Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعلى نژادیان کارشناس صنعت موتورسیکلت در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه خریداران موتورسیکلت باید هنگام خرید به این نکته توجه کنند که هیچ تضمینى وجود ندارد موتورسیکلتى که امروز فروخته مى شود تا چند سال آینده قطعات آن تامین شود، گفت:

در حال حاضر به دلیل تحریم ها، تولیدکنندگان هندى به ایران موتورسیکلت و قطعات نمى دهند و شرکت‌ها و بازرگانان ایرانى به سختى و بعضا از فروشگاه هاى خارج از کشور قطعه تهیه و وارد مى کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنى مستقیم از شرکت هاى مادر نمى توانند خرید کنند و همین امر باعث کمبود لوازم یدکى و گرانى آن مى شود.

او بیان کرد: البته این موضوع براى محصولات و کشورهاى دیگر هم صادق بوده یا ممکن است در آینده این اتفاق براى آن‌ها نیز رخ دهد. یکى از قطعه سازان درباره تنوع موتورسیکلت‌ها با تیراژ پایین انتقادى کرده که با وی موافق هستم زیرا، این استراتژى که معمولا براى تست بازار یا متنوع کردن سبد محصولات اتخاذ مى شود، عملا به دلیل تعداد کم ،فرصت ساخت داخل را از بین مى برد و از طرفى خریداران این محصولات را در آینده نزدیک با کمبود قطعات مواجه خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: 

مواد اولیه قطعه سازی با قیمت مناسب به تولید کننده نمی‌رسد/ تخمین خسارت قطعی برق به خودروسازی‌ها

این کارشناس صنعت موتورسیکلت تشریح کرد: نکته مهم دیگر این است که قطعات انژکتور بسیار حساس است و نمی‌توان یک قطعه را در محصولات مختلف استفاده کرد. حتى معمولا متخصصان استفاده یک قطعه مشابه انژکتور‌ها از دو کارخانه مختلف را هم پیشنهاد نمى دهند.

نژادیان افزود: البته ممکن است که امروز بعضی از مونتاژکنندگان موتورسیکلت بگویند مصرف‌کننده هر قطعه‌اى که بخواهد را موجود داریم، اما اگر از این دسته از محصولات جدید استقبال نشد یا براى واردات موانع ایجاد شود آیا باز هم مى توانند پاسخگوى مشتریان خود باشند؟

این کارشناس صنعت موتور سیکلت بیان کرد: یک نکته مهم که مسئولان وزارت صمت باید توجه کنند این است که یک الگوى استاندارد براى تعیین میزان سهم داخل تعیین کنند زیرا هر کسى براى میزان ساخت داخل یک مطلبی مى گویند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تولید موتورسیکلت صنعت موتورسیکلت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۹۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت

به گزارش قدس آنلاین، حامد نجفی علمدارلو افزود: همزمان با مدیریت مصرف و کاهش واردات، برنامه‌ریزی صورت گرفته منجر به بهبود تجاری این بخش به میزان بیش از ۲ میلیارد دلار شده است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: بر اساس آمار گمرک، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته ۶.۲ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار افزایش را نشان می‌دهد.

نجفی گفت: همچنین میزان واردات در بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار کاهش و در مجموع تراز تجاری ۲ میلیارد دلار بهبود یافته است.

وی با بیان اینکه کارشناسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مراقبت از شرایط فوق و تداوم آن نیازمند افزایش تولید است، افزود: تامین مالی، ریالی، ارزی و به‌هنگامِ زنجیره تامین محصولات کشاورزی، راهکار اساسی رشد تولید است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ارزش افزوده بخش کشاورزی با صادرات آن رابطه دوطرفه دارد و تجارب موفق نشان داده است، اختصاص ارز به نهاده‌های تولیدی بخش کشاورزی، اگر به لحاظ زمانی در اولویت تامین و تخصیص قرار گیرد، منجر به کاهش واردات محصول نهایی و افزایش صادرات می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تامین ۵۰ درصدی پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کشور
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی
  • بررسی نقض در اجرای قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی در مجلس
  • ۷۰ هزار قطعه زمین در طرح جوانی جمعیت تامین شد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • دخترى كه با طلا و ركورد شكنى به قولش عمل كرد
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • باران چگونه تنش آبی سیستان و بلوچستان را شست؟