Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-01@17:23:59 GMT

احتمال ابتلا به کرونا پس از واکسيناسيون چقدر است؟

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۶۶۱۶۷

احتمال ابتلا به کرونا پس از واکسيناسيون چقدر است؟

به گزارش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران از مديکال اکسپرس، در مطالعه‌اي که بر روي بيماران بستري در سيستم سلامت Yale New Haven انجام شد، محققان ۹۶۹ فرد را که در طول ۱۴ هفته بين مارس و ژوئيه ۲۰۲۱ به ويروس کرونا مبتلا شده بودند، شناسايي کردند. از اين گروه ۵۴ نفر به طور کامل واکسينه شدند.

هيونگ چون، استاديار پزشکي (قلب) در دانشگاه ييل و نويسنده ارشد اين مطالعه که در ۷ سپتامبر منتشر شد، مي‌گويد: اين موارد بسيار نادر است، اما با ظهور انواع مختلف و گذشت زمان بيشتري از زمان واکسيناسيون بيماران، بيشتر مي‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا ۳۰ آگوست، مرکز کنترل و پيشگيري از بيماري آمريکا گزارش‌هايي از ۱۲ هزار و ۹۰۸ بيمار مبتلا به عفونت‌هاي پيشرفته دريافت کرده بود که در بيمارستان بستري يا فوت کرده بودند (کمتر از ۰.۰۰۸ ٪ از افراد کاملا واکسينه شده در آمريکا). شناسايي افرادي که بيشتر احتمال دارد بعد از واکسيناسيون به بيماري شديد کوويد -۱۹ مبتلا شوند، براي تلاش‌هاي مستمر براي کاهش تاثير اين عفونت‌هاي مهم بسيار مهم است.

در حالي که محققان در مطالعه جديد طيف وسيعي از شدت بيماري را در بين بيماران کاملا واکسينه شده که در بيمارستان بستري شده و به کرونا کبتلا شده بودند، مشاهده کردند، بيش از يک چهارم اين گروه مبتلا به بيماري شديد يا بحراني بودند. همه بيماران مبتلا به موارد شديد يا بحراني (در مجموع ۱۴ نفر) به اکسيژن اضافي نياز داشتند، چهار نفر در بخش مراقبت‌هاي ويژه بستري شده و سه نفر فوت کردند.

ميانگين سني اين بيماران بين ۶۵ تا ۹۵ سال بود و از قبل بيماري‌هاي زمينه‌اي از قبيل بيماري‌هاي قلبي عروقي و ديابت نوع ۲ داشتند، گروهي از بيماران نيز از دارو‌هاي سرکوب کننده سيستم ايمني استفاده مي‌کردند که ممکن است از اثربخشي واکسن بکاهد.

چون گفت: اکثر بيماران کاملا واکسينه شده در صورت آلوده شدن به سارس-کوو-۲ علائم خفيف را تجربه کرده و يا بدون علائم هستند. اين تحقيق افرادي را که از بيماري شديدتري رنج مي‌برند، شناسايي مي‌کند و ما نياز به درک بهتري از نحوه مديريت بهتر اين بيماران داريم.

چون تاکيد کرد بسياري از بيماران مبتلا به عفونت‌هاي شديد در اين مطالعه قبل از اينکه شيوع سويه دلتا، در بيمارستان بستري شدند. او گفت تحقيقات بيشتري براي تعيين تاثير نوع دلتا بر ميزان پيشرفت کوويد-۱۹ مورد نياز است.

چون و همکارانش اکنون در حال بررسي موارد پيشرفته براي بررسي آنچه در سطح مولکولي اتفاق مي‌افتد هستند. تيم او قصد دارد با مطالعه اين بيماران، مکانيسم‌هاي منحصر به فردي را که ممکن است منجر به شدت بيماري در موارد پيشرفت شود، در مقايسه با عفونت‌هاي کوويد-۱۹ در افرادي که هنوز واکسينه نشده‌اند، شناسايي کند.

او گفت: واضح است که واکسن‌ها بسيار موثر هستند و بدون آن‌ها ما با يک همه گيري مرگبارتر روبه‌رو خواهيم بود. واکسن‌ها هر چقدر موثر باشند، با انواع جديد و افزايش موارد ابتلا به عفونت، ما بايد در اتخاذ تدابيري مانند استفاده از ماسک در داخل خانه و فاصله گذاري اجتماعي هوشيار باشيم.

منبع: تابناک

کلیدواژه: اربعین 1400 پنجشیر فهیم دشتی بیژن عبدالکریمی عباس انصاری فرد اعمال ماه صفر ویروس کرونا واکسن کرونا واکسیناسیون ابتلا به کرونا اربعین 1400 پنجشیر فهیم دشتی بیژن عبدالکریمی عباس انصاری فرد اعمال ماه صفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۶۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان

به گزارش جام جم آنلاین،حمیدرضا بدیعی گفت: علاقمندان می‌توانند چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت از ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه تا ۱۳ با مراجعه به مرکز آموزشی درمانی آنکولوژی امیر به نشانی فرهنگ شهر، روبروی استخر کوثر، در طرح «اهدای خون؛ اهدای زندگی» که با همکاری سازمان انتقال خون اجرا می‌شود، مشارکت کنند.

او خطر خونریزی مغزی، خونریزی از بینی، دهان و لثه را از جمله مشکلاتی برشمرد که بیماران مبتلا به سرطان را در صورت دریافت نکردن پلاکت خون تهدید می‌کند.

مدیر بیمارستان آنکولوژی امیر، اضافه کرد: پلاکت‌ها در کنترل خونریزی و انعقاد طبیعی خون نقش حیاتی و اساسی دارند و در بیماران مبتلا به سرطان که تحت شیمی درمانی و پیوند مغز استخوان قرار می‌گیرند، بسیار ضروری است.

دیگر خبرها

  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟