Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-01@23:53:40 GMT

از طاعون خیارکی چه می‌دانید؟

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۷۰۹۵۰

طاعون خیارکی نام بیماری است که شنیدن اخبارش بعد از کرونا ترس را در میان افراد مختلفی در دنیا به وجود آورده است، اما آیا این بیماری دوباره شیوع پیدا کرده است؟

خبرگزاری میزان _ خبرگزاری صدا و سیما نوشت: طاعون خیارکی بیماری است که حالا بسیاری افراد را بعد از کرونا ترسانده است.

این بیماری چگونه منتقل می‌شود؟

با نگاهی به تاریخ می‌بینیم این بیماری بیماری جدیدی نیست بلکه جزو بیماری‌های باکتریایی محسوب می‌شود که می‌تواند از حیوان به انشان منتقل شود و شیوع آن مربوط به قرن چهاردم میلادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آن سال‌ها بسیاری از مردم جهان این بیماری گرفته و مردند و به طاعون سیاه معروف شد.

این بیماری همچنین در سال‌های پایانی دهه میلادی باعث کشته شدن یک پنجم از جمیعت انگلیس و لندن شد.

طاعون خیارکی چه قدر خطرناک است؟

این بیماری جزو خطرناک‌ترین بیماری‌های در جهان است که می‌تواند بسیاری از افراد را به کام مرگ بکشاند و بر اساس اطلاعات و آمار طاعون خیارکی اگر درمان نشود تا درصد مبتلایان را به کام مرگ می‌کشاند.

علائم طاعون خیارکی

طاعون علائم مختلفی در بدن دارد که در ذیل به آن اشاره می‌کنیم:

تب شدید
لرز
حالت تهوع
ضعف عمومی
تورم غدد لنفاوی به‌خصوص در گردن و زیربغل و کشاله ران

طاعون خیارکی دوباره برگشته است؟

در فضای مجازی اخباری منتشر شد که آیا طاعون خیارکی دوباره منتشر شده است؟ در سال‌های اخیر بار‌ها در نقاط مختلف جهان این بیماری دیده شده و مساله جدیدی نیست و بر خلاف شایعات به نظر نمی‌رسد که طاعون سیاه بخواهد جهان را دچار اپیدمی کند.

طاعون خیارکی به ایران آمده است؟

مینو محرز پزشک و چهره‌ای آشنا برای مردم ایران است. وی در ماجرای کرونا هشدار‌های صریحی بیان کرد و حتی خود نیز به کرونا مبتلا شد.

این فوق تخصص بیماری‌های ریوی درباره ورود این بیماری به ایران می‌گوید که در حال حاضر شیوع این بیماری در کشور مغولستان گزارش شده است و اخبار منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر شیوع آن در کشور را تکذیب می‌کنم.

این بیماری یک بیماری عفونی است که در طبیعت به موش و سگ سانان منتقل می‌شود و از این طریق این بیماری احتمالا به انسان انتقال داده می‌شود که این مسئله سبب انتشار و سرایت این عارضه در بین مردم خواهد شد.

عضو کمیته علمی کشوری کرونا با اشاره به اینکه این بیماری علائم متفاوتی دارد، تاکید کرد: بیماری طاعون خیارکی دارای علائم ریوی شدید و در برخی موارد به صورت توده‌های چرکی در کشاله‌های ران و دیگر جا‌های بدن ایجاد می‌شود که برخی از انواع این بیماری خطرناک و حتی کشنده است.

محرز با اشاره به اینکه این بیماری در ایران و حتی کشور‌های اطراف دیده نشده است، تاکید کرد: در حال حاضر تیم‌های قوی جهت کنترل بیماری طاعون خیارکی تشکیل شده است و این موضوع به طور جدی در سراسر کشور رصد می‌شود.

عضو کمیته کشوری کرونا افزود: بیماری طاعون خیارکی دارای آنتی بیوتیک است، اما به طور کلی برخی از انواع آن می‌تواند خطرناک و شدید باشد.

بیشتر بخوانید: این بیماری‌‌های کشنده را بشناسید

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: طاعون خیارکی بیماری

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: طاعون خیارکی بیماری طاعون خیارکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۰۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • رضا شیخی درگذشت
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال