Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، سیدمحسن کالوندی دبیر کمیته تحقیق و توسعه و مدیر نظارت بر پروژه‌های اشتغال بنیاد برکت اظهار داشت: هم اکنون تیم مجریان و تسهیل‌گران بنیادبرکت متشکل از ۷۲ نفر از نخبگان بومی سراسر سیستان و بلوچستان در بیش از ۹۵۰روستای این استان مشغول فعالیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بیش از ۸۰ درصد شغل‌های ایجاد شده در نواحی روستایی استان بوده است، خاطرنشان کرد: بنیاد برکت آشناترین نام بین روستاییان استان در سال‌های اخیر است.

وی به انعقاد نهایی تفاهم‌نامه ۶۰ میلیارد تومانی اجرای هزار و ۲۰۰ طرح اشتغالزایی و برنامه‌ریزی ایجاد اشتغال برای بیش از سه هزار و ۶۰۰ نفر در بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان اشاره کرد و افزود: این تفاهمنامه بین رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) در استان به همراه معاون اجتماعی این ستاد، معاونان و مدیران سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، مدیرکل و معاونان جهاد کشاورزی استان و مجری بنیاد برکت نهایی شد.

دبیر کمیته تحقیق و توسعه و مدیر نظارت بر پروژه‌های اشتغال بنیاد برکت کشور گفت: بنیاد برکت در سال‌های اخیر گام‌های ارزنده‌ای برای محرومیت‌زدایی و توسعه اشتغال پایدار در استان سیستان و بلوچستان بویژه در راستای حفظ و احیای کشاورزی برداشته است، که این فعالیت‌ها توانسته بخشی از گوشت قرمز کشور و سایر نیازهای استان را تامین کند.

کالوندی ادامه داد: این تفاهم نامه نیز می‌تواند یک گام بلند و موثر دیگر برای احیا و حفظ ظرفیت‌های کشاورزی استان باشد و امید را برای کشاورزان و دامداران استان در بحران و خشکسالی‌ها زنده نگاه دارد.

وی بیان کرد: در شهرستان‌های چابهار، نیکشهر و کنارک اقدامات خوبی در حوزه اشتغال انجام شده که از جمله آنها اجرای یکهزار و ۹۸۹ طرح با اشتغالزایی ۶۶۳ نفر و پرداخت تسهیلات به مبلغ ۷۸ میلیارد تومان در شهرستان چابهار است.

وی تصریح کرد: از سال ۱۳۹۸ تاکنون ۹۵۵ طرح اشتغالزایی در ۶۵ روستای نیکشهر اجرا شده که برای اجرای این طرح‌ها ۹۰ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت با کارمزد چهار درصد پرداخت شده است.

وی گفت: همچنین بنیاد برکت ۱۰۰ طرح اشتغالزایی با اعطای ۱۱ میلیارد تومان تسهیلات طی یک سال اخیر در هفت روستای کنارک اجرایی کرده که در پی آن‌ها ۲۸۸ شغل مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده است.

وی گفت: همچنین در هفته های اخیر جلساتی در بخش کورین زاهدان نیز برگزار و قرار شده در این بخش که یکی از محروم ترین بخش های استان سیستان و بلوچستان است بتوانیم مهمترین مانع در ایجاد اشتغال در این بخش را با توجه به اجرای طرح‌های اشتغالزایی برداریم.

وی گفت: در برخی روستاهای این بخش بویژه روستای چاهنعلی طرح های اجتماع محور بنیاد برکت موفقیت چشمگیری داشته و قرار است با شروع جهادی طرح‌های اجتماع محور بنیاد برکت در این بخش شاهد تحول و توسعه این بخش باشیم.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بنیاد برکت اشتغال جوانان سیستان و بلوچستان طرح اشتغالزایی بنیاد برکت طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۳۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به مشارکت مردم استان در اجرای برنامه‌های توسعه ای بخش کشاورزی و در راستای ارتقای تولید، احداث و توسعه گلخانه های خانگی در دستور کار سازمان جهادکشاورزی قرار گرفته است.

سعید نارویی در گفت وگو با ایسنا، افزود: از سال ۱۴۰۲ تا به امروز بالغ بر ۵ هزار و ۳۲۹ پرونده گلخانه خانگی یا کوچک مقیاس از طریق سامانه سماک در سطح استان مورد بررسی قرار گرفت که منجر به صدور ۳ هزار و ۳۵۴ مورد پروانه تاسیس گلخانه خانگی درسطح ۹۸ هکتار شده است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: از این تعداد ۱۹۷۵ گلخانه‌ خانگی در سطح ۵۷ هکتار موفق به کسب پروانه بهره برداری شده و به چرخه تولید پیوسته‌اند.

وی بیان کرد: کشت در محیط‌های بسته یا گلخانه، بدلیل مصرف آب کم و تولید بالا در واحد سطح امروزه مورد توجه بوده و نقش بسزایی در اشتغال روستائیان دارد.

وی خاطرنشان کرد: گلخانه های خانگی یا کوچک مقیاس در سطح ۹۰ تا ۲۹۹ مترمربع احداث می شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • سه هزار و ۳۵۴ پروانه راه‌اندازی گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان صادر شد
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان
  • بازدید مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران از طرح های اقتصادی ایثارگران در سیستان
  • قطعه پنج باند دوم مسیر خاش به زاهدان در حال اجرا است
  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی
  • اشتغال بیش از ۶۴ هزار نفر در پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان