به اندازه می‌تواند برای بدن بسیار مفید باشد.

کد خبر 625747 برچسب‌ها سلامت چای تغذیه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سلامت چای تغذیه نشان می دهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۳۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟

دانشکده روانشناسی دانشگاه کلمبیا اخیراً مطالعه میدانی در کشور‌های مختلف انجام داده است که نتیجه آن ایجاد یک شاخص به نام «نردبان ثروت و قدرت» است که نشان می‌دهد مردم جهان بر اساس این شاخص دارای درجات مختلفی از شادی هستند.

به گزارش اطلاعات آنلاین، کشور فنلاند در چند سال اخیر همواره در بین بالاترین کشور‌های این نردبان معرفی شده است که یکی از شادترین کشور‌های جهان است و در هشت سال اخیر رتبه اول این نردبان را حفظ کرده است.

آگوست نیلسون، عضو جامعه روانشناسی این دانشگاه همراه تیمش تحقیقات مفصلی درباره این نردبان صورت داده و می‌گوید مطالعات تجربی نشان می‌دهد که مردم کشور‌های بالای این نردبان به جای قدرت و ثروت در زندگی روزمره بیشتر به خانواده و روابط شخصی فکر می‌کنند.

در سال ۲۰۲۴ کشور فنلاند برای هفتمین سال متوالی به عنوان شادترین کشور جهان در رتبه‌بندی سازمان‌های بین‌المللی قرار گرفت و مطالعات دانشگاه کلمبیا نیز همین موضوع را نشان می‌دهد که بیشتر مردم این کشور به جای رتبه‌های اداری و رسمی و مدیر شدن و رسیدن به قدرت و ثروت به زندگی روزمره خود فکر می‌کنند.

نیلسون می‌نویسد: من اخیراً رهبری گروهی از محققان کشور‌های سوئد، آمریکا و انگلیس را بر عهده داشتم و این سوالات را در بین ۱۶۰۰ نفر از بزرگسالان این کشور‌ها مطرح کردیم. مطالعه ما نشان داد که استعاره نردبان باعث می‌شود مردم بیشتر به قدرت و ثروت فکر کنند و کمتر به خانواده، دوستان و سلامت روان فکر کنند. وقتی استعاره نردبان حذف شد، مردم همچنان به پول فکر می‌کردند، اما بیشتر از نظر «امنیت مالی» به جای عباراتی مانند «ثروت»، «ثروتمند» یا «طبقه بالا».

افراد در گروه‌های شاد و هماهنگی در مقایسه با سایر گروه‌ها کمتر به قدرت و ثروت و بیشتر به اشکال گسترده‌تر رفاه مانند روابط، تعادل بین کار و زندگی و سلامت روان فکر می‌کردند. به گزارش «اطلاعات آنلاین»، تحقیقات نشان داده است که وقتی افراد خوشبختی را تعریف می‌کنند، فقط به میزان کمی به ثروت و موقعیت اشاره می‌کنند. به عبارتی ثابت شده است که پول با رفاه ارتباط مستقیم دارد، اما اثر پول ضعیف‌تر از بسیاری از عوامل شادی دیگر است، جایی که روابط اجتماعی با کیفیت خوب، قوی‌ترین اثر را دارند.

تحقیقات اخیر دانشگاه آکسفورد نشان می‌دهد که شادی در واقع باعث بهره‌وری بیشتر افراد می‌شود و مهم‌ترین عامل برای شادی در کار، تعلق خاطر است. از سوی دیگر، اعتقاد بر این است که دستمزد مهمترین عامل برای شادی در کار است، اما معلوم می‌شود که محرک بسیار ضعیف تری برای شادی در کار نسبت به تعلق خاطر است. این با پیام کلی علم شادکامی همخوانی دارد که روابط اجتماعی مهمترین عامل برای شادی افراد است.

دیگر خبرها

  • از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!
  • سیگار کشیدن چگونه به قلب آسیب وارد می‌کند؟
  • قطع داروهای لاغری مانند اوزمپیک و ویگووی باعث اضافه وزن می‌شود؟
  • عملکرد بالای ۵ تن محصول گندم در مزارع کارون
  • سود ۱۳۵۰ درصدی صندوق سهامی سرو!
  • چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟
  • خواص شگفت‌انگیز این میوه برای سلامت قلب
  • با این ۸ روش طول عمرتان بیشتر می‌شود
  • ویدیو/ مغز انسان بزرگ‌تر می‌شود!
  • انسان‌های غارنشین گیاهخوار بودند