Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین گیلان،دکتر فردین مهرابیان در جمع خبرنگاران، با اشاره به روند مثبت واکسیناسیون در سطح استان گیلان، اظهار کرد: استان گیلان در مجموع ۲۰۷ پایگاه واکسیناسیون شامل ۱۱۲ مرکز خدمات جامع سلامت و ۹۵ سالن تجمیعی تزریق واکسن دارد.

وی از افزوده شدن ۲۳ پایگاه واکسیناسیون جدید در شهرستان رشت خبر داد و تصریح کرد: در حال حاضر ۳۳ مرکز واکسیناسیون در شهر رشت، هفت مرکز تزریق واکسن در بخش های تابعه و سه سایت خودرویی واکسیناسیون فعال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با بیان اینکه مادران باردار از هفته ۱۲ لغایت ۴۲ روز پس از زایمان باید تزریق واکسن را انجام دهند، گفت: مادران باردار می توانند از طریق مراکز خدمات جامع سلامت، خانه بهداشت محل زندگی خود یا سامانه ۴۰۳۰ کلید چهار به صورت شبانه روزی درباره واکسیناسیون مشاوره بگیرند.

مهرابیان، از راه اندازی سایت «vac.gums.ac.ir» جهت اطلاع رسانی واکسیناسیون خبر داد و اضافه کرد: همچنین سامانه نلفنی ۴۴۰۱ تا ساعت ۲۲ فعال بوده و مردم می توانند سوالات کرونایی خود را بپرسند.

وی با بیان اینکه طی شبانه روز گذشته ۱۵۹ بیمار جدید کرونایی را در استان گیلان بستری کردیم، یادآور شد: از این تعداد ۱۴ نفر در بخش های مراقبت های ویژه بستری شدند.

سخنگوی علوم پزشکی گیلان، با اشاره به سه رقمی شدن تعداد کل بستری های کرونایی استان، از بستری بودن ۹۸۳ نفر خبر داد و خاطرنشان کرد: از این تعداد ۱۵۸ نفر در بخش های مراقبت های ویژه و آی.سی.یو بستری هستند و ۱۷۲ بیمار بدحال داریم.

وی با اشاره به روند نزولی بیماری در استان گیلان از مردم خواست بیش از پیش پروتکل های بهداشتی شامل فاصله گذاری فیزیکی و استفاده از ماسک در معابر عمومی را رعایت کنند و گفت: پرهیز از دورهمی های خانوادگی و عدم عادی انگاری بیماری به قطع زنجیره بیماری کمک می کند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا رشت علوم پزشکی استان گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۶۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت

 مهدی زنگنه گفت: دستاوردهای بزرگ جهانی مثل ریشه‌کنی ویروس‌های آبله در سال ۱۹۸۰، ویروس وحشی فلج اطفال تیپ دو در سال ۲۰۱۵ و ویروس وحشی فلج اطفال تیپ سه در سال ۲۰۱۹، حذف کشوری بیماری‌هایی مانند سرخک، سندروم سرخجه مادرزادی و کزاز نوزادی و همچنین عاری شدن کشور از فلج اطفال و کنترل بیماری‌های دیفتری، سیاه‌سرفه و سل نیز از دیگر نتایج آن به شمار می‌روند.
 
 
 معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: همه ساله باهدف اطلاع‌رسانی، حمایت‌طلبی و جلب مشارکت مردمی، از طرف سازمان جهانی بهداشت به‌عنوان هفته جهانی ایمن‌سازی نام‌گذاری می‌گردد.
 
 
 وی گفت داد: امسال نیز پویشی با شعار جهانی نجات زندگی با ایمن‌سازی جهت آگاهی‌بخشی جامعه و ارتقا پوشش واکسیناسیون کودکان برگزار شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • واکسیناسیون ۱۰ هزار و ۷۴۴ قلاده سگ در قزوین
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین
  • روند نزولی بیت کوین آغاز شد؟
  • روند نزولی قیمت دلار شروع شده است