Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده مردم تاکستان در مجلس گفت: با توجه به اینکه اندیکس یا سهمیه تخت بیمارستانی در تاکستان خیلی‌پایین است، باید وزارت بهداشت و درمان هر چه زودتر با حمایت خود تعداد تخت‌های بیمارستانی در تاکستان را حداقل ۵۰ درصد افزایش دهد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، رجب رحمانی در جلسه هیأت رییسه دانشگاه علوم پزشکی قزوین که با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سالن جلسات شهید سپهبد قاسم سلیمانی استانداری قزوین برگزار شد، اظهار داشت: با تلاش کمیسیون برنامه و بودجه و تلفیق در لایحه بودجه امسال بیش از 157 درصد بودجه بخش بهداشت و درمان کشور افزایش پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به أخذ مجوز اختصاص 51 تخت جدید به بیمارستان شهدای تاکستان گفت: با توجه به اینکه اندیکس یا سهمیه تخت بیمارستانی در تاکستان خیلی‌پایین است، باید وزارت بهداشت و درمان هر چه زودتر با حمایت خود تعداد تخت‌های بیمارستانی در تاکستان را حداقل 50 درصد افزایش دهد.

رحمانی با بیان اینکه بیمارستان تاکستان از نظر درمانی غرب استان قزوین و حتی شهرهای استان‌ زنجان را پوشش می‌دهد، اضافه کرد: به هر حال بیماران شهرهای آبگرم، آوج، دانسفهان و شال از استان قزوین و شهرستان ابهر استان زنجان برای درمان به بیمارستان تاکستان مراجعه می‌کنند و اگر این بیمارستان تقویت شود، مراجعات به بیمارستان‌های شهر قزوین کمتر خواهد شد.

وی ادامه داد: همچنین بیمارستان تاکستان به یک دستگاه ام‌آرای پیشرفته احتیاج دارد که امیدواریم وزیر بهداشت و درمان از اختصاص این دستگاه به بیمارستان حمایت کند.

اجازه واردات واکسن به بخش خصوصی داده شود

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به نقش مهم هیأت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران گفت: سهم استان قزوین از اعتبارات صرفه‌جویی ارزی برای معالجه بیماران مغفول مانده و وزیر بهداشت و درمان در این حوزه باید جبران مافات کند.

رحمانی با یادآوری اینکه بر اساس اصل 84 قانون اساسی نماینده کل کشور هستیم و حق اظهار نظر در مسائل کلی کشور اعم از داخلی و خارجی را داریم، افزود: بنابراین وزارت بهداشت و درمان را تقویت خواهیم کرد تا به همه مناطق کشور خدمات بهداشتی و درمانی ارائه دهد.

وی خطاب به وزیر بهداشت و درمان عنوان کرد: چند وقت پیش چند تن از علمای قم به ما زنگ زدند که به وزارت بهداشت بگوییم به بخش خصوصی اجازه واردات واکسن با نظارت شما را بدهد و چقدر خوب است که به افراد متخصص اجازه واردات با نظارت دولت داده شود؛ چرا که امام خمینی(ره) فرمودند کارهایی که مردم می‌توانند انجام دهند را به مردم واگذار کنید و هر جا مردم وارد میدان شدند، ما پیروز شدیم.

رحمانی خاطرنشان کرد: به هر حال مجلس انقلابی پشتیبان دولت انقلابی است و توقع مردم ما این است که دولت سیزدهم از جمیع جهات انقلابی در کشور به وجود آورده و کمبودها و مشکلات را برطرف کند.

بستری بیماران کرونایی قزوین در کف بیمارستان / کل تخت‌های بیمارستان‌ها پر شدچرا پروژه بیمارستان 700 تخت‌خوابی قزوین متوقف شد؟/ تخصیص 200 میلیارد تومان به پروژه نهایی شدبیمارستان‌های قزوین با کمبود کپسول اکسیژن روبه‌رو شدند / رعایت پروتکل‌های بهداشتی به 29 درصد رسید

ایجاد پایگاه واکسیناسیون در دانشگاه‌های قزوین

فرمانده قرارگاه عملیاتی مبارزه با ویروس کرونای استان قزوین هم در این جلسه با اشاره به آغاز واکسیناسیون دانشجویان قزوینی از روز گذشته گفت: بر همین اساس قرار شده که در چندین مرکز دانشگاهی استان قزوین پایگاه‌های واکسیناسیون برای دانشجویان راه‌اندازی شود و تزریق واکسن توسط دانشجویان پزشکی و پرستاری صورت گیرد.

منوچهر حبیبی اضافه کرد: با توجه به اینکه کلاس‌های حضوری دانشگاه در اواخر مهرماه باز خواهند شد، سهمیه واکسن بیشتری باید به واکسینه کردن دانشجویان اختصاص یابد؛ چرا که در این حوزه نیازمند تزریق سریع و خارج از نوبت واکسن هستیم و نوبت‌‌دهی صرفاً بر اساس سال تحصیلی انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: در ضمن در حال حاضر زیرساخت مشخصی برای واکسیناسیون دانشجویان در سایر شهرستان‌های استان قزوین به ویژه آبیک، البرز، بویین‌زهرا و تاکستان پیش‌بینی شده که در این حوزه شعبه‌های دانشگاه آزاد باید وارد عمل شوند.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس استانداری قزوین بیمارستان ویروس کرونا مجلس استانداری قزوین بیمارستان ویروس کرونا بیمارستانی در تاکستان تخت های بیمارستان بهداشت و درمان وزیر بهداشت استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۷۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است

محسن روز رخ، ظهر امروز و در نشست خبری کنگره یاد شده که با رویکرد درمان چندتخصصی تومورهای مغزی کودکان، ۲۶ تا ۲۸ اردیبهشت جاری در تهران  برگزار می شود، در پاسخ به قدس با بیان  این مطلب افزود: درمان ۶۵ تا ۷۰ درصدی کودکان سرطانی در ایران در حالی است که این رقم در ترکیه ۶۰ درصد و در دیگر کشورهای منطقه زیر ۵۰ درصد است.

وی درمان سرطان کودکان را در کشورهای پیشرفته دنیا ۸۰ تا ۸۵ درصد عنوان کرد و گفت: این که در شرایط موجود ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در کشور درمان می شوند واقعاً اتفاق چشمگیری است.

وی در پاسخ به پرسش دیگر قدس، درباره مهمترین دلایل ایجاد سرطان در بین کودکان ایرانی هم گفت: دلایل مختلفی در این زمینه نقش دارند و یک عامل منحصر به فرد را در  ابتلای کودکان به سرطان نمی سراغ گرفت؛ عواملی محیطی،  وراثت، تغذیه می تواند در ایجاد سرطان کودکان دخیل باشد. البته درصد آن ها با یکدیگر متفاوت است؛ برای مثال شاید در برخی از انواع سرطان ها ژنتیک و در بعضی دیگر، تغذیه و محیط بیشتر نقش داشته باشند. اما همه این عوامل در ایجاد سرطان در کودکان دخالت دارند و به همین دلیل است که ما یک درمان واحد را برای سرطان ها نداریم. چون وقتی دلیل بیماری را بدانیم درمان آن راحت خواهد بود و این که درمان سرطان ها بسیار سخت است به این خاطر است که علت اصلی آن دقیقاً مشخص نیست. البته شاید در آینده این دلیل اصلی تشخیص داده شود و درمان آن راحتر صورت گیرد.

وی با اشاره به این که بر اساس آمارها در دنیا، سرطان کودکان یک درصد کل سرطان ها را تشکیل می دهد، افزود: یعنی سرطان در بین کودکان خیلی شیوع ندارد با این وجود سالانه در آمریکا ۵۵ هزار  مورد جدید سرطان کودکان ثبت می شود و در ایران نیز سالانه حدود ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰  مورد جدید سرطان کودکان ثبت می شود .

می خواهیم در درمان کودکان مبتلا به سرطان به آمار کشورهای توسعه یافته برسیم

آراسب احمدیان، مدیر عامل موسسه محک، هم در این نشست خبری با بیان این که باید پذیرفت که سیستم بهداشت و درمان هر کشوری  تابعی از وضعیت اقتصادی آن کشور و سهمی است که از تولید ناخالص داخلی آن می برد، تصریح کرد: بنابراین در درمان کودکان مبتلا به سرطان باید این طور نگاه کنیم آنچه که امروز در بیمارستان محک اتفاق می افتد به لطف تامین منابعی است که از سوی خیرین صورت می گیرد. در واقع کمک های خیرین ما را قادر کرده است تا روش های درمانی متفاوت تری را نزدیک به روش های روز دنیا پیاده کنیم و همچنین داروهایی را که مورد نیاز کودکان سرطانی است تامین کنیم . در واقع این موضوع – کمک های مردمی-  موجب شده تا در درمان  کودکان سرطانی نسبت به میانگین کشوری جلوتر باشیم؛ اما این به این معنا نیست که می توانیم به رقم های ۸۰ تا ۸۵ درصدی کشورهای توسعه یافته در درمان کودکان سرطانی  نزدیک شویم. چون بخشی از این اختلاف فاصله به شرایط اقتصادی کشورها بر می گردد که محک به همت خیرین نیکوکارش تلاش می کند تا روز به روز این فاصله را کمتر کند. در واقع  ما سعی داریم تا تمام محدودیت ها را البته تا جایی که ممکن است پشت سر بگذاریم تا به آمارهای کشورهای توسعه یافته  در درمان کودکان سرطانی برسیم.

درمانی قطعی ۱۶ هزار کودک مبتلا به سرطان توسط بیمارستان محک

دکتر میترا قالیبافیان، آنکولوژیست و عضو هیئت علمی دانشگاه نیز در ادامه این نشست، از تشکیل ۴۲ هزار پرونده مبتلا به سرطان در بیمارستان محک از زمان تاسیس موسسه محک تاکنون خبر داد و گفت: طبق گزارش های موجود ۱۶ هزار کودک مبتلا به سرطان کاملاً درمان شده و به خط پایه زندگی برگشته اند. 

وی با اشاره به این که هرچند تومورهای مغزی دومین نوع شایع سرطان در کودکان است اما نخستین عامل مرگ کودکان محسوب می شود، افزود: کودکانی که مبتلا به تومور مغزی هستند و تحت درمان قرار می گیرند و زنده می مانند با عوارض دیررس درمان دست به گریبان می شوند. بنابراین در طول زمان متوجه شدیم که درمان تومورهای مغزی کودکان نیاز به یک برخورد متفاوتی نسبت به بزرگسالان دارد.

 وی در همین زمینه افزود: دومین نکته ای که با پیشرفت علمی متوجه شدیم این است که تومورهای کودکان با تومورهای بزرگسالان کاملاً متفاوت است: یعنی اگر حتی یک اسم داشته باشند اما رفتارشان در کودک به نسبت بزرگسال متفاوت است. این موضوع ما را به اینجا رساند که برخورد تیم درمان و تیم پشتیبانی با کودکی که دچار تومور مغزی است باید متفاوت باشد. از این رو هدف چهارمین کنگره دوسالانه آنکولوژی این است که این تفاوت برخورد در درمان کودکان مبتلا به سرطان را در قیاس با بزرگسالان، نمایش دهد.  

وی با تاکید بر این که کودکان نجات یافته از سرطان نیازمند بازتوانی درازمدت هستند، تصریح کرد: این نوع کودکان پس از درمان وقتی به جامعه باز می گردند با محدودیت هایی مواجه می شوند بنابراین باید برای بازتوانی آن ها از همان روز نخست فکری شود.

قالیبافیان، با اشاره به این که زمان بقای کودکان مبتلا به تومور سرطانی به زمان مراجعه به پزشک بستگی دارد، افزود: کودکان به عوارض درمان بیماری سرطان نسبت به بزرگترها حساس‌تر هستند.جراحی، شیمی درمانی و رادیوتراپی سه روش درمانی در کودکان سرطانی است. در مجموع برخی کودکان پس از ۵سال درمان، کاملاً بهبود می یابند.

درمان آنکلوژی نیاز به یک کار تیمی دارد

هادی موسی خانی، فوق تخصص آنکلوژی هم در ادامه این نشست از درمان ۲۰ درصد کودکان ایرانی مبتلا به سرطان توسط بیمارستان محک خبر داد و گفت: درمان آنکولوژی به یک کار تیمی نیاز دارد و موسسه  محک به این موضوع توجه خاصی دارد. استادان این بیمارستان سابقه هیئت علمی دانشگاه دارند و همه آنکولوژیست‌ها آرزوی کار کردن در بیمارستان محک را دارند.

محمود مصدق

دیگر خبرها

  • چند طرح درمانی در خراسان شمالی افتتاح شد
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • کاهش سرانه تخت بیمارستانی خراسان شمالی نسبت به میانگین کشوری
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • بیمارستانی برای درمان محرومین/ اینجا خدمت حال و هوای دیگری دارد
  • ۳ مصدوم در حادثه رانندگی در محور  تاکستان - همدان
  • خطر مسمومیت با قارچ‌های طبیعی
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده ای نزدیک
  • بهداشت و سلامت جایگاه ویژه‌ای در اسلام دارد