Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به مراکز تولید واکسن کرونا در کشور گفت: هم اکنون پنج مرکز داخلی مجوز تولید اضطراری این واکسن را دریافت کرده‌اند.

به گزارش ایرنا؛ دکتر بهرام عین اللهی در بازدید از مراکز واکسیناسیون خودرویی زنجان در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه خبرهای خوبی از انجام واکسیناسیون در کشور داریم، افزود: مقدار زیادی واکسن وارد کشور شده است و همه در حال خدمتگزاری و گسترش این امر مهم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در مرکز واکسیناسیون خودرویی پردیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان، دانشجویانی هستند که با علاقه زیاد، در حال ارائه خدمات به مردم هستند، اضافه کرد: رکورد واکسیناسیون کشور طی روز گذشته شکسته شد که امیدواریم این میزان بیش از این افزایش یابد.

این عضو کابینه سیزدهم ابراز امیدواری کرد، طی روزها و هفته های آینده با سرعت بیشتری شمار زیادی از جمعیت هدف در کشور واکسینه شوند و طبق بررسی ها در استان زنجان به میزان زیادی مراکز واکسیناسیون وجود دارد و مشکلی در این خصوص نیست.

وی با اشاره به اینکه امیدواریم با روند شتابان کنونی واکسیناسیون ریشه این بیماری در کشور خشک شود، اضافه کرد: عموم مردم توجه کنند، تنها راه کنترل بیماری تزریق واکسن است، که تحقق اهداف می تواند چشم انداز بهتری را ترسیم کند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: در آینده نزدیک کارت واکسیناسیون ارزش بیشتری خواهد یافت، چرا که در زمان حاضر تردد به کشورهای دیگر با وجود این کارت انجام می گیرد.

وی اظهار داشت: بر اساس برنامه ریزی انجام گرفته بازگشایی دانشگاههای علوم پزشکی کشور از نیمه مهر امسال بصورت حضوری خواهد بود و وزارت علوم نیز در حال آماده سازی این وضعیت است که با نظر وزیر آموزش عالی این بازگشایی انجام خواهد گرفت.

وزیر بهداشت در خصوص تامین داروهای مورد نیاز بیماران کرونایی نیز گفت: مصرف این داروها، در مرحله اول که ویروس در بدن فرد فعال است، تاثیر دارد و به اندازه کافی در اختیار بیمارستان ها قرار گرفته، اما در برخی مراحل بیماری، که ویروس استقرار پیدا می کند نیاز به این دارو نیست و در زمان حاضر نیاز مهم بیماران، اکسیژن است.

وی اضافه کرد: با کارهای انجام گرفته کمبود اکسیژن بیمارستان ها برطرف شده است و در مجموع باید گفت همزمان با واکسیناسیون، کرونا در کشور در حال فروکش کردن است، در تامین دارو و درمان بیماران کنونی مشکلی نداریم و در چند هفته آینده خبرهای خوبی از کاهش بیماران کرونایی اطلاع رسانی خواهد شد.

این مسوول، با اشاره به اینکه میزان واکسیناسیون در مناطق کشور متفاوت است، گفت: میزان واکسناسیون سنی در شهرهای بزرگ به بالای ۴۵ سال و در شهرهای مرزی کشور میانگین ۲۵ تا ۳۵ سال رسیده، که این مهم با توجه به جمعیت سنین بین ۳۵ تا ۴۵ سال است.

وی همچنین تکمیل خانه های بهداشت را امری مهم عنوان و خاطرنشان کرد: پیشگیری امری مهم تلقی می شود و از طرفی باید توجه داشت هدف از ایجاد مرکز پژوهشی صرف ارائه مقالات نیست که در این ارتباط علوم پزشکی می تواند با پژوهش های مختلف از صنایع دستی برای تولید ابزار جراحی و تجهیزات پزشکی استفاده کند که این مهم باید مورد توجه قرار گیرد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۳۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها

به گزارش خبرآنلاین، وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌ های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌ سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

مهر در خبری نوشت: بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902151

دیگر خبرها

  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • عرضه شمش طلای تولید داخل از هفته آینده در مرکز مبادله/ آغاز حراج سکه از ۱۷ اردیبهشت
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF