Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@09:35:42 GMT

همگامی فولاد مبارکه و دانشگاه در مسیر حکمرانی هوشمند

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۶۹۴۲۴

همگامی فولاد مبارکه و دانشگاه در مسیر حکمرانی هوشمند

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از روابط عمومی فولاد مبارکه، حمیدرضا عظیمیان با تأکید بر ضرورت ارتباط دانشگاه و صنعت اظهار کرد: آموزش و اطلاع‌رسانی در خصوص اهمیت حمایت از تولید ملی از وظایف مهم آموزش و پرورش، دانشگاهیان، رسانه ملی و تمامی دست‌اندرکاران این عرصه است.

مدیرعامل فولاد مبارکه با اشاره به اهمیت تولید علم نافع از طریق ارتباط با دانشگاه افزود: راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه صنعت نسل چهارم در دانشگاه صنعتی اصفهان با همین هدف دنبال شده و شرکت فولاد مبارکه در دیگر اقدامات مشترک با دانشگاه‌ها، موفقیت‌های زیادی کسب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مأموریت‌های پژوهشکده فولاد دانشگاه صنعتی اصفهان در جهت توسعه محصولات برای گروه فولاد مبارکه و صنعت فولاد ایران گفت: در سال گذشته تولید پروتزهای انسانی در این پژوهشکده عملیاتی شد که در صنعت پزشکی کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد و کشور را در این زمینه از واردات محصولات خارجی بی‌نیاز می‌کند.

عظیمیان با تأکید بر ضرورت عقب نماندن از رقابت‌های بازار جهانی ادامه داد: دانشگاه‌ها نقش بسیار مهمی در کمک به پیشرفت، رونق و اعتلای صنعت و برآورده ساختن نیاز صنایع کشور به علم و نوآوری و تبدیل نگاه از مونتاژکاری به نوآوری در صنعت دارند.

مدیرعامل فولاد مبارکه با اشاره به اهمیت آینده‌پژوهی در شرکت فولاد مبارکه خاطرنشان کرد: با مرور تاریخچه صنایع، به شرکت‌های بزرگی برمی‌خوریم که امروز اثری از آن‌ها باقی نیست. اینکه باید چه مسیری را در پیش گرفت مهم‌ترین مسأله‌ای است که رهبران سازمان‌ها با آن مواجه‌اند.

ساخت و اجرای مرکز تحول دیجیتال صنعت فولاد با همکاری دانشگاه تهران

وی اذعان داشت: اقدام دیگر پژوهشکده فولاد دانشگاه صنعتی اصفهان، تأسیس شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری‌های فولاد مبارکه با هدف ایجاد یک مرکز (COE) بود تا بتوانیم با سرمایه‌گذاری، شرکت فولاد مبارکه را در دو حوزه توسعه فرایند و اقتصاد چرخشی توسعه دهیم و با بهره‌گیری از ظرفیت ملی، این موارد را به‌عنوان مأموریت در برنامه خود داشته باشیم.

عظیمیان تأکید کرد: با تعریف مأموریت‌ها و برنامه‌هایی در تعامل سازنده با دانشگاه‌ها، مرکز تحول دیجیتال صنعت فولاد با بهره‌گیری از دانش استارت‌آپ‌ها و همراهی دانشگاه تهران و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در پردیس دانشگاه تهران در حال ساخت و اجراست.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه یادآور شد: بهترین فضایی که به‌لحاظ فنی می‌تواند در خدمت احداث نخستین آزمایشگاه صنعت نسل چهارم در کشور قرار بگیرد، دانشگاه صنعتی اصفهان است. همکاری این دانشگاه با گروه فولاد مبارکه می‌تواند به تربیت محققان و متخصصانی منجر شود که می‌توانند در آینده نزدیک طرح تحول دیجیتال را در کشور جاری سازند.

وی در پایان با اشاره به مطالعات موردی در دانشگاه‌های آلمان، فرانسه و پلی‌تکنیک میلان، انتخاب دانشگاه صنعتی اصفهان را شایسته دانست و توضیح داد: ایجاد آزمایشگاه صنعت نسل چهارم یکی از الزامات دیگر است و برای طرح تحول دیجیتال اجتناب‌ناپذیر خواهد بود، چراکه معتقدیم موضوع پژوهش و ایجاد توانمندی در نسل جدید باید در دانشگاه اتفاق بیفتد و شرکت فولاد مبارکه هم حامی این بخش باشد تا از نتایج آن در کشور بهره‌مند شویم.

انتهای پیام/63055/آ/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه فولاد مبارکه اصفهان صنعت دانشگاه صنعتی اصفهان شرکت فولاد مبارکه تحول دیجیتال دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۹۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید مسئولان از خط تولید فولاد مبارکه ثمرات بسیاری دارد

غلامرضا سلیمی، معاون بهره‌برداری فولاد مبارکه، در حاشیه بازدید اعضای منطقه ۶ سازمان بازرسی کل کشور و بازرس کل استان اصفهان از خط تولید فولاد مبارکه... - اخبار بازار -

به گزارش خبرنگار فولاد، غلامرضا سلیمی، معاون بهره‌برداری فولاد مبارکه، در حاشیه بازدید اعضای منطقه 6 سازمان بازرسی کل کشور و بازرس کل استان اصفهان از خط تولید فولاد مبارکه اظهار کرد: بازدیدها قطعاً ثمرات و منافع بسیاری برای کشور و صنعت دارد و مقوله تولید با توجه به نام‌گذاری چندین‌ساله آن باید بیش‌ازپیش موردتوجه مسئولان ذی‌ربط قرار گیرد.

معاون بهره‌برداری فولاد مبارکه ادامه داد: تمام دغدغه شرکت فولاد مبارکه این است که تولید را در ابعاد مختلفِ کمیت، کیفیت و پارامترهای مرتبط رشد دهد و بخشی از این تلاش به کمک مسئولان در خارج از مجموعه بستگی دارد؛ ازاین‌رو حضور و بازدیدها از خط تولید و آشنایی نزدیک با مشکلات و ظرفیت‌ها ثمربخش خواهد بود.

وی افزود: راه برون‌رفت کشور از مشکلات، رشد تولید است و قطعاً دغدغه مسئولان کشور و استان، رفع موانع تولید و تحقق شعار سال و تأکیدات مقام معظم رهبری است.

سلیمی یادآور شد: محدودیت منابع انرژی یکی از مشکلات شرکت فولاد مبارکه است که بازرسان در جریان آن قرار گرفتند و امیدواریم تصمیمات فنی و منطقی‌تری در این زمینه گرفته شود.

سازمان بازرسی در رفع مشکلات صنعت فولاد اعلام آمادگی کرده است

به گزارش خبرنگار فولاد، حمید شاه‌محمدی، رئیس بازرسان کل منطقه 6 سازمان بازرسی کل کشور و بازرس کل استان اصفهان، پنج‌شنبه 13 اردیبهشت‌ماه، در حاشیه بازدید از فولاد مبارکه با اشاره به شعار سال مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» و لزوم حمایت از تولید، اظهار کرد: با توجه به تأکید مقام معظم رهبری و رئیس قوه قضائیه و سازمان بازرسی بر حمایت از تولید، بازدید از فولاد مبارکه انجام شد.

وی ادامه داد: فولاد مبارکه به‌لحاظ تولید در خط مقدم صنعت فولاد قرار دارد و با توجه به این ظرفیت، بازدید حضوری بازرسان کل منطقه 6 سازمان بازرسی کل کشور از فولاد مبارکه نتیجه‌بخش خواهد بود، زیرا موجب می‌شود ایشان از نزدیک با مشکلات و دغدغه‌های تولید آشنا شوند.

رئیس بازرسان کل منطقه 6 سازمان بازرسی کل کشور و بازرس کل استان اصفهان گفت: سازمان بازرسی در راستای وظایف، حوزه کاری و صلاحیت خود، تا جایی که بتواند جهت حل مشکلات صنعت فولاد و تولید کشور ورود پیدا می‌کند و برای رفع این مشکلات اعلام آمادگی کرده است.

وی با اشاره به مشکلات موجود فولاد مبارکه و محدودیت‌های انرژی تصریح کرد: در رفع محدودیت‌های انرژی دو دیدگاه کشوری وجود دارد و تصمیمات کشوری به مصلحت کل کشور است و البته مسئولان استان دغدغه رفع مشکلات تولید را دارد و سازمان بازرسی نیز در این مسیر همکاری و همراهی خواهند کرد.

شایان‌ذکر است بازرسان کل منطقه 6 سازمان بازرسی کل کشور ازجمله استان‌های کرمان، مرکزی، چهارمحال و بختیاری و یزد،  از خطوط تولید شرکت فولاد مبارکه بازدید کردند.

دیگر خبرها

  • با یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های صنعت فولاد کشور آشنا شوید
  • فولاد مبارکه؛ دارنده کامل‌ترین زنجیره تولید ورق‌های فولادی
  • اجرای پروژه هوشمندسازی در شرکت فولاد مبارکه
  • بازدید مسئولان از خط تولید فولاد مبارکه ثمرات بسیاری دارد
  • حکمرانی داده‌ها در عصر اینترنت اشیاء/ پلتفرم‌ها خود را مالک داده‌ها می‌دانند
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲
  • فولادمبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی ایران
  • دیدار گیتی پسند مقابل نیروی زمینی شهید شاملی کازرون
  • فردا گیتی‌پسند اصفهان میزبان نیروی زمینی شهید شاملی کازرون
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد