Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در  سومین هفته شهریور 1400 شاهد افت و خیز شدید قیمتی در بازارهای مالی از جمله ارز و سکه نبوده ایم به طوری که نرخ  دلار در کانال 26 هزار تومانی نوسان محدودی را تجربه کرد و از آن فراتر نرفت، نرخ سکه نیز در مرز 12 میلیون تومانی بود و  در اواخر هفته از کانال 12 میلیون تومانی عبور کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نوسان محدود بورس  در شهریور 1400

شاخص کل بورس نیز در این هفته با رشد اندکی همراه بود اما در روز های پایانی هفته اندکی کاهش یافت و به کانال اولیه خود رسید به طوری که شاخص کل بورس تهران در روز شنبه، سیزدهم شهریور ماه در ابتدای معاملات با رشد ۱۰ هزار واحدی در ارتفاع یک میلیون و ۵۳۱ هزار واحدی قرار گرفت و در آخرین روز معاملات هفته با رشد یک هزار و ۹۴۱ واحدی در ارتفاع یک میلیون و ۵۲۵ هزار واحدی قرار گرفت و تقریبا 6 واحد کاهش یافته است. 

دلار در کانال 26 هزار تومانی ماندگار شد

نرخ دلار و یورو  در اولین روز هفته به ترتیب با  قیمت 26 هزار و 650 تومان و 31 هزار و 250 تومان  به فروش رسیدند که البته دلار با افزایش 230تومانی به مبلغ 26 هزار و 882 تومان رسید یورو نیز در این هفته حدود 355 تومان گران شد در نهایت به مبلغ 31 هزار و 607 تومان معامله شد. 

سکه از کانال 12 میلیون تومانی عبور کرد

در ابتدای هفته هر قطعه سکه طرح جدید با مبلغ 11 میلیون و 920 هزار تومان به فروش رسید که با افزایش بیش از 70 هزار تومان از کانال 12 میلیون تومانی عبور کرد و به رقم 12 میلیون و 50 هزار تومان رسید همچنین هر گرم طلای 18 عیار نیز از قیمت یک میلیون و 160 هزار تومان به رقم یک میلیون و 176 هزار تومان رسید که این ارقام بیانگر افزایش بیش از 15 هزار تومان در یک هفته است. 

بیشتر بخوانید:

نوسان نرخ ارز و سکه در دولت جدید/ بورس وارد مرحله استراحت شد

رکود شدید بازار طلا و سکه  باعث کاهش حباب قیمتی شد 

محمد کشتی آرای نایب رییس دوم اتحادیه طلا و جواهر تهران در گفت و گو با خبرنگار نبض باشگاه خبرنگاران جوان درباره وضعیت بازار طلا وسکه در سومین هفته شهریور  1400 گفت: در این هفته قیمت اونس جهانی حدود 14 دلار کاهش یافته است اما بر خلاف آن قیمت ارز روند صعودی داشت و هر دلار امریکا در بازار آزاد حدود 650 تومان در این هفته گران شد. 

او بیان کرد: نکته مهم این است که در این هفته بازار طلا و سکه به شدت با رکود همراه بود و میزان داد و ستد ها با افت قابل ملاحضه ای مواجه بود به همین دلیل حباب سکه بخصوص برای نیم سکه و ربع سکه  نسبت به اوایل هفته کاهش داشت اما بر خلاف آن قیمت سکه طرح قدیم و جدید با توجه به افزایش نرخ ارز  روند صعودی را تجربه کرد. 

کشتی آرای افزود: در این هفته هر قطعه سکه طرح قدیم با افزایش 120 هزار تومانی به مبلغ 11 میلیون و 650 هزار تومان رسید همچنین هر قطعه سکه طرح جدید نیز حدود 150 هزار تومان به ارزش آن افزوده شد. نیم سکه و ربع سکه در این هفته به طور متوسط تغییری در قیمت تجربه نکردند از طرف دیگر سکه های یک گرمی نیز در کانال قیمتی 2 میلیون و 300 هزار  تومان پایدار ماندند. این نکته را باید در نظر گرفت که اینکه نیم سکه ، ربع سکه و سکه های یک گرمی تغییری در قیمت نداشته اند نشان دهنده آن است که حباب این سکه ها کاهش  یافته است. 

او تصریح کرد: هر مثقال طلا در بازار به قیمت 5 میلیون و 111 هزار تومان افزایش پیدا کرده است که تقریبا هر مثقال طلا حدود 65 هزار تومان در این هفته افزایش قیمت داشته است. هر گرم  طلای 18 عیار با 15 هزار تومان افزایش قیمت هفتگی به مبلغ یک میلیون و 180 هزار تومان رسیدالبته لازم به ذکر است که  در این هفته حباب سکه از 620 هزار تومان به 540 هزار تومان رسیده است. 

به نظر می رسد در روزهای آینده میزان خرید و فروش بهبود یابد اما این امر مستلزم آن است که اتفاق مهم سیاسی و اقتصادی در کشور  رخ ندهد و به طور کل پیش بینی در باره این موضوع کمی مشکل است چرا که متغیر های وابسته به بازار طلا و سکه در حال نوسان است. 

شاخص بورس صعودی خواهد شد!

علیرضا تاجبر کارشناس بازار سرمایه در گفت و گو با خبرنگار نبض باشگاه خبرنگاران جوان در باره وضعیت بازار سرمایه  در سومین هفته شهریور گفت: با انتخاب  کابینه دولت جدید و صحبت های اولیه  که وزرای جدید داشتند در حال حاضر با یک فضای ابهام  در کل اقتصاد کشور مواجه هستیم و این امر بر فضای سرمایه هم تسریع پیدا  کرده است. 

او افزود: وزارتخانه هایی هستند  که تصمیمات آن ها مستقیما بر بازار سرمایه اثر می گذارد یکی از مشخص ترین آن ها وزارت اقتصاد است که صحبت هایی مبنی بر انتشار اوراق بدهی با نرخ 23 تا 24 درصد  برای تامین بودجه دارد که اگر این امر اتفاق  بیفتد اثر مطلوبی بر بازار نخواهد گذاشت از دیگر وزاتخانه صمت از عوامل تاثیر گذار بر بازار بورس است  و بحث نرخ گذاری هاو کنترل قیمت ها به خصوص برای فولاد و سیمان باعث ایجاد ابهام در بازار است. سومین وزارتخانه تاثیر گذار در بازار سرمایه  وزارت نفت است که نرخ خوراک پالایشگاه ها و پتروشیمی ها، کمبود گاز و نحوه چیره بندی خوراک گازی در نیمه دوم سال  از دیگر مشکلات بازار سرایه است.

تاجبر تصریح کرد: به طور کلی  در مورد صنایع مختلف بازار سرمایه با ابهامات متعددی مواجه است که این امر به مروز زمان رفع خواهد شد از طرف دیگر عمده بازار سرمایه در 3 ماه اخیر در فروش 30 تا 40 درصد سود داشته است اما چشم انداز کلی در مورد بازار سرمایه در  روزهای آینده با توجه به تورم موجود در کشور مثبت  است اما  اگر روند صعودی در شاخص بورس از سر گرفته شود نیازمند اصلاح و جابه جایی سهام در آن هستیم و می توانیم در پاییز روند صعودی را بازار داشته باشیم. 

این کارشناس بازار سرمایه در پایان گفت: در حال حاضر بازار متعادل است و جا به جایی سهام با حجم بالایی انجام می شود امکان ایجاد روند صعودی در آینده وجود دارد. 

نتیجه:

فعالان بازارهای مالی بر این باورند که نرخ ارز  در بلند مدت روند صعودی با شیب ملایم خواهند داشت و بازار طلا و سکه نیز همسو  با نرخ ارز تغییرقیمت خواهد داشت اما با توجه به روی کار آمدن وزارای جدید و شروع فعالیتشان انتظار می رود ثبات قیمتی و کنترل تورم در کشور در اولویت قرار بگیرد تا بازار های مالی رونق بکیرد و از طرف دیگر فعالان بازار سرمایه به رشد شاخص کل و سود دهی شرکت ها در آینده امید دارند. 

گزارش از سحر ارجمندی منش

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قیمت طلا و سکه قیمت ارز بازار بورس هزار تومان رسید 12 میلیون تومانی بازار سرمایه بازار طلا و سکه هزار تومان یک میلیون روند صعودی سکه طرح نرخ ارز 26 هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۴۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت نفت چند دلار شد؟

قیمت نفت در معاملات روز سه‌شنبه بازار آسیا که مذاکرات آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و حماس در قاهره، به آرام کردن نگرانی‌های بازار نسبت به احتمال تشدید درگیری در خاورمیانه کمک کرد، کاهش یافت.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت با ۱۰ سنت معادل ۰.۱۱ درصد کاهش، به ۸۸ دلار و ۳۰ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۱۳ سنت معادل ۰.۱۶ درصد کاهش، به ۸۲ دلار و ۵۰ سنت در هر بشکه رسید. قرارداد ماه آتی هر دو شاخص، روز دوشنبه، با بیش از یک درصد کاهش، بسته شد.

نفت خام که پس از واکنش ایران به حمله تروریستی رژیم صهیونیستی در اوایل آوریل، به بالاترین حد از اکتبر صعود کرده بود، در مسیر ثبت چهارمین رشد ماهانه در آوریل قرار دارد. مناقشات در خاورمیانه و اوکراین و محدودیت عرضه اوپک پلاس، قیمت نفت را تقویت کرده است اما ابهامات در خصوص سیاست پولی آمریکا و ذخایر بالای محصولات نفتی، بر دورنمای تقاضا برای نفت، سنگینی می‌کند.

ئیپ جون رونگ، استراتژیست بازار در شرکت آی جی در این باره گفت: ادامه مذاکرات برای آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و حماس، باعث شده است نرخ ریسک اضافی در قیمت نفت، ضعیف‌تر شود و همزمان، نشست بانک مرکزی آمریکا هم باعث احتیاط در کوتاه مدت شده است. نگه داشتن نرخ‌های بهره بالا به مدت طولانی‌تر، ممکن است باعث رشد بیشتر ارزش دلار شده و ریسک‌هایی را برای دورنمای تقاضا برای نفت ایجاد کند.

مذاکره کنندگان حماس پس از گفت‌وگوها با میانجی‌های قطری و مصری درباره پاسخ به پیشنهاد آتش‌بس رژیم صهیونیستی، برای مشاوره با مقامات ارشد، روز دوشنبه قاهره را ترک کردند.

دو منبع امنیتی مصری اظهار کردند: انتظار می‌رود این هیات دو روز دیگر، گزارش دهند. در حالی که نمایندگان حماس به قاهره رفتند، ده‌ها فلسطینی در حملات هوایی رژیم صهیونیستی در روز دوشنبه، جان باختند. نیمی از قربانیان در شهر رفح بودند که رهبران خارجی از رژیم صهیونیستی می‌خواهند به آن حمله نکند.

در این بین، ادامه عملیات دریایی نیروهای مسلح یمن در منطقه دریای سرخ، کفی را برای قیمت نفت ایجاد کرده و اگر اختلال عرضه پیش بینی شود، ممکن است نرخ ریسک اضافی در قیمت‌ها منعکس شود.

بر اساس گزارش رویترز، در بخش اقتصادی، سرمایه‌گذاران منتظر نشست اول مه فدرال رزرو هستند و از آنجا که نرخ تورم بالاتر از هدف بانک مرکزی آمریکا باقی مانده است، بازار انتظار هیچ گونه کاهش نرخ بهره را ندارد که می‌تواند دلار آمریکا را تقویت کرده و به تقاضا برای نفت ضربه بزند.

دیگر خبرها

  • تخفیف نفت ایران چقدر است؟
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • وعده دلار ۱۰۰ هزار تومانی محقق نشد/ احتمال بازگشت نرخ ارز به پله ۵۰ هزار تومان وجود دارد
  • عبور از دژاووی بورسی
  • چرا روند کاهشی دلار متوقف شد؟
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • قیمت نفت چند دلار شد؟
  • سکه به کانال ۴۲ میلیون تومان بازگشت
  • بازار رمزارز‌ها / سقوط بیت‌کوین و اتریوم پیش از رویداد هنگ‌کنگ
  • کف قیمت دلار کجاست؟