Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-07@04:41:52 GMT

صنعت زندان و حبس‌های گسترده در آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۶۴۵۰۵

سیستم عدالت کیفری و زندان‌های آمریکا ریشه در تاریخ برده داری و استعمار این کشور دارد. خبرگزاری میزان – صنعت زندان در آمریکا به عنوان یکی از صنایع پولساز و پردرآمد، سبب شده تا این کشور بالاترین تعداد زندانیان را در سراسر جهان داشته باشد.   به گزارش «هیل»، شعار‌های حقوق بشری و ادعا‌های اخیر دیپلمات‌های برجسته آمریکایی از جمله «آنتونی بلینکن»، وزیر خارجه و «لیندا توماس گرینفیلد»، نماینده این کشور در سازمان ملل در مورد نقض حقوق بشر در سایر کشور‌ها، بررسی اقدام‌های این کشور را در جهت حفظ کرامت انسانی ضروری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  در نخستین نگاه در این باره می‌توان به مجتمع‌های صنعتی زندان در آمریکا برخورد که حقوق و کرامت انسانی را نقض می‌کند. بیشتر بخوانید: ۷ حقیقت که درباره زندان‌های آمریکا نمی‌دانید صنعت زندان در آمریکا و پیامد‌های کار اجباری زندانیان آمریکا برخلاف آرمان‌های ادعایی خود در مورد حفظ حقوق و کرامت بشری، حبس و زندانی کردن را در بافت جامعه درآمیخته است.   حبس گسترده در این کشور، ادامه سیاست برده داری و نژادپرستی در آمریکاست که با هدف تحقیر سیاه پوستان و برای ابقای ایده‌های سفیدبرترپنداری انجام می‌شود.   البته باید توجه داشت همانطور که سود اقتصادی زیربنای اساسی برده داری بود، صنعت زندان در آمریکا با ارائه زندان‌های خصوصی در بسیاری از ایالت‌های این کشور، به یک سرمایه گذاری اقتصادی تبدیل شده است.   آمریکا همچنان در حبس شهروندان خود در جهان پیشتاز است؛ در سال ۲۰۱۹ و قبل از شیوع «کرونا»، ۶ میلیون و ۳۴۴ هزار آمریکایی تحت نظارت سیستم‌های اصلاحی بزرگسالان بودند.   شمار افراد زندانی در آمریکا بیش از جمعیت سرخپوست و بومی آن کشور است؛ از هر ۳ بزرگسال آمریکایی یک نفر معادل ۷۰ میلیون آمریکایی دارای سابقه کیفری هستند.   صد‌ها هزار آمریکایی به حبس ابد محکوم شده اند؛ دلیل محکومیت برخی از این افراد سرقت‌های خُرد است؛ اجرای مجازات اعدام در سطوح فدرال و ایالتی به ویژه در ایالت‌های جنوبی در حال رشد است.   محکومیت به حبس در آمریکا، تا حد زیادی با فقر، کلیشه‌های جنسی و تبعیض نژادی ارتباط دارد؛ از این رو سیستم عدالت کیفری فعلی را باید تکرار سیستم حقوقی گذشته دانست که مردان سیاه پوست را به اتهام دروغین تجاوز به زنان سفیدپوست، لینچ (اعدام غیرقانونی در ملا عام یا ضرب و جرح منجر به مرگ برای تنبیه یا ترساندن گروه در اقلیت) می‌کردند.   براساس مطالعات انجام شده نوجوانان در حال رشد مواجه با فقر و مشکلات اقتصادی و اقتصادی، بیشتر در معرض خطر رفتار‌های مخرب قرار می‌گیرند.   همین امر سبب شده تا بسیاری از قوانین ایالتی، عمدا نوجوانان را بر اساس قانون مربوط به بزرگسالان مجازات می‌کنند.   در واقع حبس گسترده و طولانی مدت در آمریکا، نشان دهنده ناتوانی در اصلاح یا بازسازی ویژگی‌های ذاتی افراد است.   نرخ بالای حبس در آمریکا اغلب ناشی از جرایم خشونت آمیز، نقض آزادی مشروط، ناتوانی در پرداخت وثیقه و وکالت نامطلوب، است و افراد محکوم به حبس عمدتا مشکلات فکری و شناختی دارند.   حبس گسترده ریشه در سیستم اقتصادی – اجتماعی استعماری آمریکا دارد که تبعیض‌هایی را علیه مردم این کشور قائل می‌شود و دستیابی آن‌ها به منابع و فرصت‌های مربوط به تامین نیاز‌های اساسی زندگی را دشوارتر می‌کند.   به موازات افزایش سرمایه گذاری‌ها در صنعت زندان، سرمایه گذاری در بخش‌های مسکن، آموزش و مراقبت‌های بهداشتی کاهش می‌یابد.   با توجه به این حقایق، باید گفت که اظهارات دیپلمات‌های آمریکایی تلاشی برای تاکید به بازگشت آمریکا به عرصه اخلاقی بین المللی است که در دوره ریاست جمهوری «دونالد ترامپ»، از دست رفته بود؛ غافل از آن که شیوه کار همان پنهانکاری در مورد واقعیت‌های داخلی است.   انتهای پیام/ برچسب ها: آمریکا جو بایدن حقوق بشر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا آمریکا جو بایدن حقوق بشر زندان در آمریکا صنعت زندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۴۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از همدان، مصطفی حقیقی با بیان اینکه ۱۱۰۰ هکتار از منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد دارای سند است، اظهار کرد: منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد ۱۸۸۰ هکتار وسعت دارد که نزدیک ۱۱۰۰ هکتار آن سند گرفته و ۷۵۰ هکتار از این منطقه دارای طرح جامع است.

وی با بیان اینکه ۱۰۰ هکتار از اراضی منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد دیوارکشی شده است، تصریح کرد: ۱۰۰ هکتار از اراضی منطقه اقتصادی جهان‌آباد دیوارکشی شده و آماده واگذاری است که طی یک ماه آینده شروع به انعقاد قرارداد واگذاری به سرمایه‌گذاران خواهیم کرد.

حقیقی با اشاره به اینکه پتروشیمی ابن‌سینا پیشرفت قابل ملاحظه‌ای دارد، ادامه داد: ۱۰۰ هکتار از اراضی این منطقه به پتروشیمی ابن‌سینا واگذار شده که تاکنون ۱۱ درصد پیشرفت دارد و در بخش عملیات اجرایی ۳۰ درصد پیشرفت داشته است.

وی با بیان اینکه به دنبال این هستیم در منطقه ویژه اقتصادی شرایط بندرگاهی را ایجاد کنیم، افزود: چند نمونه بندرخشک در کشور وجود داشته که موفق بوده و ما نیز به دنبال ایجاد بندرخشک در این منطقه هستیم که از این طریق امور گمرکی تسهیل شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان با اشاره به اینکه مطالعات بندرخشک انجام شده است، یادآور شد: در مرحله اول ۲۰۰ هکتار زمین برای ایجاد بندرخشک دیده شده اما قابل توسعه است.

انتقال ۳ میلیون مترمکعب پساب به منطقه ویژه اقتصادی

این مسؤول درباره تأمین آب منطقه اقتصادی جهان‌آباد، با بیان اینکه دو منبع برای تأمین آب جهان‌آباد در نظر گرفته شده است، گفت: به منظور انجام مقدمات کار چاهی با ظرفیت ۱۰ لیتر در ثانیه حفر شده بود که این میزان آب کفاف صنایع کم‌آب‌بر را هم نمی‌دهد بنابراین به دنبال تأمین آب مورد نیاز از طریق پساب فاضلاب همدان هستیم. حقیقی تصریح کرد: خط انتقال یک میلیون مترمکعب پساب تصفیه شده فاضلاب همدان تا شهرک صنعتی ویان اجرا شده است و به واحدهای فولادی این منطقه پساب داده می‌شود.
وی با بیان اینکه برای انتقال پساب به منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد ۱۶ کیلومتر خط لوله باید اجرا شود که ظرفیت انتقال سه میلیون مترمکعب پساب به این منطقه را دارد، خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌کنیم این خط تا پایان سال ۱۴۰۳ به نتیجه خواهد رسید.

تملک ۳۰۰ هکتار زمین برای شهرک‌ها و نواحی صنعتی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان با بیان اینکه ۳۰۰ هکتار زمین در سال ۱۴۰۲ تملک شده است، تأکید کرد: برای نخستین‌بار دو مصوبه برای ایجاد شهرک صنعتی در استان گرفته شده و مقدمات این دو شهرک آغاز شده به طوری‌ که شهرک صنفی بوعلی ۴ در پهنه ۷۵ هکتاری و شهرک عمومی در پهنه ۲۰۰ هکتاری تملک شده و کارهای اجرایی آن شروع شده است.

حقیقی با تأکید بر اینکه در ملایر ۵۰۰ هکتار برای ایجاد شهرک صنعتی به نتیجه رسیده و مقدمات آن فراهم شده است و به طور قطع امسال به سرانجام خواهد رسید، اظهار کرد: در تأمین برق و انرژی نیز ۶۰ مگاوات برق به نواحی و شهرک‌های صنعتی استان اضافه شده است.

انتهای خبر/

کد خبر: 1229221 برچسب‌ها دانشگاه آزاد همدان همدان

دیگر خبرها

  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • عملیاتی کردن دستاوردهای علمی؛ ریشه پیوند دانشگاه و جامعه است
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • استقرار اتوبوس‌های زندان در محوطه دانشگاه کلمبیا
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • دستاوردهای هیات اقتصادی هرمزگان به کشور چین
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • معاون دبیرکل حزب‌الله: مقاومت لبنان آماده جنگ است اما آن را نمی‌خواهد/ بر اساس داده‌ها، صهیونیست‌ها ناتوان هستند و علاقه‌ای به جنگ ندارند/ مقاومت نیز منفعتی در جنگ گسترده نمی‌بیند
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق