Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امروز پس از مدتها با خبر خوش فروکش کردن امواج سهمگین کرونا روبرو شدیم ولی متاسفانه با این حال باز هم تعداد زیادی از هموطنان جان باختند. امروز همچنین واردات واکسن از مرز ۴۶ میلیون نفر و تعداد واکسیناسیون روزانه از مرز یک میلیون نفر گذشت.

در ادامه مهمترین اخبار کرونایی امروز را می خوانید:

تا آخر مهرماه، پوشش واکسیناسیون تهران تکمیل می‌شود؟

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: برای پوشش کامل واکسیناسیون شهروندان تهرانی تا پایان مهر، از هفته آتی شاهد افزایش مراکز تجمیعی جدید و افزایش شیفت‌های مراکز قبلی خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رکوردشکنی واکسیناسیون در کشور با تزریق بیش از یک میلیون دوز در یک شبانه روز

در شبانه روز گذشته، یک میلیون و ۳۹ هزار و ۹۶۲ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شد.

شناسایی ۲۱ هزار و ۱۱۴ بیمار جدید

در شبانه روز گذشته و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۱ هزار و ۱۱۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و متاسفانه ۴۴۵ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند.

جزییات واردات ۴۶ میلیون دوز واکسن کرونا به کشور

گمرک ایران اعلام کرد: ۴۹ محموله واکسن کووید-۱۹ شامل ۴۶ میلیون دوز از ۱۵ بهمن ۹۹ تا ۱۸ شهریور ماه جاری از طریق فرودگاه امام‌خمینی (ره) وارد کشور شده است.

کرونای شدید در انتظار افرادی که اضافه وزن دارند

عضو فدراسیون چاقی و متابولیک ایران گفت: احتمال ابتلای افراد چاق به نوع شدید بیماری کرونا بالا است؛ چراکه این افراد معمولا به بیماری‌های فشارخون بالا، دیابت و تنگی نفس دچار هستند.

کشورها چه میزان واکسن به ایران صادر کردند؟

مجموع واکسن‌های وارداتی کشور در قالب ۴۹ محموله از ۷ کشور وارد و از طریق گمرک فرودگاه امام خمینی ترخیص شد.

وزیر بهداشت: سیل واکسن به سوی کشور سرازیر شد

وزیر بهداشت گفت: زمانی که دولت را تحویل گرفتیم اصلاً واکسن نداشتیم و تمام واکسن‌های ذخیره هفته صفر شده بود، اما با پیگیری رئیس‌جمهور و وزرا از راه‌های مختلفی توانستیم واکسن وارد کنیم، درحالی‌که ما به دنبال بارانی از واکسن بودیم به لطف خدا سیلی از واکسن به‌سوی کشور سرازیر شد.

کوید۱۹ در افراد مبتلا به اختلال‌های ذهنی چه تاثیری دارد؟

بنابر بررسی‌های محققان فرانسوی، افرادی که به اختلال‌های ذهنی مانند آلزایمر مبتلا هستند، در خطر بیشتر مرگ ناشی از بیماری کرونا قرار دارند.

احتمال تزریق دوز سوم واکسن کرونا، ۶ ماه پس از دوز دوم

مدت زمان فاصله بین دو دز واکسن کرونا در واقع بهترین زمان در نظر گرفته شده است، اما سوالی که پیش می‌آید این است که آیا این فاصله در آینده نیز به همین صورت ثابت خواهد بود؟

واکسیناسیون در تهران به روزانه ١٠٠ هزار دوز رسید

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: واکسیناسیون روزانه در تهران تا ۳۰۰ هزار دُز قابل افزایش است و به عبارتی هر سه تا چهار روز می توان به حدود یک میلیون شهروند تهرانی واکسن کرونا تزریق کرد.


بهترین زمان تزریق واکسن کرونا برای مادران باردار

متخصص و عضو انجمن زنان و مامایی ایران با تاکید بر اینکه مادران باردار باید از هفته دوازدهم بارداری نسبت به واکسیناسیون اقدام کنند، گفت: سطح آنتی بادی خون نوزادی که از مادر واکسینه شده متولد می‌شود بالا و از ابتلا به بیماری در امان است.

ورود ۵ میلیون دوز واکسن چینی کرونا به کشور

روابط عمومی شهر فرودگاهی امام (ره) از ورود پنج میلیون دوز واکسن سینوفارم کرونا به کشور خبر داد.

۴۷۲۳۱

کد خبر 1553392

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: واکسن واکسیناسیون ویروس کرونا وزارت بهداشت میلیون دوز یک میلیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۹۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کاهش نرخ باروری به حدود دهه چهل برمی‌گردد

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اکبر محزون عضو کمیته علمی دومین جایزه جوانی جمعیت گفت: شروع کاهش نرخ باروری در کشور ما به حدود دهه چهل بر می‌گردد. در اولین سرشماری کشور که سال ۱۳۳۵ اجرا شد و پس از آن در سال ۱۳۴۵ برای اولین بار در ایران نرخ رشد جمعیت محاسبه شد که آن زمان ۱/۳ درصد بود. از همان سال‌ها هشدارهای رشد جمعیت آغاز شد. سال ۴۶ بیانیه تهران در خصوص تنظیم خانواده و ضرورت کنترل جمعیت تصویب شد و بعد از انقلاب هم در دهه شصت بحث جمعیت دوباره مطرح شد. در برنامه توسعه سال ۱۳۶۷ طرحی با عنوان سیاست تحدید موالید مطرح شد.

وی افزود: هدف این طرح چنین بود که اگر در سال ۱۳۶۷ میانگین هر خانواده ۵/۶ فرزند بود تا سال ۱۳۹۰ این عدد به ۴ فرزند کاهش یابد. در سال ۷۲ قانون تنظیم جمعیت در مجلس شورای اسلامی تأیید شد که طبق این طرح فرزند چهارم به بعد محروم از فعالیت اجتماعی شود. سال ۱۳۷۳ و به میلادی ۱۹۹۴ اجلاس بین‌المللی جمعیت و توسعه در قاهره با مشارکت ۱۷۹ کشور جهان از جمله ایران برگزار شد و معاهده طرح کنترل جمعیت در سطح بین‌الملل تحت عنوان International Conference on Population and Development تصویب شد. ریشه اصلی کاهش نرخ رشد جمعیت در دنیا و کشور ما از اینجا آغاز شد.

وی افزود: علت شدت این کاهش در ایران به این دلیل بود که علاوه بر کنترل اجتماعی، کنترل فردی نیز به وجود آمد. خانواده‌ها از دهه ۶۰ بنا به عوامل مختلف مانند کاهش مرگ و میر کودکان و شانس زنده ماندن بالا، تصمیم به فرزندآوری کم‌تر گرفتند چرا که قبلاً پنج فرزند متولد می‌شد که لااقل سه نفر از آنها زنده بمانند. دیگر نیازی به چنین اقداماتی نبود پس همان سه فرزند متولد می‌شدند.

وی در ادامه گفت: اما اینها حاصل یک نگاه مالتوسی بود بحث اول تنگ دستی به عنوان مانع افزایش فرزند بود و بحث دوم جریان اجتماعی بود. افراد با استمرار فرایند توسعه وارد مباحثی شدند که باعث پیشرفت فردی آنها شود و به تحرک اجتماعی پرداختند و فرزندآوری را مانع این پیشرفت دیدند. بحث فردگرایی در جامعه باعث شد تحرک اجتماعی و فرزندآوری در مقابل هم قرار گیرند و در مرحله سوم جایگزینی برای نهاد خانواده و تغییر نهاد خانواده که حاصل تغییر نگرش‌ها در جوامعی مثل ایران شد روند رشد را به شدت کاهش داد.

محزون تاکید کرد: بر روی مبانی فکری و نظری موضوع باید بیشتر تمرکز کرد و اقدامات اساسی صورت بگیرد. در دنیا هم برای موضوعات مهم همین‌طور عمل می‌کنند. باید الگوی یک خانواده کامل را بسازیم، مبنی بر نظریه شهید مطهری از انسان کامل این قالب را در مبانی فکری خانواده جای دهیم و در ادامه به تعهد به خانواده بپردازیم. جامعه دانشگاهی و حوزه علمیه نیز می‌تواند در حوزه شناسایی مسائل و ترسیم وضع مطلوب کمک شایانی به این راهبرد داشته باشد.

نقش جایزه ملی جمعیت در مرحله اول ایجاد انگیزه است و برای اثرگزاری بهتر می‌تواند به اصطلاح، کف میدانی‌تر، در محله‌ها و مراکز عمومی باشد. تا انگیزه نخبگان را در جامعه عمومی بیشتر کند. چرا که بحث خانواده است و حتی می‌تواند الگویی شود تا هم محلی‌ها و خانواده هم به نخبگان رجوع کنند.

کد خبر 6096442

دیگر خبرها

  • وزارت کشور دور اول انتخابات مجلس تیمی را روانه مشهد کرد
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • کاهش نرخ باروری در ایران از چه وقت شروع شد؟
  • شروع کاهش نرخ باروری به حدود دهه چهل برمی‌گردد
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی