Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: تعداد مراجعان سرپایی به بخش‌های درمانی به زیر ۲۰ هزار نفر در روز رسیده است.

به گزارش برنا؛ علیرضا زالی رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، از نحوه بهره برداری از هفتمین مرکز تجمیعی واکسیناسیون کارکنان حمل و نقل شهری تهران بازدید کرد و گفت:  در این‌ مرکز  تاکنون ۱۲۰۰۰ نفر از پرسنل تلاشگر ناوگان اتوبوسرانی واکسینه شدند که ۷۰۰۰ نفر آنان هر دو دز واکسن را دریافت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد: سبد متنوعی از انواع واکسن در این مرکز فراهم شده است و با توجه به تجربه موفقی که در حوزه واکسیناسیون داشته است این مرکز می‌تواند پس از اتمام واکسیناسیون کارکنان حمل و نقل شهری به عنوان یک مرکز تجمیعی عمومی برای خدمت رسانی به خانواده‌های این عزیزان و سایر گروهها همچنان به فعالیت ادامه دهد .

وی واکسیناسیون کارکنان حمل و نقل شهری را بسیار با اهمیت برشمرد زیرا جزو گروههای اولویت دار و مشاغل پرخطر هستند و در صورت ابتلا به بیماری با توجه به مواجهات بسیار زیاد روزانه با شهروندان می‌توانند کانون انتشار واقع شوند.

زالی با اشاره به شتاب فزاینده واکسیناسیون از تزریق پنج میلیون و ۸۰۰ هزار واکسن در تهران تاکنون خبر داد که حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر آنان هر دو دوز را دریافت کردند.

وی با توجه به افزایش ‌حجم‌ واکسنهای وارداتی گفت: روز گذشته آمار تلقین واکسن در تهران از ۱۶۰  هزار دز عبور کرد و پیش بینی می‌شود که این روند در روزهای آتی شتاب بیشتری بگیرد.

به گفته  زالی برای پوشش کامل واکسیناسیون شهروندان تهرانی تا پایان مهرماه باید آمار روزانه تزریق واکسن به ۳۲۰ هزار برسد که در این راستا در هفته آتی  شاهد افزایش مراکز تجمیعی جدید و افزایش شیفت‌های مراکز قبلی خواهیم بود.

وی  به آمادگی سازمان‌های مختلف از جمله سپاه، بسیج، هلال احمر، آموزش و پرورش برای مشارکت در این طرح از نظر تامین نیروی انسانی و فضای فیزیکی و پشتیبانی اشاره کرد و گفت: در روزهای آتی شاهد یک جریان کمپینی مطلوب با پویش مستمر واکسیناسیون در تهران خواهیم بود.

به گفته زالی ۱۹۰۰ بسیجی تحصیل‌کرده به عنوان واکسیناتور آموزش‌های لازم را دریافت کردند تا برای همکاری در شیفت‌های بعدازظهر مراکز تجمیعی آماده شوند و نیروهای ثبات نیز از سایر سازمانها در این امر می‌توانند مشارکت کنند تا مردم با سهولت بیشتری به خدمات واکسیناسیون دسترسی یابند.

رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران از شهروندان تهرانی خواست حتما برای واکسیناسیون در سامانه نوبت دهی واکسیناسیون ثبت نام کرده و پس از دریافت پیامک به مراکز تجمیعی مراجعه کنند .

زالی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت شیوع بیماری در تهران گفت: تعداد مراجعان سرپایی به بخش‌های درمانی و بهداشتی به زیر ۲۰ هزار نفر در روز رسیده است و تعدادبستری در بخش‌های عادی و ویژه نیز کاهش بافته و این امر نشان می‌دهد الگوی بیماری در حال تنزل است.

وی افزود: اما همچنان ۲۵۰۰ بیمار بدحال در بخش‌های ویژه بستری هستند و کاهش امار فوتی‌ها با فاصله زمانی بیشتری رخ خواهد داد.

رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با توجه به  تجربه های حاصل شده در خیزهای قبلی بیماری، گفت: پیش بینی می شود که تا بروز خیز بعدی بیماری ‌شش تا هشت هفته فاصله وجود داشته باشد.  

وی ادامه داد: اگر بتوانیم در این فاصله زمانی فرایند واکسیناسیون را تسریع بخشیم قطعا باعث کاهش میزان ابتلا و بستری و فوتی‌ها در خیز بعدی خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: واکسیناسیون حمل و نقل خدمت رسانی ابتلا به بیماری پوشش آموزش و پرورش نیروی انسانی پیامک بیماری ویروس کرونا بیماری کرونا واکسیناسیون علیه بیماری کرونا رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۷۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌

حسین امامیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تزریق این واکسن در برنامه جاری ایمن سازی کودکان است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسکن افزود: اصل پیشگیری در بیماری‌های عفونی بسیار مهم‌تر از درمان است و تزریق این واکسن سبب کاهش بار جهانی بیماری‌های ناشی از عفونت‌های پنوموکوکی می‌شود.

وی با بیان اینکه باکتری پنوموکوک مهمترین عامل عفونت های مهاجم باکتریال در کودکان محسوب می شود، گفت: این بیماری طیف وسیعی از عفونت ها را شامل مننژیت، عفونت باکتریال تب دار، عفونت گوش میانی، سینوزیت، ذات الریه، عفونت ملتحمه چشم، عفونت در بافتهای نرم حفره چشم، عفونت در لایه های داخلی و دریچه های قلبی، التهاب استخوان و مغزاستخوان، عفونت پرده های محافظ قلب، عفونت یا التهاب وخیم قسمتی از صفاق، تورم والتهاب مفاصل، عفونت های بافت نرم و عفونت خونی را موجب می شود.

وی گفت: تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه جاری ایمن سازی سبب ارتقاء سلامت کودکان می‌شود.

امامیان زمان تزریق این واکسن را در ۲ ماهگی، ۴ ماهگی و ۱۲ ماهگی و همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی اعلام کرد.

کد خبر 6093414

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال