Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@06:15:46 GMT

عضو کمیسیون بهداشت: تامین واکسن شتاب خوبی گرفته است

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۶۷۴۴۰

عضو کمیسیون بهداشت: تامین واکسن شتاب خوبی گرفته است

محمدعلی محسنی بندپی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا با اشاره به وارد کردن ۵ میلیون دز واکسن در یک روز در هفته های اخیر گفت: اکنون بیشترین واکسن وارداتی به ایران سینوفارم است که از چین وارد کشور می شود و در کنار آن واردات واکسن آسترانزنکا هم داریم. اخیرا هم وزارت بهداشت اعلام کرده افرادی که دز دوم واسکن اسپوتنیک روس را دریافت نکردند می توانند به جای آن از آسترازنکا استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه طرح واکسیناسیون عمومی شتاب خیلی خوبی پیدا کرده است، تصریح کرد: ما مجبوریم همزمان که به درمان توجه می کنیم، فکر اساسی هم برای واکسیناسیون وسیع داشته باشیم. در این راستا رییس جمهوری به عنوان مقام اول رییس قوه مجریه و وزیر بهداشت به عنوان فرمانده سلامت مردم پیگیر هستند تا هم واردات واکسن به حداکثر برسد و هم به تزریق و تقویت مالی سازندگان واکسن داخل کمک کنند.

محسنی بندپی نیاز کشور به واکسن را بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلیون دز واکسن عنوان کرد و گفت: اگر تا پایان شهریور ۴۰ میلیون دوز واکسن وارد کشور شود، تا پایان این ماه فرصتی فراهم می شود تا زیرساخت های مورد نیاز برای تولید انبوه واکسن های داخلی آماده شود، آن واکسن ها هم بعد از شهریور ماه به کمک واردات واکسن خواهد آمد. به همین دلیل در یک سراشیبی قرار می گیریم و به تعداد قابل قبولی می رسیم.

وی ادامه داد: اگر ۴۰ میلیون دز واکسن تا پایان شهریور وارد شود با توجه به اینکه الان نزدیک به ۳۰ میلیون دز واکسن هم وارد شده است، نزدیک به ۷۰ میلیون دز واکسن خواهیم رسید که عملا اگر می خواستیم ۸۰ درصد جمعیت را واکسینه کنیم، در واقع ۷۰ میلیون دز واکسن را فراهم کردیم با این اوصاف به ۵۰ میلیون دز دیگر نیاز داریم و با هماهنگی بخش داخلی و خارجی و وعده وزیر بهداشت تا پایان دهه فجر واکسیناسیون عمومی انجام می شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان درباره بحث واردات واکسن گفت: در جلسه کمیسیون با وزیر بهداشت درباره مشکلات و محدودیتهای واردات واکسن صحبت شد. در زمینه تامین اعتبارات واکسن سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی موظف شدند تا همکاری کنند و مبالغ ریالی و ارزی را در اختیار واردکنندگان واکسن قرار دهند تا از ابتلای جدید پیشگیری کنیم.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی سید ابراهیم رییسی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی سید ابراهیم رییسی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مجلس شورای اسلامی سید ابراهیم رییسی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی میلیون دز واکسن واردات واکسن تا پایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۷۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • پایان بررسی جداول لایحه بودجه در جلسات علنی مجلس
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد